Kiemelt
Mia(22+)
Budapest IV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-06 14:41:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Vip007 !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson,ahol szakszerű a masszázs és a kellemes stressz oldó hatás is érvényesül ,
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Ha lesz időd várlak szeretettel

Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 121138 erotikus masszázs

VIP007 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Reggel láttam, hogy éppen hívhatom mert felveszi, és úgy is volt. Pár perc alatt mindent megbeszéltünk, helyszín adatokat VTR-ben megkaptam. 2 óra múlva már csengettem is a kaputelefonon.
Megközelítés
Árpád híd pesti hídfőtől pár perc. Parkolás a ház előtt megoldható, BKV-val érkezőnek (villamos, busz, metro - széles a választék) néhány perc sétára kell készülni.
Helyszín
Régebbi építésű TÉGLA épület földszintjén lakik és rendel Bius. Szép tisztaság honol mindenhol. Nagy méretű törülközőt kaptam, a fürdőben több féle tusfürdőből és dezodorból lehet választani. Szájvíz "csak" egy féle :-) Prémium minőségű masszázspad, és egy kényelmes ágy áll a kalandok rendelkezésére
Bius Szomszéd lány külseje
Bius egy nagyon cuki lány. A képeknek teljesen megfelel, semmi sumákság. Ahogy ma láttam (talán) a javaslatomra a képek száma örvendetesen meg is növekedett. Adatlapja szerint 30-as, de én inkább huszonévesnek tippeltem volna. Igazán vékony lány, ehhez a formához tökéletesen passzoló, és tökéletes alakú cicikkel. A feszes fehér nadrágján egyértelműen átsejlett, hogy nem hétköznapi fehérnemű van rajta. Izgis volt a látvány.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 121138 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 121138 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-04-08 06:57:15 erotikus masszázs 1211385. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-04-08 06:57:15 erotikus masszázs 1211386. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-04-08 06:57:15 erotikus masszázs 121138
Erotikus masszázs
Kicsit szerettem volna levezetni a sok hetes meló miatti stresszt, ezért relaxáló masszázst kértem és kaptam. Nem szoktam masszőrhöz járni, így a szakszerűséget nem könnyű megállapítanom, az viszont tuti, hogy amit kaptam nagyon jól esett. Sokadik masszázs tanfolyamára jár éppen Bius, így úgy gondolom érti és tudja, hogy mit miért csinál. A jelenlegi tanfolyama pár fogását is gyakorolta rajtam. Sztem csillagos ötös. Masszázs közben néha mintegy véletlenül (ahhaaa) el elkalandozik a keze, amit a férfi ember örömmel tapasztal meg. Attól sem lesz hisztis, ha amikor elérhető távolságba kerül éppen a masszázs során, a páciens keze indul el felfedező útra. Amikor érzékenyebb területre tapint az ember fia, akkor Bius munkálkodása hirtelen szünetet vesz, helyette átadja magát a kényeztetésnek. A karok masszírozásakor cselesen a combjai közé veszi az ember kezét. Na ki az aki ilyenkor képes magát türtőztetni?
Levezetés
A kellemes relaxált állapotból nem volt könnyű visszatérni a valóságba. Felültem a masszázspadon Bius pedig elém állt, és átölelt. Csodás élmény volt az energiáját és az illatát magamba szívni. Pár perc után aztán még mindig ücsörögve kicsomagoltam a ciciket. Nem nagyok, de tökéletes alakúak, az alkatához rendkívül jól passzolnak. Meg is beszéltük, hogy nem is szabad mindenféle műanyaggal elrondítani, az ikrek így szépek ahogy vannak. Elindultam a számmal, ne csak a szememmel élvezkedjek. Pillanatok alatt olyan kemények lettek a bimbik, amivel üveget/fémet is meg lehetett volna munkálni. Végre sikerült lábra állnom, amikor Bius a helyére akarta tenni a masszázspadot. Nekem háttal állva olyan formás lány állt előttem, hogy nem is bírtam magammal, mögé térdeltem, és elkezdtem a popsiját puszilgatni. Bius vette a lapot, lekönyökölt a padra, kicsit kitolta a popsiját, amitől elém tárult csodás puncija is. Egy élmény volt életre kelteni. Először még bezárt szeméremajkakkal találkozott a nyelvem, amik pillanatok alatt kinyíltak, és nagyon rövid időn belül elkezdték ontani a nedvüket. Sok lányban csodás színész veszett el, de az ilyesmit nem lehet megjátszani. Végül csak eljutottunk valahogy az ágyig is. Nem igazán tudtam és persze nem is akartam sokáig elszakadni a puncitól, ezért megkértem alkalmi kedvesem, hogy üljön a számra. A csiklója ekkorra már akkorára duzzadt, amivel nem igen találkozik a földi halandó élete során. Mozgott a számon, néha megremegett, izgató hangokkal tudatta, hogy nem rossz, amit teszek, és az arcomat beterítő nedvek is erről árulkodtak. Nem hiszem, hogy teljes sikert értem el, de, hogy nem volt ellenére a ténykedésem, az tuti. Azután én térdeltem fölé, és adtam át neki a lehetőséget. Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást. Sokáig nem volt kedvesemnek kényelmes ez a póz, de ha már "perverzkedünk", akkor javasolta az ágy széléről fej lelógatós formulát. Örömmel vettem a lehetőséget. Nem sokkal később az utódok a cicijén landoltak. Az órára nézve azt láttam, hogy pár perc van hátra az időmből. Gyors zuhany után elbúcsúztunk. Pár perccel át is lépve a megbeszélt időkeretet. Megkérdeztem, hogy nem bánja-e, illetve az anyagiakkal kompenzáljam-e, de minden rendben volt Bius szerint így is.
Elszámolás
Amit telefonban megbeszéltünk, az és annyi volt. Nincs is extrája, úgy tűnik, hogy amit vállal, azt szereti is.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sok évvel ezelőtt voltam utoljára ilyen masszőrnél, de nincs kizárva, hogy Biusnál rendszeres, visszatérő ügyfél leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 22db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2024-01-21) : Megkérdezte, hogy milyen olajjal szeretném, majd nem túlzásba vitt olaj mennyiséggel elkezdte a lábainál a masszázst. Olykor kis incselkedés, fenék simi"véletlen zacsi simi", szépen végig az egész háti részeken. Majd jött a várva várt kérés,FORDULJ MEG KÉRLEK.

(2023-09-12) : Maradtunk az asztalon, ekkor elkezdtem nyalni a már sokszor megénekelt puncit, Bius rajtam dolgozott a kezével. Átmentünk a tatamira, elhelyezkedtem a lábai között, és beindult. Fényes lett ennek a leányzónak mindene, annyit nyaltam, csókoltam

: 33db
(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

(2024-01-24) : Bius a lábadnál kezd, majd halad a felsőtested irányába. A mozdulatain érezhető, hogy tanulta, nem műkedvelő. Én a kézi masszást választottam, de lehetőségek között volt a bambusz-masszász is. A technikája nem erős, inkább relax kategória. A fordulás után a kezeid és a lábaid kezelése folytatódik,

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...