Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-23 17:47:05

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Sheriff !

Örülök,hogy újra találkoztunk
és tetszett neked a Frissítő- gyúrós masszázs
A további történéseket olyan jól leírtad,hogy véletlenül az almalét is kiöntöttem miközben olvastam,
látod ilyen hatással vagy rám :)
Köszönöm szépen az élmény Beszámolódat :)
Ha lesz időd , Várlak szeretettel
Bius :)

Beszámoló Bius a szomszéd lány +36702881639 117473 erotikus masszázs

007Sheriff a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Bius a szomszéd lány hirdetővel
Egyeztetés
Biustól VTR keresztül kértem időpontot sajnos visszajelezte hogy az általam kért időpont neki nem megfelelő. Ezután újra írtam neki VTR-t következő nap 10:00 órára amit elfogadott.
Megközelítés
Budapest 13. Kerületében található Bius lakása az Árpád hídtól nem messze honnan körülbelül 5 perc séta. A címet pontosan megadta tehát oda lehet könnyen találni. Mivel én már voltam nála úgy hogy tudtam hogy hova kell menni. Kocsival nem mentem azt letettem egy P plus R parkolóba . Ezért az 1 es villamos használtam. De aki kocsival megy annak fizetős a parkoló.
Helyszín
Bius ahol rendel az egy 4 szintes sorház. A bejutás az könnyen megy megadja a címet az emeletet a csengőt. Úgy hogy mikor odaértem megnyomtam a megfelelő gombot az ajtót rögtön nyitott. A liftel felmentem a megfelelő szintre . A liftből kilépve balra fordultam egy pár lépés után rögtön Bius ajtajában találtam magam csengetni vagy kopogni nem kellett mert mint egy fotocellás ajtó rögtön nyílt . Gondolom Bius hallotta amikor a liftajtó csukódott , az ajtó kukucskáló ján látta hogy jövök és már nyitotta is.
A lakásba belépve egy hosszabb folyosóra kerültem. Az ajtóval szemben található a konyha, ott egy kiskutya ugatott addig amíg be nem léptem a lakásba. Ő Bius testőre. Tett helyszíne balra található a konyha mellett. Ez egy elég nagy szoba. A szobában a sarokban egy nagy franciaágy mellette egy masszázs pad, illetve található egy könyvespolc egy számítógép asztal amin számítógép volt. A könyvespolc tetején egy hosszú színes Led csík villogott az adta a hangulatvilágítást.
A redőnyök azok le voltak húzva Olyan félhomály volt de kellemesen lehetett látni. A fürdőszoba rögtön a bejárati ajtó mellett baloldalt található. Nem túl nagy de az igényeknek megfelelő. A fürdőszobában egy kisebb méretű kád található a kifröccsenő víz ellen a fürdőkád fölé felszerelt úgynevezett vízfogó függöny gondoskodik hogy ne kerüljön a padlóra a víz. Bőven található különböző tusfürdők a csap mellett szájvíz és műanyag pohár van.
Bius a szomszéd lány külseje
Mivel Bius arc kitartás nélküi fényképekkel hirdet ezért senkit sem érhet meglepetés. Mivel én voltam már Bius nál korábban . Azért tudtam hogy mire számíthatok. Mikor beléptem az ajtón Bius az ajtó mögül fogadott egy fehér testhezálló fehér cica nadrágban és egy fehér pólóban valamint fekete magassarkú cipőben. A belépés után puszi üdvözöltük egymást. Miután bementünk a szobába Bius levette a fehér pólóját és a nadrágját, alatta egy szexi gyönyörű piros tanga és egy szexi gyönyörű kis melltartó volt. Bius egy elég magas sportos alakú feszes bőrű kemény fenekű kicsi tenyérbe illő mellekkel rendelkező csupasz punciu leányzó. Ami nekem bejött Bius testén, hogy egy gramm felesleges zsír nem található. Bius elmondása szerint rendszeresen edz és így tartja tökéletesen alakját. Nekem nagyon tetszik az a feszes hasa.
1. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117473 erotikus masszázs
3. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117473 erotikus masszázs4. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-23 19:24:41 erotikus masszázs 1174735. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-23 19:24:41 erotikus masszázs 1174736. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-23 19:24:41 erotikus masszázs 117473
Erotikus masszázs
A belépés után gyorsan levetkőztem elmentem a fürdőszobába meg tisztálkodni. Mikor kijöttem a fürdőből Bius leterített egy lepedőt a masszázságyra majd hasra fektetett. Biús tanulta a masszázst ezért hol erősebben hol gyengébben át gyurta az egész testemet a lábamtól egészen a nyakamig .Persze a kezeket se hagyta ki . Mikor mondtam neki hogy egy kicsit fáj a derekam ott egy kicsit hosszasabban elidőzött. Masszázs közben különböző dolgokról beszéltünk. Biussal nagyon jó lehet beszélni nyitott minden témában. Mikor végzett a hát masszázzsal szólt hogy forduljak meg . Mikor megfordultam elölről egy törölközővel a farkamat letakarta majd újból elkezdte a lábtól a masszírozást fölfele egészen a kezekig. Mikor a kezemhez ért a kezemet a combja közé vette és ott már elkezdődött a kézimunka. Kezemmel simogattam a fenekét a combja belső felét. Mikor elértem az ujjaimmal kemény eléggé nagy csiklóját Bius kezével néha néha erotikusan benyúlt a combom közé végigsimítva a zacskómat megérintve az ezredes urat. Mivel ez annyira jól esett , az ezredes elkezdett feléledni ,ezek után Bius mondta végeztünk a masszázzsal.
Levezetés
A masszázs után felültem a masszázs padra. Bius elém lépett én szemből átöleltem egy hosszú csók után lassan levettem a melltartóját. Végig simogattam feszes testét megmarkoltam fenekét majd megszabadítottam a piros tangájától is. Ezek után Bius feltettem a masszázst padra és elkezdtem a nyakától lefele a melléig csókolgatni. A melleknél megálltam egy kicsit azokkal eljátszottam egy darabig, majd utána szépen lassan a feszes hasától lefele eljutottam a lába közé az illatos csupasz puncihoz, ami már elkezdett nedvesedni. Bius a masszázs padra hátradőlve a könyökével megtámaszkodva a lábát a vállamra téve szélesre tárta ölét. Halk egye hangosabb , diszkrét hang hatásokkal jelezte hogy jó fele járok az örömszerzés ben. Egy ideig nyelvvel izgattam szemérem ajkait és a csiklójat. Egy kis idő után mondtam Bius nak tegyük át a székhelyünket a nagy franciaágyra . Biust lesegítettem a masszázs padról, a kezébe vett egy nagyméretű lepedőt oda botorkált a franciaágyhoz közben mondta kicsit nehézkes mert túl fűtöttem. Ezért segítettem neki feltenni a lepedőt. Bius négykézláb igazgatta a lepedőnek a széleit közben csókoltam gyönyörű fenekét kézzel izgattam nedves lábaközét a másik kezemmel a melleivel játszottam. Egy kis idő után mondtam Bius nak forduljunk 69 ben és izgassuk kölcsönösen egymást. Bius felémtelepedett csupasz nedves puncija a számhoz ért. Elkezdtem nyelvvel hol erősebben hol gyengébben nyalni csiklóját, szívogatni enyhén harapdálni néha egy egy ujjal hüvelyébe be hatoltam. Közben Bius keznélkül rávetette magát az ezredesre szép lassan kényeztette rudamat , cuppogott rajta iszonyatosan jóleső érzéssel. Ez jó néhány percig eltarthatótt . Miközben Biust nyelvel kézzel izgattam egyre hangosabb lett. Egy szer csak azt tapasztaltam, hogy elöntit számát Bius kéjnedve.
Miután Bius elélvezett leszált rólam . Megtör öltöztünk kértem papírtörlőt én meg töröltem arcom ő saját magát majd befeküdt a két lábam közé és ugyanazzal a vehemenciával az ezredes úramat tovább izgatta. Tovább cuppogott rudamon, néha feljött levegőt venni. Ezzel az őrületbe kergetett, közben a szemével figyelte minden reakciómat. Hol erősebben hol gyengébben de kéz nélkül franciázott. Nem tudom mennyi ideig kényeztetett szájjal de az egész testem beleremegett egy idő után eleresztette az ezredest szájáva,l kézbe vette az irányítást És mikor már a csúcspontra értem kézzel megfejte a rudamat. Az utódok mint a vulkán úgy törtek elő a rudakból beteritve Bius melleit és hasamat, közben kézzel fejte hozzál nyomta melléhez amig az utolsó cseppet is ki nem préselte belőlem. Úgy pornósan szétkent a mellein.
