Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-12-23 17:18:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Logout !

Örülök,hogy megismerkedtünk és jól érezted magad.
Örülök,hogy sikerült kibillentenem téged a komfort zónádból
" A masszázs kellemes maszatolás kókusz olajjal. "
Igaz ,hogy a masszázs suli mellé jártam de ez az egysoros leírásod a foglalkozásról
számomra új és vicces.Bátran írhattál volna többet a masszázsról is, nem csak az erotikus részről.
A " faszverés " pedig ahogyan te nevezed Nálam Érzéki Lingam - Masszázst jelent ,
ami lassan elnyújtott kéj,ami finom lágy mozdulatokból épül föl.
Szerintem izgalmas és új élmény a megszokott franciák után......
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszit :)
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius a szomszéd lány +36702881639 116582 erotikus masszázs

logout a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Bius a szomszéd lány hirdetővel
perfekt alak
fülledt erotika
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
"Most hívhatod!" jelzett gondoltam trollkodok és felhívok pár számot ... Megbeszéltük az időpontot vtr-en kaptam meg a címet.
Megközelítés
Konkrétan a kapu előtt parkoltam, parkoló volt bőven 450/óra a közelebbi óra nem működik.
Helyszín
70-es évekbeli társasház, lift van. Lakás maximálisan rendben van. Nagy ágy masszázspad hangulatos, tiszta. Kaptam tiszta lepedőt az ágyra.
Bius a szomszéd lány külseje
Ajtó mögé bújva fogadott egy nagyon magas nagyon vékony szerintem 35 körüli nő. A 2 képeken látható fehér picit átlátszó nemtudommiben fogadott és átsejlett a sexbody. Nincs tetkó vagy pirszing mindenütt csupasz a punci nem borotvált nincs borosta ott is finom puha. Nagyon magas, nagyon vékony képeken nem jön át, hogy milyen jó a teste nincs rajta egy csepp zsír sem a cici mint egy gombóc fagyi pici hegyes bimbó és az a sexbody nagyon jól áll rajta puncinál teljesen nyitott kilóg a ....
Nagyon vékony ezért csiklója szeméremajka kiáll. Csiklója jó nagy nagyon és jó játékszer.
Bia picit kancsal képeken látni csak realitás véget. Nagyon kedves, vidám jólelkű, maximálisan alkalmazkodó nő.
1. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 116582 erotikus masszázs
3. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 116582 erotikus masszázs4. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2022-12-26 11:49:14 erotikus masszázs 1165825. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2022-12-26 11:49:14 erotikus masszázs 1165826. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2022-12-26 11:49:14 erotikus masszázs 116582
Erotikus masszázs
Beszélgettünk ismerkedtünk masszázs az egy kellemes maszatolás kókuszolajjal csinálta de, nem erre figyeltem a kezem a combok között volt. Bocsi.
Levezetés
Rendes csók, ölelkezés, padra fel, kezdetnek kaptam répa polírozást közben a puncival játszottam. Faszverés, simogatás, csók, faszverés, faszverés ... Azt el kell mondanom mikor a padon feküdtem polírozott és közben megcsókolt és átöleltem az bitang jó volt.
... polírozás, spricc, törölgetés, kézmosás. Kellemes kézimunka volt, masszázs, majd átmenetük az ágyra tiszta lepedő fel (pluszpont) csókoltam végig a testét pici cicik nagyon finomak dél felé haladva megkérdeztem mit szeret csikló vagy G-pont? Mindkettő! A G-pontot csak farkammal vagy újjal érem el. Csikló a számba volt a következő 30-40 percben teste folyamatosan remegett és nyögött, kibujtattam pötyit a kapucnijából és úgy faltam szívtam, nagyon megnőtt, közben elindultam a barlangban a G-pontot felkeresni uuu nagyon szűk a hüvelye. Szoptam csiklóját és dörzsöltem felváltva a puncilé ömlött át a gáton az ánuszra azt időnként lelkesen nyelvel feltisztogattam. Tiszta ördögűzés volt és teljesen elfáradtam. Felmentem egy csókra melléfeküdtem de a csiklót nem engedtem el. "Feküdj a hátadra!" Ráült a számra nyaltam szívtam ahogy csak bírtam Bia lovagolt a számon előre hátra izgatta magát az állammal felnyúltam markoltam a mellét, a gátat, ánuszát simogattam. Nedvét ittam. Végül is sikerült neki nem tudom mikor én nem láttam a változást. Még pici 69 utána elém térdelt de, nekem már nem ment még1xer. Fürdés öltözés már túlórában ment.
Elszámolás
Árképzés nagyon baráti. Csók, ujjazás alapban.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó volt összebújni. A kedvesség, nyalakodás, csók, ölelés miatt vissza megyek mert ez átlag feletti. És a vékony teste az nagyon ott van.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-01-01 17:44:28
Tokugava, fekve mindenki egyforma magas, vagy kérd meg szépen, hogy térdeljen kicsit...:)

2023-01-01 13:32:12
Meghozta a kedvem a hölgyhöz a beszámoló . Alacsonyabb vagyok, csak ezért gondolkodom még.

2022-12-27 21:10:36
Bocsánatot kérek az írótól, mellényomtam.

2022-12-26 16:02:17
Hát őregem nem vagyok buzi ,de fel állt a farkam a beszámolod tol ! Köszi

2022-12-26 12:29:03
Jó leirás egy heves találkozásról. Jó volt Bius bemutatása, aktivitásának érzékeltetése. Valóban nagyon erotikus sok mindent ki tud hozni vendégéből, el is viszi a csillagos égig, főleg ha meg van a szimpátia is.
Mutasd mindet

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 19db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 36db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...