Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bius a szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-03-08 11:25:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Vartibo !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad,
és tetszett neked a Szomszéd lány feeling is .
Köszi a sok dicséretet tetszik a beszid.
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Várlak máskor is szeretettel
Bius :)

Beszámoló Bius a szomszéd lány +36702881639 117316 erotikus masszázs

vartibo a 2023-03 hónapi randiján történteket írta meg Bius a szomszéd lány hirdetővel
hosszú lábak
mindenre hagy időt
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először telefonon kerestem, rögtön felvette, és a maga kedves, cserfes módján tájékoztatott. Mondjuk nehezített pályán mozgott, mert éppen vásárolt, és próbált virágnyelven tájékoztatni. Nagyon profi volt, és szórakoztató. Már akkor eldöntöttem, hogy megyek hozzá. Utána VTR-en pontosítottuk a címet
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Árpád híd pesti hídfőjének kellemesebb felén van a tetthely. GPS kellett hozzá, de igazán nyugis helyen van. Parkolóhely nagyon bőven volt, de az új parkolási rendszer meglepheti a gyanútlan emberfiát, mivel 20 óráig fizetős, óránként 450-ért. Na de kit érdekel, ha fent Bius vár!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakótelepi, igényesebb verziójú panellakás, csodás panorámával a szemközti toronyházakra. Nos, itt azért kicsit feszélyezett, hogy ha én látom őket, akkor ők is látnak engem, de Bius megnyugtatott, hogy nálunk sötét lesz. Fürdő megfelelő, masszázspad kényelmes, még az én kissé gömbszimmetrikus testemnek is. A helyszínen található még 1 db eb. A szóban (és a takaróján) forgó kutyus eleinte kicsit hangos, és morgós volt, de könnyen barátkozik. Rend és tisztaság mindenhol. Ezen kívül van még egy kellemes franciaágy is, ami a foglalkozás második felében fontos szerephez jut.
Bius a szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hogy hogy néz ki Bius? Kicsit feleslegesnek érzem ezt kifejteni, mert ott feszít a képeken, arccal. Igen, pont úgy. Jó magas, vékony, izmos. A képek teljesen hitelesek, senkit nem fog meglepni. Mivel kedvelem a magas, és vékony lányokat, Bius pont az esetem. Arcos képpel hirdet, és mivel a szépség mindenkinek szubjektív, annyit jegyeznék meg, hogy a vonásai szépen tükrözik belső szépségét.
1. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117316 erotikus masszázs
3. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 117316 erotikus masszázs4. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-08 14:42:15 erotikus masszázs 1173165. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-08 14:42:15 erotikus masszázs 1173166. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-03-08 14:42:15 erotikus masszázs 117316
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszázs történhet különböző olajokkal, az ízlésünk szerint. Az idő rövidsége miatt a masszázsra egy hangyányival kevesebb időt szenteltünk. Bius nem az az erősen átgyúrós típus, inkább a kényeztetősebb fajta. Masszázs közben lehet vele beszélgetni, ráadásul érett gondolkodású, így kellemes beszélgetőpartner. Meglepett, mert amikor elhangzott a "megfordulhatsz" varázsszó, kiült arcomra egy kellemes mosoly, ám Bius folytatta a masszázst elölről is. Direkt csinálta, láttam a szemén! Direkt húzza az embert, incselkedik. Jól áll neki. Masszázs végén jól rám ijesztett, mikor közölte, hogy vége, szálljak le a padról. Majd huncutul hozzátette, hogy cuccoljak át a franciaágyra, mert ott folytatjuk.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Nos a kényeztetés már rögtön megérkezésem után megtörtént, mivel olyan kellemesen, és hevesen csókol, mint senki más. Kiváló a nyelvérzéke. A masszázs végén a franciaágyon felfedezhettem csodálatos testét. Tényleg szép! Nem túl nagy, de szép mellek, fantasztikus szeméremdomb, egészek különleges selymes bőr. Puncija rendkívül ápolt, és finom. Láthatóan élvezte, és ez nem a megjátszós műélvezet, hanem a hamisíthatatlan gyönyör látszott rajta. Már testének csodálatos visszajelzései miatt is érdemes ezt kipróbálni. Kértem, hogy cseréljünk, és ő bele is kezdett a ... nem is tudom, hogy ezt minek nevezzem, az űber maximális barátnő feeling-es csodába. Először hihetetlen jó csókokkal indította, majd lefelé haladva előszöz kis kacsójával kényeztetett nagyon finoman, és érzékien. Ezek után a nyelvével folytatta, nagyon hosszan. Mármint időben. Fantasztikus volt, tényleg nagyon jó a nyelvérzéke. Majd lassan ajkai közé vett. Rendkívül lágyan, finoman, érzékien csinálta, közben éreztem, hogy nyelve még ekkor sem nyugodott. Egészen elképesztő volt! Többször teljesen eltüntette kedvenc testrészemet, mondjuk az én méretemmel ez nem nagy kihívás, de tényleg felejthetetlen volt. Szóltam, hogy most már közel a vég, így kezei között mentem el. Ezután még hosszan feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Alig akartam eljönni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrái nincsenek, ő maga az extra. Alap áron. A végén rendeztük, némi borravalóval.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Bius nagyon vidám, cserfes, értelmes nő, aki látszik, hogy élvezi amit csinál. Megjátszásnak, alakoskodásnak, a legkisebb jelét sem láttam. Pontosan tudta miért megyek, ezért a nagyobb hangsúlyt is a kényeztetésre fordította. A levezető rész legalább annyi ideig tartott, mint a masszázs, de lehet, hogy tovább is. Fantasztikus lány! Bár masszázsból kaptam már jobbat, de levezetésből biztos, hogy nem. Igazi kincs!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-03-09 08:15:40
Jól leirtad az élményeidet, kezdve a telefonhivástól a teljes befejezésig. Későbbiekben felfedezhetsz még újabb és újabb élményeket is nála.

2023-03-08 15:48:10
Szépen leírtad, milyen a Bius élmény. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 13db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 36db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...