Kiemelt
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Flóra(31+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-10-28 17:08:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

💜
Még azóta is emlékezetesek az ajándékok!
És bár említettem elvesztettem a volt és leendő vendégeim számát, de Örömmel láttam vendégeim ("és visszatérő vendégem is...!)
Köszönettel mégegyszer és örülök, hogy újra láthattalak!
Sok Csókokat küldök!
💜

Beszámoló Blair +36704112098 119706 szexpartner

Smiley_83 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en egyeztettem, ahogy korábban is. Könnyen sikerült az időpont foglalás. A helyszínen hívtam, a bejutás egyeztetése miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás szerintem megoldható, de én BKV-val érkeztem. Könnyen megközelíthető hely több járattal is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű házban van. Szépen karbantartott, kellemes szép, otthonos lakás. A fürdő kádas, van minden ami kellhet - a törölköző friss tiszta, jó anyagú.
Blair külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Leila már első találkozásunk előtt is nagyon tetszett és azóta ez csak fokozódott. Szép az alakja, az arca, a testének minden részlete - és kívánatos is egyben. Vonzó nagyon. Cicijei formásak és kézbeillőek, feneke formás, puncija egy álom.
1. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 119706 erotikus masszázs
3. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 119706 erotikus masszázs4. Blair +36704112098 beszámoló 2023-10-30 09:18:46 erotikus masszázs 1197065. Blair +36704112098 beszámoló 2023-10-30 09:18:46 erotikus masszázs 1197066. Blair +36704112098 beszámoló 2023-10-30 09:18:46 erotikus masszázs 119706
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Érkezéskor puszival köszöntöttük egymást, aztán odaadtam az ajándékot amit vittem - sajnos nem sikerült azt akit szerettem volna, de majd legközelebb.
Utána hamar a fürdő felé vettem az irányt, mert nagyon vártam, hogy elkezdődjön a randi.
Kilépve már csak a törölköző volt rajtam, Leilán pedig fehérnemű. Egymás kezét fogva mentünk be a hálóba, majd pedig egymásba fonódtunk. Finom, néha mélyebb csókokkal kényeztettük egymást. Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem.
Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált. Rövid ideig folytattuk amit állva elkezdtünk, majd ő az ágyékom felé vette az irányt és egy nagyon finom francia kezdődött. Imádom, ahogy csinálja - nem arról szól, hogy hamar elmenjek, hanem hogy sokáig jól essen. Finom, meleg, puha, érzéki.
Persze nem bírtam tovább, hogy csodás kelyhét ne vegyem magamhoz, úgyhogy igazítottunk a felálláson és 69-ben folytattuk - lágyan, ölelkezve, simogatva és terelgetve az orgazmus felé.
Egy ponton Leila megkérdezte, hogy húzzunk e gumit; pont akkor amikor én is gondoltam rá. Finoman beleült az ölembe, egy kicsit lovagolva, majd rám borulva csókok között és amit nagyon szeretek, úgy hogy én is ültem. Szerencsémre nem durrantan el olyan hamar ahogy szoktam, sokáig élvezhettem puncijának szorítását ahogy ütemesen lassan ki be csúszkáltam benne. Aztán persze egy ponton nem bírtam tovább és telelőttem az óvszert.
Ezután folytatni akartam partnerem orális kényeztetését, amit ő szívesen fogadott. Nagyon-nagyon finom Leila. Több különösebb pillanatot is tudtam neki okozni, de orgazmusig most sem tudtam őt nyalni- remélem egyszer ráérzek majd jobban.
Hosszas nyalakodásom után felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam. Megkérdezte olajjal vagy krémmel szeretném, azt hiszem olajat választottam :) Közben beszélgettünk, mintha csak régen nem találkozott ismerősök volnánk. Ez is különösen jól esett. Amikor jeleztem, hogy hol problémás a hátam, akkor arra helyre koncentrált kellemesen erős fogásokkal.
Utána a második kör következett. Ő orálisan kényeztetett, miközben én az ujjaimmal előbb megbizonyosodtam, hogy megfelelő a természetes síkosítás aztán ujjaimmal játszadoztam a csodás punciban. Sokáig tartott ez így, néha néha felültem pár csókot lopni. Majd ismét elhangzott a kérdés, hogy húzzunk e gumit. Folyamatosan az orgazmus határán éreztem magam és arra gondoltam, hogy a behatolástól azonnal elélveznék, így azt kértem szájjal-kézzel legyen vége. Meglepetésemre sokáig bírtam ebben a fantasztikus állapotban úgyhogy talán még jobb lett volna összeforrva, de most nem így lett. A kezei között végeztem.
Ezután egy picit még beszélgettünk, majd a fürdő felé vettem az irányt, mert lejáróban volt az egy óra.
Tisztálkodás és öltözés után lengén öltözött randipartneremtől búcsút vettem, letettem a rózsákat a szekrénybe, majd egy csodás élménnyel gazdagabban folytattam a napom.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden az adatlapon és az alapban. Nincsenek meglepetések, korrekt teljesen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Voltam többször és biztosan megyek még. Leila egy kincs az oldalon. Tökéletes barátnő feeling.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-25) : Lekerült a gumi és szájába vette újra hímtagomat és kitartóan szopott, de kértem újra üljön bele, majd megint hátulról dugtam és mikor éreztem kezd elérni a vég, kértem térdeljen elém és egy hatalmasat élveztem a szájába miközben a lábaim beleremegtek. Hagyott lenyugodni és nem rohant el egyből, hanem szopta tovább még,

(2021-01-29) : A szerepjáték rész eddig tartott mert ez annyira beindított, hogy egymásnak estünk, nyalta szívta a farkam majd én is kényeztettem, újjaztam a finom kis punciját. Nem is tudom, hogy jutottunk el a gumiig de a következő emlékem, hogy missziben dugom a lábai pedig a nyakamban, közben az újjam szopogatja másik kezemmel pedig a nyakát

felejthetetlen: 14db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

nagyon jó: 26db
(2024-03-18) : Aztán elém térdelt a szájába vette a hímtagomat és kaptam egy isteni orális kényeztetést.Megfogta és lágyan kezdett hozzá,finoman nyalogatta jobbról-balról.Hátra húzta a bőrt és csak a makkomat szopogatta,

(2024-02-10) : A tükör előtt letérdelt elém a szájába vette a nemi szervemet és egy szuper franciás kényeztetést kaptam.Megmarkolta és úgy szopogatta,majd Én fogtam meg és csak a makkomat adtam a szájába,úgy játszadoztam vele.

(2023-07-12) : Pozíció váltás közben is loptam folyton a csókokat - így tértünk rá az én orális kényeztetésemre. Nem tudom miért, vagy hogyan, de valahogy tökéletes amit és ahogy csinál. Finoman érzékien és valahogy úgy, hogy sokkal tovább bírom vele, mint bírtam valaha mással.

: 30db
(2024-02-05) : Aztán szerencsétlenkedtem kicsit a farkammal a cicik között, és kértem a franciát. Nekem pont jó az erőssége, ahogy csinálja. Nem tünteti el teljesen, de ez nekem nem számít.

(2024-01-05) : A szobába érve levette a melltartót és feltárultak csodás mellei. Szájjal és kézzel vizsgáltam meg, mindkettőnek örömet okoznak. Közben ő sem tétlenkedett, hol lábbal, hol kézzel simogatta a farkam.

(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A