Kiemelt
Vivivivienn9.(23+)
Budapest VI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blair

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2021-05-28 19:05:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szintén ugyanolyan jól éreztem magam! Köszönöm a remek beszit! Sok Csók
💋

Beszámoló Blair +36704112098 110058 szexpartner

Navy_Seal a 2021-05 hónapi randiján történteket írta meg Blair hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Egyszer voltam korábban nála, mindenképp szerettem volna visszatérni. Kerestem már pár hete, most végre sikerült elérnem. Telefonon beszéltünk, most az első pár csörgés után felvette. Gyorsan megdumáltuk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Az épülő MOL toronytól nem messze, új építésű társasház. BKV-val az 1-es villamos megállójától érhető el legkönnyebben, a GPS jól mutatja a címet. Kocsival könnyű megtalálni, de parkolni nem könnyű, a felszínen alig van hely. Nekem most mázlim volt, találtam helyet, de szerintem érdemes egy 15 percet rászámolni és a közeli lakótelepek egyikén parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Amit Leila ír, maradéktalanul igaz: a lakás tiszta, kényelmes, illatos. A fürdőben minden megtalálható, ami kell, a törülköző frissen mosott. A lakásban élő kiskutya ügyesen el van kerítve a nappaliban, nem zavar vizet. A szoba pici, de a célnak tökéletesen megfelel: nagyméretű franciaágy, az éjjeliszekrényen elhelyezve a szükséges felszerelések.
Blair külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képeken látszik Leila arca is, nem árul zsákbamacskát - tökéletesen az vár, amit látsz. Egy egyszerű bodyban nyitott ajtót.
Nekem kifejezetten tetszik a stílusa, már a képeitől be szoktam indulni, ez élőben csak fokozódik :)
1. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 110058 erotikus masszázs
3. Blair +36704112098 beszámoló Budapest 110058 erotikus masszázs4. Blair +36704112098 beszámoló 2021-05-28 19:05:46 erotikus masszázs 1100585. Blair +36704112098 beszámoló 2021-05-28 19:05:46 erotikus masszázs 1100586. Blair +36704112098 beszámoló 2021-05-28 19:05:46 erotikus masszázs 110058
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Beléptem az ajtón, Leila felismert, emlékezett a múltkori találkára. Amíg leraktam a cuccaimat a fürdéshez, beszélgettünk, kivel mi történt azóta. Eltévedni nem nagyon lehet a lakásban, úgyhogy elszaladtam egy gyors zuhanyra - mire visszaétrtem, ő már a body nélkül az ágy szélén üldögélve várt. Elkezdtünk csókolózni, és finoman simogatva (újra) felfedezni egymást. Néhány perc múlva kérdeztem, hogy mit szólna, ha kicsit beolajoznánk egymást - ez a múltkor nagyon bejött :) "Szuper ötlet" mondta, s már csorgott is az olaj a cickói között, majd pár pillanat múlva már a mellkasomon és ágaskodó farkamon kenegette az esszenciát. Én sem voltam rest, végigcsorgattam a hátát, majd ahogy elhelyezkedtünk egymás mellett, ő a farkamat simogatta, én meg a punciját kezdtem olajosan masszírozni - közben tovább csókolóztunk. Olyan feelingje volt az egész randinak, mintha távkapcsolatban hosszú szünet után találkoznánk újra és mindketten szikrázásig rá vagyunk izgulva a másikra, de azért fullra csavarjuk az erotikát, nem csak egy lerendezős dugás történik. Kaptam egy kis cicicsúszkát, aztán a masszírozás átment 69-be. Az olaj - nekem legalábbis - nem volt zavaró, sőt, izgalmas volt, amikor elkezdet a puncinedvekkel keveredni. A 69 ből végül élvezés lett, amikor éreztem, hogy közeledik, kimásztam drágám alól, és hogy lássak mindent, elé térdelve kértem, hogy végezzen ki - a cucc a szájában, majd papírtörlőben végezte.
Lenyugvásként kicsit feküdtünk, beszélgettünk, majd kérdezte, hogy nincs-e kedvem megmasszírozni - hát lehet ennek ellentmondani? :D Jól átgyurmáztam, majd visszatérve a popsijához egy kis puncimasszázsba kezdtem, amit érezhetően mindketten élveztünk. Életem egyik legszebb puncija - odavagyok a szép pillangókért és hát Leiláé gyönyörű. A kézi masszázst nemsokára felváltottam farokkal, picit csúszkáztunk egymáson, majd drágám gumit javasolt. Emlékeztem, hogy a missy a kedvenc póza, így ezt javasoltam. A lábait szexisen felhúzza, én masszírozom a csilóját-cicijét, néha ráhajoltam, csókolóztunk, nyögtünk mindketten a gyönyörtől. Drágám kb 3szor el is ment - nem az a hangos fajta, de azért jól érezhető, amikor belülről összeszorít.
Éreztem, hogy időnk a végéhez közeledik és bár bírtam volna még bőven - és élveztem is volna, ha még van idő - de fokoztam a tempót és végül telelőttem a gumit. A végére sikerült egy közös orgazmust is összehozni, ez külön ajándék :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az árfekvés az átlagnál picit magasabb, de nekem bőven megéri. Extrát nem vettem igénybe. Mivel már ismertük egymást, a végén tettem le a konyhapultra a csokrot.
Rózsacsokor
Navy_Seal nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Számomra abszolút visszajárós. Találkozunk még :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blair szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBlair legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2021-11-16) : Na itt sem a keresztbe lenyelős muszáj franciára kell gondolni. Mindent úgy csinál mintha az ember a barátnőjével lenne. Bár mondjuk el is fogadnám annak!! finoman nyalogatja,nem arra hajt hogy 5perc és véged legyen,nem Ő a kényeztetésre megy. Kis idő után váltást kértem mert ha még két percig csinálja akkor a szájába durranok