Miután megnyugodtunk mind a ketten papírtörlővel meg töröl köztünk Bius hozzám bújt olyan barátnőjének. Átölelt simogatott. Heves csók csatába kezdetünk én megfogtam fenekét és éreztem hogy újból is begerjed tüzbejön. Ismét szájjal kezelésbe vettem melleit nyalogattam simogattam tapogattam. Közben Bius a lábával átölelte a combomat Majd óvatosan dörzsölni kezdte a csiklóját a combom hoz. Ezek után én jobb kézzel megfogtam a fenekét és ujjal elkezdtem izgatni a punciját ebben a posztban két ujjamat sikerült betolom neki és így izgattam tovább. Közben folyamatosan csak szivogadtam mellbimbóját mozgattam fenekét illetve ki behúzódtam az ujjamat. Bius egyre hangosabban vette a levegőt zihálni kezdet éreztem hogy megint itt van a csúcs. Az ujjamat egyre gyorsabban mozgattam hüvelyében amikor azt vettem észre amikor elélvez olyan iszonyatos szorító pulzáló érzés váltott ki a hüvely izmával hogy azt hittem hogy össze préselil az ujjamat Én meg ilyen erős hüvely aktivitást még nem tapasztaltam. Ezek után hagytam Biust egy kicsit lenyugodni még egymás mellett feküdtünk beszélgettünk . Megkérdeztem hogy nem léptük még túl az időt ő csak legyintett nem baj. Kérdeztem hogy sikerült e neki elélvezni erre azt mondta most még vagy kétszer igen sikerült neki.
Mikor kicsit magunkhoz tértünk felkeltem az ágyról elmentem tusolni. Bius addig rendbe szedte a tet helyszínét mivel rendesen összegyürtük a lepedőt. Összeszedte a papírtörlőben landolt utódokat. Mikor felöltöztem elköszöntünk egymástól ő hosszan átkarolt mintha nem akart volna elengedni közben még csókolóztunk egy kicsit simogattam testét majd mondta hogy jól érezte magát. Mondtam neki hogy hazaviszem házi macskának. Azt mondta hogy jó rendben csak vigyázzak mert a hűtőből ki eszi a sonkát. Erre jót nevettünk. Elbúcsúztunk egymástól majd mondtam hogy még találkozunk igénybe veszem ismét masszázs tudását.
Elszámolás
Mivel másfél óra helyett két órát voltam nála mert sajnos elszaladt az idő de jól esett ezért plusz nem számított .
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességében elmondható hogy Bius egy aranyos kedves minden igénynek megfelelő és minden igényt kielégíteni akaró leányzó . Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki még nem volt nála próbáljátok ki nem fogtok benne csalódni.
Voltam már egy pár lánynál De ilyen kiszolgálás ilyen törődést kedvességet odaadást talán egy vagy két lánytól kaptam még. Nem minden lányról írtam beszámolót eddig de Bius megérdem minden dicséretet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-03-24 16:33:23
Jól, igen részletesen megirt élménybeszámoló, pontosan követhető, milyen élmény tud lenni egy találkozás Biussal. Nála mindig érdemes hosszabb időt eltölteni - bár az is kevés tud lenni

2023-03-24 12:51:20
Jól megírt beszámoló. Kicsit figyelj jobban oda a helyesírásra, illetve nekem egy kicsit sokszor (azt hiszem talán 34-szer) írtad le Bius nevét...nem muszáj minden mondatba beleírni, úgy is érthető lesz, hiszen az egész írás róla szól.

2023-03-23 22:18:23
Hangulatában, információban is tartalmas. Mondjuk Bius-ról nem nehéz jókat írni. Ez nem csőkkenti a beszi értékét. Grat, és köszi!

2023-03-23 21:00:21
Számomra nem kérdés, ilyen egy jól megírt ajánlólevél.
Az összkép fejezetben leírt gondolataidat, kedves ajánlásod, jól részletezetten indokoltad az összes fejezetben. Gratulálok, köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...