Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-28 17:08:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

💜
Még azóta is emlékezetesek az ajándékok!
És bár említettem elvesztettem a volt és leendő vendégeim számát, de Örömmel láttam vendégeim ("és visszatérő vendégem is...!)
Köszönettel mégegyszer és örülök, hogy újra láthattalak!
Sok Csókokat küldök!
💜

Beszámoló Blair +36707407062 119706 szexpartner

Smiley_83 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en egyeztettem, ahogy korábban is. Könnyen sikerült az időpont foglalás. A helyszínen hívtam, a bejutás egyeztetése miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás szerintem megoldható, de én BKV-val érkeztem. Könnyen megközelíthető hely több járattal is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű házban van. Szépen karbantartott, kellemes szép, otthonos lakás. A fürdő kádas, van minden ami kellhet - a törölköző friss tiszta, jó anyagú.
Blair külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Leila már első találkozásunk előtt is nagyon tetszett és azóta ez csak fokozódott. Szép az alakja, az arca, a testének minden részlete - és kívánatos is egyben. Vonzó nagyon. Cicijei formásak és kézbeillőek, feneke formás, puncija egy álom.
1. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 119706 erotikus masszázs
3. Blair +36707407062 beszámoló Budapest 119706 erotikus masszázs4. Blair +36707407062 beszámoló 2023-10-30 09:18:46 erotikus masszázs 1197065. Blair +36707407062 beszámoló 2023-10-30 09:18:46 erotikus masszázs 1197066. Blair +36707407062 beszámoló 2023-10-30 09:18:46 erotikus masszázs 119706
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Érkezéskor puszival köszöntöttük egymást, aztán odaadtam az ajándékot amit vittem - sajnos nem sikerült azt akit szerettem volna, de majd legközelebb.
Utána hamar a fürdő felé vettem az irányt, mert nagyon vártam, hogy elkezdődjön a randi.
Kilépve már csak a törölköző volt rajtam, Leilán pedig fehérnemű. Egymás kezét fogva mentünk be a hálóba, majd pedig egymásba fonódtunk. Finom, néha mélyebb csókokkal kényeztettük egymást. Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem.
Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált. Rövid ideig folytattuk amit állva elkezdtünk, majd ő az ágyékom felé vette az irányt és egy nagyon finom francia kezdődött. Imádom, ahogy csinálja - nem arról szól, hogy hamar elmenjek, hanem hogy sokáig jól essen. Finom, meleg, puha, érzéki.
Persze nem bírtam tovább, hogy csodás kelyhét ne vegyem magamhoz, úgyhogy igazítottunk a felálláson és 69-ben folytattuk - lágyan, ölelkezve, simogatva és terelgetve az orgazmus felé.
Egy ponton Leila megkérdezte, hogy húzzunk e gumit; pont akkor amikor én is gondoltam rá. Finoman beleült az ölembe, egy kicsit lovagolva, majd rám borulva csókok között és amit nagyon szeretek, úgy hogy én is ültem. Szerencsémre nem durrantan el olyan hamar ahogy szoktam, sokáig élvezhettem puncijának szorítását ahogy ütemesen lassan ki be csúszkáltam benne. Aztán persze egy ponton nem bírtam tovább és telelőttem az óvszert.
Ezután folytatni akartam partnerem orális kényeztetését, amit ő szívesen fogadott. Nagyon-nagyon finom Leila. Több különösebb pillanatot is tudtam neki okozni, de orgazmusig most sem tudtam őt nyalni- remélem egyszer ráérzek majd jobban.
Hosszas nyalakodásom után felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam. Megkérdezte olajjal vagy krémmel szeretném, azt hiszem olajat választottam :) Közben beszélgettünk, mintha csak régen nem találkozott ismerősök volnánk. Ez is különösen jól esett. Amikor jeleztem, hogy hol problémás a hátam, akkor arra helyre koncentrált kellemesen erős fogásokkal.
Utána a második kör következett. Ő orálisan kényeztetett, miközben én az ujjaimmal előbb megbizonyosodtam, hogy megfelelő a természetes síkosítás aztán ujjaimmal játszadoztam a csodás punciban. Sokáig tartott ez így, néha néha felültem pár csókot lopni. Majd ismét elhangzott a kérdés, hogy húzzunk e gumit. Folyamatosan az orgazmus határán éreztem magam és arra gondoltam, hogy a behatolástól azonnal elélveznék, így azt kértem szájjal-kézzel legyen vége. Meglepetésemre sokáig bírtam ebben a fantasztikus állapotban úgyhogy talán még jobb lett volna összeforrva, de most nem így lett. A kezei között végeztem.
Ezután egy picit még beszélgettünk, majd a fürdő felé vettem az irányt, mert lejáróban volt az egy óra.
Tisztálkodás és öltözés után lengén öltözött randipartneremtől búcsút vettem, letettem a rózsákat a szekrénybe, majd egy csodás élménnyel gazdagabban folytattam a napom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden az adatlapon és az alapban. Nincsenek meglepetések, korrekt teljesen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Voltam többször és biztosan megyek még. Leila egy kincs az oldalon. Tökéletes barátnő feeling.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-19) : Puhatolózó csókok, simi és lekerültem délre. Nagyon szépen fogadja ha kézzel, szájjal kényeztetik. Nagyon feltüzelt ahogy élvezte tüsténkedésemet. Majd Ő jött és varázsolt el Nf -ével és kézimunkájával. Kértem is a pajzsot mert égtem a vágytól. Megkértem, hogy szemből üljön rám. Igéző volt ahogy hintázott rajtam én pedig markolásztam az ikreket, adtam a popóján a ritmust a kezeimmel.

