A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-06-19 01:49:04

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm az élményt, természetesen részemről is Ugyanolyan kölcsönös. Várlak vissza Szeretettel! Csókok küldök! 😘

Beszámoló Blair +36704112098 118402 szexpartner

Chri123456 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
fáradhatatlanul lelkes
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem, még csütörtökön egyeztettük az időpontot. Már a telefonbeszélgetés önmagában (kedves hang és hangvétel), kellemesen zajlott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog mentem, de tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű ház kellemes kis lakása. Nagyon szép, hangulatos hely. Fürdőszoba jól felszerelet, minden van ami az alkalomhoz illik (kád, tusfürdők, szájvíz). Hálószoba, franciaággyal.
Blair külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Leila nagyon szép lány. A képeken teljes mértékben látni mindent. Szép, természetes, szexi alak, szép formás mellek, kerek popsi.. hmmm :)
Kedves, aranyos, mosolygós egy jó adag cukiság faktor azért bejátszik - vagy csak én képzeltem bele, mert nekem nagggyon tetszett. :)
Piros kis kétrészes alsónemüben fogadott, olyan (vagy talán az), mint ami a képeken is van rajta.
1. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 118402 erotikus masszázs
3. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 118402 erotikus masszázs4. Blair +36704112098 beszámoló 2023-06-19 09:18:24 erotikus masszázs 1184025. Blair +36704112098 beszámoló 2023-06-19 09:18:24 erotikus masszázs 1184026. Blair +36704112098 beszámoló 2023-06-19 09:18:24 erotikus masszázs 118402
Action
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Amikor beléptem a lakásba megtörtént a pusziváltás a ház úrnőjével és urával is. Aztán valahogy az "úr" kicsit megpróbálta magántartani a figyelmét, ahogy megpróbált felkapszkodni a lábamon. Kis simogatás, pocakvakarás után talán megnyogodott, hogy a gazdája a következő másfél órában jókezekben lesz. :)
Rövid aklimatizálódás és a holmiaim elhelyezése után kaptam egy friss törcsit és birtokba vettem a fürdőt.
Amint végeztem, irány a hálószoba, ahol elég gyorsan el kezdtük az ismerkedést. Nem szavakkal - ölelekezés, simogatás és közben puszik és csókok.. nagyon finoman, gyengéden csókol, nehéz betleni vele. Mint ahogy az egész lánnyal. :)
Néhány percig ott áldogáltunk ölelkezve, kicsit ringatóztunk (volt egy kis háttérzene).. majd elfoglaltuk a tetthelyet és vízszintesbe helyezkedtünk, ahol tovább folytattam a kényeztetését. Szép lassan puszik kíséretében elindultam Dél felé felfedezni a domborulatokat, ott elidőztem picit, utána szép lassan megérkeztem a lábak közé.
Kezdetben csak a nyelvem használtam, majd kicsit besegítettem az egyik kezemmel is. A levegővételből és a hangokból úgy tűnt jó úton járok, néhány perc után a megfelelelő hangok és izommozgások alapján el is érte a csúcsot.
Ezután én is kértem egy kis kényeztetést- bár alapvetően bevetéskész voltam, de amit kaptam... az leírhatatlan. Mind szájjal, mind mind kézzel nagyon finoman csinálja, úgyhogy gyorsan védőeszközt is kellett kérnem, nehogy idő előtt végem legyen.
Kértem, hogy kezdésnek legyen felül, így tovább csodálhattam és szabadon simogathattam közben. Ezután váltuttunk misszibe. Nagyon tetszett, ahogy közben a lábát, valahogy belakasztotta az én lábamba és úgy egymásba olvadtunk... egy idő után így lett végem.
Pihenés képpen felajánlott egy masszázst, amivel köszöntem szépen, éltem is. Jól esett, nagyon finoman csinálja - közben egy kis oldódó beszélgetéssel.
Saját megítélésem szerint olyan állapotban voltam, hogy nem lettem volna képes még egy körre, úgyhogy amikor szóba került a folytatás felvetettem, hogy megint a nyelvemmel kényeztetném - ez is történt, ezúttal kéz nélkül sikerült elérnem a már fent említett hatást.
Ezt követően egy kis összebújós-ölelgetős-csókos levezetéssel és beszélgetéssel töltöttük el a maradék perceket. Ez volt az a rész, amit én az egészből majdnem a legnagyobb értéknek éreztem. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent szépen leírt az adatlapján és el is mondja a telefonba.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Próbáljam meg leírni a leírhatatlant. :)
Már rég szerettem volna meglátogatni. Nagyon örültem neki, hogy így összejöttek a dolgok aznapra.
Leginkább a "barátnő feeling" miatt mentem és úgy érzem, teljes mértékben meg is kaptam.
Várom, hogy újra visszamenjek hozzá. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-25) : Lekerült a gumi és szájába vette újra hímtagomat és kitartóan szopott, de kértem újra üljön bele, majd megint hátulról dugtam és mikor éreztem kezd elérni a vég, kértem térdeljen elém és egy hatalmasat élveztem a szájába miközben a lábaim beleremegtek. Hagyott lenyugodni és nem rohant el egyből, hanem szopta tovább még,

(2021-01-29) : A szerepjáték rész eddig tartott mert ez annyira beindított, hogy egymásnak estünk, nyalta szívta a farkam majd én is kényeztettem, újjaztam a finom kis punciját. Nem is tudom, hogy jutottunk el a gumiig de a következő emlékem, hogy missziben dugom a lábai pedig a nyakamban, közben az újjam szopogatja másik kezemmel pedig a nyakát

felejthetetlen: 14db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

nagyon jó: 27db
(2024-03-18) : Aztán elém térdelt a szájába vette a hímtagomat és kaptam egy isteni orális kényeztetést.Megfogta és lágyan kezdett hozzá,finoman nyalogatta jobbról-balról.Hátra húzta a bőrt és csak a makkomat szopogatta,

(2024-02-10) : A tükör előtt letérdelt elém a szájába vette a nemi szervemet és egy szuper franciás kényeztetést kaptam.Megmarkolta és úgy szopogatta,majd Én fogtam meg és csak a makkomat adtam a szájába,úgy játszadoztam vele.

(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

: 29db
(2024-02-05) : Aztán szerencsétlenkedtem kicsit a farkammal a cicik között, és kértem a franciát. Nekem pont jó az erőssége, ahogy csinálja. Nem tünteti el teljesen, de ez nekem nem számít.

(2024-01-05) : A szobába érve levette a melltartót és feltárultak csodás mellei. Szájjal és kézzel vizsgáltam meg, mindkettőnek örömet okoznak. Közben ő sem tétlenkedett, hol lábbal, hol kézzel simogatta a farkam.

(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A