(2021-03-25) : Lekerült a gumi és szájába vette újra hímtagomat és kitartóan szopott, de kértem újra üljön bele, majd megint hátulról dugtam és mikor éreztem kezd elérni a vég, kértem térdeljen elém és egy hatalmasat élveztem a szájába miközben a lábaim beleremegtek. Hagyott lenyugodni és nem rohant el egyből, hanem szopta tovább még,

(2021-01-29) : A szerepjáték rész eddig tartott mert ez annyira beindított, hogy egymásnak estünk, nyalta szívta a farkam majd én is kényeztettem, újjaztam a finom kis punciját. Nem is tudom, hogy jutottunk el a gumiig de a következő emlékem, hogy missziben dugom a lábai pedig a nyakamban, közben az újjam szopogatja másik kezemmel pedig a nyakát

felejthetetlen: 14db
(2023-10-30) : Ő először egy kézzel vette kezelésbe a szerszámot, majd mind kettővel. Ujjam a finoman csúszott vendéglátóm hüvelyében. Kérdeztem nem e kellemetlen, de csak biztatást kaptam, csináljam!

(2023-08-02) : Franciája a barátnős hangulattal összhangban, igen érzéki, semmi gyors mozdulat, volt hogy csak nyelvével izgatott, kezeit alíg használta, inkább közben combomat vagy a zacsikat símogatta.

(2023-01-20) : Leila crawled between my leg starting a gentle (yet decisive) bj. Her hands played with my balls - divine. Then we moved to 69 and i licked and fingered her pussy. After a while, when I felt I'm reaching the danger zone (of finishing prematurely),

nagyon jó: 26db
(2024-03-18) : Aztán elém térdelt a szájába vette a hímtagomat és kaptam egy isteni orális kényeztetést.Megfogta és lágyan kezdett hozzá,finoman nyalogatta jobbról-balról.Hátra húzta a bőrt és csak a makkomat szopogatta,

(2024-02-10) : A tükör előtt letérdelt elém a szájába vette a nemi szervemet és egy szuper franciás kényeztetést kaptam.Megmarkolta és úgy szopogatta,majd Én fogtam meg és csak a makkomat adtam a szájába,úgy játszadoztam vele.

(2023-10-28) : Közben megszabadultunk a textilektől és elkezdtem vándorolni gyönyörű testén kezeimmel, ő pedig finoman simogatta a farkam, ami nagyon jól esett. Állítgatni ekkor már nem kellett, kiéhezve érkeztem. Bármennyi időt el tudnék így tölteni, de sok finom dolog várt még ránk - Leila az ágyra invitált.

: 30db
(2024-02-05) : Aztán szerencsétlenkedtem kicsit a farkammal a cicik között, és kértem a franciát. Nekem pont jó az erőssége, ahogy csinálja. Nem tünteti el teljesen, de ez nekem nem számít.

(2024-01-05) : A szobába érve levette a melltartót és feltárultak csodás mellei. Szájjal és kézzel vizsgáltam meg, mindkettőnek örömet okoznak. Közben ő sem tétlenkedett, hol lábbal, hol kézzel simogatta a farkam.

(2023-11-25) : Egyszer csak a szájában találtam magam és változatos franciában részesített. Kézzel, kéz nélkül, hol mélyen és közben végig rajtam volt a keze. Nagyon izgató volt elég közel kerültem a kritikus ponthoz. A