Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-10 15:42:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Nabid !

Örülök,hogy megismerkedtünk és jól érezted magad
A Bius- hatás izgalmas és csábító ,felejthetetlen
ahogy említetted is a beszidben.
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Ha lesz időd várlak szeretettel
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius a szomszéd lány +36702881639 116737 erotikus masszázs

Nabid a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Bius a szomszéd lány hirdetővel
perfekt popsi
teljesen feltölt
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Itt az oldalon vettem fel vele a kapcsolatot, az üzenetben feltett kérdésemre készségesen és számomra biztatóan válaszolt.
Nagyon tetszett a bemutatkozása, VTR -en kértem időpontot, picit később hívtam telefonon, kedvesen minden szükséges információt megkaptam és az időpontot is elfogadta.
Autóba ültem és indultam a megadott címre, a parkolás sem okozott gondot, segített a navi.
Megközelítés
Én autóval mentem vidékről, a navi pontosan a megadott címhez vitt, a ház mögött találtam is parkolót. A parkolásért fizetni kell. Szerintem több BKK járatnak is van útvonala a közelben.
A megbeszélt időben pontosan, kedvesen fogadott.
Helyszín
A lakás régebbi társasházban található, lift van. Az ajtón belépve rend, tisztaság fogadott, semmi kifogásolni valót nem véltem felfedezni. A kutyusát is kérésemre megmutatta, de ő még bizalmatlan volt hozzám. A szobában nagy ágy masszázspad fogadott. Minden ragyogott a tisztaságtól, a levetett ruháimat is szépen el tudtam helyezni.
A fürdőszoba fürdőkáddal és zuhanyfüggönnyel felszerelve, többféle tusfürdőből lehet választani, dezodor használatra is van lehetőség, és szájvíz is rendelkezésre áll.
A törölköző tiszta, száraz és kellően nedvszívó. Minden adott a megfelelő tisztálkodáshoz és felfrissüléshez.
Bius a szomszéd lány külseje
Magas, vékony, formás lány a házigazda, kívánatos szomszédlány típus. A képeinek teljes mértékben megfelel. Csalódás kizárva. Szexi fehérneműben fogadott. Kedvesen mosolygott, pici formás tenyérbe illő cicikkel rendelkezik, később a tapintásukra lehetőségem volt.
1. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 116737 erotikus masszázs
3. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 116737 erotikus masszázs4. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-01-10 18:27:44 erotikus masszázs 1167375. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-01-10 18:27:44 erotikus masszázs 1167376. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-01-10 18:27:44 erotikus masszázs 116737
Erotikus masszázs
Pár percet beszélgettünk a szobában, olyan kis ismerkedés jelleggel. Kaptam törölközőt és irányba vettem a fürdőszobát. Visszatérve a friss lepedővel leterített masszás padra heveredtem hasra, kókusz illatú olajjal elkezdett szépen alaposan dolgozni rajtam, fenekemet egy fehér lepellel letakarta. Masszírozás alatt végig beszélgettünk mindenféle dologról jó partner volt benne.
Miután végzett a hátsó részemmel, hanyatt fektetett és elölről is átgyúrt. Ebben a helyzetben már többször elkalandoztak a kezeim, nagyon selymes bőre van, jó érzés simogatni. Néha véletlenül a combja közé került a kezem. A masszázs közepes erősségű, felfrissített és jól is esett.
Levezetés
A masszázs végeztével áttértünk a frissen leterített ágyra, finom csókokkal kezdtünk, szépen lekerült róla a fehérnemű. Nagyon jó érzés volt simogatni selymes bőrét. Valami rendkívüli erő vonzotta a kezemet az ágyékához, csókolózás közben igyekeztem felfedezni csiklóját és csinosát. Kis idő múlva csókolgatva délnek vettem az irányt. Egy finom, édes ágyékkal volt dolgom, a finom nyelves kényeztetésre jól reagált, az ujjam sem maradt tétlen. Remélem sikerrel jártam, a jelekből ítélve azt hiszem igen. Kicsi pihegés után én kerültem sorra, önző módon hagytam magam. Finoman, barátnősen kényeztetett szájával, majd élvezetemkor kézzel fejezte be. Nagyon jól esett. Tisztálkodás után kicsit összebújtunk, majd csókolózás tudományát igyekeztünk tökélyre fejleszteni.
Közben kezemmel simogattam Bius bársonyos bőrét. Időnyomást egyáltalán nem éreztem, sajnos közben nekem járt le a szabadidőm.
Ezután irány a fürdő. Visszatértemkor frissítővel kínált, én egy pohár vizet kértem. Búcsúcsókot váltottunk és elindultam a dolgomra.
Elszámolás
Minden a megbeszéltek szerint történt, az elszámolás utólag korrekten. Külön köszönöm a bizalmat. Extrákat nem vettem igénybe, mert nincsenek is. Viszont kaptam "Bius hatást", és az nekem nagyon bejött.
Rózsacsokor
Nabid nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A bemutatkozása nagyon tetszett. Örülök, hogy személyesen megismerhettem. Szeretném még felkeresni. Bius hatása alá kerültem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-11 16:09:51
Tömören foglalja össze a találkozással kapcsolatos információkat, minden benne van- bár inkább csak cimszavakban. Felidézi Biustól kapott, átélt élményeket.
Mutasd mindet

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 19db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 36db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...