Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-10 01:03:30

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Dark Zero !

Miután átjöttél hozzám
egy kis cukrot kölcsön kérni, izgi dolgok bontakoztak ki.......
Nagyon szépen köszönöm a Beszámolódat,ami szerintem egy izgalmas erotikus novella lett :)
Ha lesz időd várlak szeretettel

Bius :)

Beszámoló Bius a szomszéd lány +36702881639 117346 erotikus masszázs

darkzero 55 a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Bius a szomszéd lány hirdetővel
hosszú lábak
élvezi az ujjazást
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon kerestem. Egyből felvette. Kölcsönös udvariaskodás és óvatos ismerkedés következett. Bius azt kérte, hogy VTR-ben erősítsem meg érdeklődésemet, és meg azt puhatolgattam, hogy mi a bizalmatlansága oka, lévén én nem vagyok rutinos VTR használó.. Végül sikerült megnyernem BIUS bizalmát, vagy csak hagyta magát rábeszélni, de kaptam időpontot még aznapra, cím, rózsaszál megadásával. Elhangzott még egy kedves biztatás, hogy érdemes lehet másfél órára jönni, amit én azzal hárítottam el, hogy ismerkedésre, azaz első alkalomra én mindig egy órára megyek.
Megközelítés
Nagy vonalakban: Árpád híd pesti hídfő. Tehát busz, villamos, hajó, kerékpárút – minden játszik. Autósoknak sem túl bonyolult, tessék bátran bemerészkedni a tömbházak sűrüjébe, van parkoló bőven. Arra érdemes lehet figyelni, hogy a szalagház mindkét oldalán van lépcsőház bejáró, de csak egyik oldalon van kapucsengő.
Helyszín
A szokásos telefonos kapukódot megkapva egyszerű a navigráció a megadott emeletig. Az ajtón nincs lakásszám, de logikusan kitalálható, hol kell kopogtatni. Én is eltaláltam, így az ajtó mögött BIUS várt rám. Az előszoba, a fürdő és a masszír szoba, tehát akciórádiuszom helyszíne nem mai dizájn, de takaros, tiszta, korrekt. Volt ott még egy szoba, ahonnan érkezésemkor egy kutyus jelezte, hogy az az ő birodalma de úgy döntött (a ház úrnőjével egyetemben), hogy a személyes találkozás itt, ma kimarad. Utána viszont már egy hangot sem hallottam felőle!!!
A fürdő takaros, a csempe, a kád is már felújított. Minden patyolat. Melegvíz, tusfürdő hegyekben. A randiszoba tágas, tiszta. Benne egy nagy francia ágy a sarokban, amin sokat dob, hogy nem falvédő, hanem számolatlan díszpárna védi körbe a falat. Van még két kis asztal, egy – egy székkel (ide kerülnek a ruhák), egy laptop (innen jön a zene, miután sikeresen eltüntettük a felugró ablakot), meg egy bőr burkolatú minőségi masszír pad. Felül hangulatvilágítás, alattunk parketta. Leltár lezárva!
Bius a szomszéd lány külseje
Bius magassarkú cipőben, testhez simuló fehér nadrágban és felsőben fogadott. Alakja hibátlan, izmos, formás. Semmi súlyfelesleg, lötyögés. Semmi smink, szolizás. Feszes tinédzser bőr, sportos vonalak mindenhol. Ez tényleg a hosszú combú, nyúlánk szomszéd lány; csak remélem, hogy túl a 18-on!... Haja vállig érő, szőkésbarna. Markáns arcvonásai (is) teljesen egyeznek hirdetése arcos képeivel. Arcára mondhatnám, hogy ízlés dolga. Én inkább azt mondom, még inkább fokozza azt a cserfes, bakfis kisugárzást, ami BIUS egész lényéből (nekem, legalább is) árad. Egyszerre félszeg és tudatos.
Ne hagyjuk ki tenyérbe illő kemény kis cicijeit sem (ez majd későbbi történet lesz).
Az aggódókat most itt az elején megnyugtatom: a szomszédék tini lánya tudja mit csinál, és tud magára vigyázni – ha akar... 😊
1. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117346 erotikus masszázs
3. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117346 erotikus masszázs4. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-10 10:06:42 erotikus masszázs 1173465. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-10 10:06:42 erotikus masszázs 1173466. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-10 10:06:42 erotikus masszázs 117346
Erotikus masszázs
Majdnem, de aztán mégsem.
Kezdhetném azzal a mesével, hogy délután anyám átküldött a szomszédba, mert kifogytunk otthon az akármi-ből, de a csak a szomszéd lány volt otthon, amiből aztán, akármi ürügyén, nem remélt összegabalyodás lett a szomszédék lányával.
Nos, ebből az összegabalyodás, ami tényleg igaz volt.
Időrendben haladva: még fürdés előtt, a szobában állva, bátorkodtam a dögösen feszülő fehér nadrág felett BIUS-t derékon fogni. Innen, némi óvatos érintéseken, meg a laptop zene inspirálta össszebújásos tánclépéseken át eljutottunk a(z első) legendás, BIUS- féle szenvedélyes csókig. És elindultak a ruhák lefelé. Aztán mikor már azt hittem, hogy innen már irányít(ha)tok, kaptam egy fürdőlepedőt, és kiküldtek zuhanyozni. A kellemes csőrözésen felbuzdulva, önkéntes szorgalmi feladatként fürdés közben alaposan „benyakaltam” szájvízből is.