felejthetetlen: 12db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

(2023-01-11) : She said "69?. I agreed! We moved into position and she sucked me expertly while I ate her delicious pussy. I felt my orgasm start to build and I suggested we fuck. on with a condom and she lowered herself onto to me in cowgirl.

nagyon jó: 25db
(2023-07-12) : Pozíció váltás közben is loptam folyton a csókokat - így tértünk rá az én orális kényeztetésemre. Nem tudom miért, vagy hogyan, de valahogy tökéletes amit és ahogy csinál. Finoman érzékien és valahogy úgy, hogy sokkal tovább bírom vele, mint bírtam valaha mással.

(2023-04-30) : Nagyon érzéki ,szenvedélyes ölelkezés volt közben pici csúszkáló mozgással teljesen felizgatott . Mikor már kőkemény voltam kaptam egy natúr franciát ,ami szintén nagyon érzéki volt . Ez után én is viszonoztam egy kicsit ,ahogy hallottam ez is bejött neki .

(2023-04-14) : Közben magamhoz huztam fogdostam puszilgattam a cickót, volt pár csók is ami szintén jól esett. Ezután ismét kérdeztem hogy mit szeretne , missziós lett a következő, tényleg ez a kedvence kitágult a punettája a sikeres akcio miatt és rendesen belemelegedtünk.

: 28db
(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A

(2023-07-21) : Nagyon finoman franciázik,mintha a barátnőd csinálná,nem pornós,nem mélytorok,de mégis nagyon kellemes az érzés,ahogy egy ilyen gyönyörű nő játszik a farkaddal.Mielőtt hamar végetért volna az első kör kértem,hogy cseréljünk,még adós voltam egy kényeztetéssel.L

(2023-07-17) : Nem sok idő után valahogy jeleztem, hogy ez így gyorsan véget érne, egy ponton úgy éreztem, hogy nem is bírom tovább, úgyhogy javasoltam, hogy megpróbálnám én kényeztetni őt kicsit. Tetszett neki az ötlet, úgyhogy elkezdtem nyalakodni. Nagyon tetszett a puncija. Csupasz, szép, mintha csak a nyelvemre öntötték volna.