Visszatérésem után ismét állva indítottunk, már mindketten eléggé (teljesen...) lecsupaszodva, a masszír pad mellől. Most ismét a szomszédék félszeg (?) tini lányát öleltem, csókoltam, aki engedte, hogy magamhoz húzzam. Ahogy haladtam (kézzel) a testén lefele, úgy éreztem, hogy ez tetszik neki, amikor én kényeztetem őt. Konkrétan: pillanatok alatt szuper nedves lett alul...
Aztán egyszer csak ott feküdt a masszír padon, hason, olajos besimításaimra összerezdülő mozdulatokkal, egyre tágabbra nyíló lábakkal, alig hanggal, közben meg szirmot bontó vulvával üzent férfiasságomnak, hogy partner ebben a társastáncban is.
Megfordulás után, ő még mindig a masszír padon fekve, én mellette, már a fejénél állva - ágaskodó tagomat kezébe vette, és gyöngéden simogatva alul, oldalt, zacsira is kiterjedően, elkezdte csókolgatni. Azt hittem (reméltem...) hogy következik a végkifejlet (NF...) de akkor jött a vezényszó, hogy „menjünk át a franciaágyra, mert az kényelmesebb kettőnknek”. És ismét rájöttem, hogy a szomszéd lány, ez a látszólag szende, félszeg teremtés, igen is tudja, mit csinál!
Levezetés
Most már a francia ágyon. Először hasra fekve pucsít egy gyönyörűt, én meg mögé térdelek, formás fenekét nyalom, puszilom, farkamat kezembe véve azt izgató lábaihoz simogatom (lábfétis most nem jött szóba). Ekkor váratlanul rám szól, hogy itt a farkamat csak ő kényeztetheti, én nem. Hoppá, nesze neked félszeg szomszédék lánya! Aztán fordulunk, ő alul, háton, én mindenhol, (majdnem) és mindenhogy akciózok. Annyira többféle módon, amennyit a francia ágy többlet szabadsága enged. Csókolódzunk (na, azt BIUS tényleg nagyon tud, nyelvvel, ajakkal, taníthatná!) és közben figyelem, hogy a Vénusz háromszög izgatóan nedves tájain bolyongó kezemre, ujjaimra milyen visszajelzéseket ad (hát, gyönyörűeket!!!). Félszegen letolja fejemet, és én lábai közé fúrom ajkam, nyelvem, arcom. Mivel BIUS itt (is) ápolt, finom, jó illatú, imádom, de nem bírom sokáig. Felhúzódok mellé, kezébe adom a farkamat. Közben ágaskodó cici bimbóját kényeztetem – a kemény kis halmok pont beleférnek a tenyerembe. A szomszédék lánya is már egy ösztönös kismacska, nagyon nedves, nagyon simulós. Már én sem nagyon bírom, vagyis nem akarom húzni tovább, és kérem, hogy végezzen ki. Kapok egy erős NF-át – olyat, amitől a masszír padnál már rég robbantam volna. Most azonban erősebb ingerre vágyok. Én feltérdelek, ő előttem fekszik, féloldalt, úgy, hogy egyik kezemmel cicijét, másikkal most is őrjítően nedvesedő szeméremtestét simítom. Ő pedig egyik kézzel rászorít a farkam tövére, a másikkal pedig a csupasz makkot olajjal leöntve szigorú kezével kíméletlenül kivégez. Nem tart soká, és mellére, vállára tárazok.
Hátrafelé zuhanok el. Ő mellém fekszik, picit összebújunk, aztán „tudom a dolgom, viszem a cuccom”; irány a fürdő.
Amikor visszajövök, már újra a cserfes- lelkes bakfissal beszélgetek. Búcsúpuszi, tipli.
Elszámolás
Itt tényleg én maradtam alul (sicc!), mert a számolatlan idő végül másfél óránál állt meg, és el se hiszem, de minden percét élveztem. Utólag, az ágyon ücsörögve „csokrosítottuk” az időt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
BIUS egy igazi spontán tini szomszédlány alkat. Tudja, hogy hat rád, de nem akar démon, a végzet asszonya lenni. Az idő is pont ilyen közvetlen vele: nincs (nekem nem volt) kötött program, engedi elúszni a masszázs részt (nem is akár hogy!). Úgy kényeztet, hogy közben tényleg elhiszed, hogy te irányítasz - pedig csak megengedi, amit ő is akar. Szerencsére az a repertoár igen bőséges (csók, NF, KNF, lingam, ujjazás stb.) Ráadásul BIUS tényleg élvezi, amit csinál: nincs látványos csúcsra jutás, de érzed, hogy kölcsönös az izgalom!!!). Szóval ezt a szomszéd lányt nem kell tanítanod – inkább ő okoz(ott) (kellemes) meglepetést.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-11 20:17:44
Terjedelmes, regényszerű beszámolót írtál.

2023-05-03 09:24:27
KIváló írás, igen szemléletes! Mindkettőtöknek gratuláció!

2023-03-11 12:09:31
Kellően részletes, minden benne van amit Biusról el lehet mondani. Valóban egy élmény a vele töltött idő. Egyetértek az "összképpel" is.

2023-03-10 10:44:49
Kifejezetten tetszett a beszámolód! Köszönöm, hogy megírtad!
Mutasd mindet

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 19db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 36db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...