Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-12-08 20:16:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Sheriff !

Örülök, hogy megismerkedtünk
és pajzánul meg is ünnepeltük a Mikulás napot
Szuper ,hogy tetszett neked a piros necc - kollekcióm és a francia korrepetálás is :)
Köszönöm szépen,hogy rászántál egy kis időt és írtál Beszit , ami kellően izgalmas lett :)
Várlak máskor is egy kis ismétlésre
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius a szomszéd lány +36702881639 116424 erotikus masszázs

007Sheriff a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg Bius a szomszéd lány hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Bius hirdetése megtetszett . Ráírtam itt az oldalon, melyben kérdeztem mikor tud fogadni. Vissza írt hogy hívjam telefonon. Hívásomat elsöre fogadta. Meg beszéltük, hogy 1,5 órában fogad egy relax masszázsra. Ezt VTR-ben is meg erősítettem. A címet üzenetben megkaptam.
Megközelítés
Árpád híd környékén van. Villamossal érkeztem, az Árpád hídtól kb 5 perc gyaloglás.
Helyszín
Liftel mentem a megfelelő emeletre. A megfelelő szintre érve nyílt az ajtó onnan kutya ugatás hallatszott ki. . A lakásba lépve Bius az ajtó mögül fogadott. Világos lakás, jó illatú. Bemutatkozás után a kis kutya hangját már többé nem hallottam. A szoba tágas. Masszáspad és nagy heverő és szék, asztal fotel az ablak le sötétítve halk zene szólt és hangulat világításként egy színes led sor világított. A fürdőben kád, zuhany függönnyel, mindennel felszerelve . A helyszín teljesen rendben van.
Bius a szomszéd lány külseje
Bius arcos képpel hirdet, így meglepetés kizárva. Egy fehér együttesben fogadott, valódi masszázs öltözet. Ahogy írja is, egy kívánatos szomszéd lány. Magassarkú cipő volt rajta de igy is magasabb voltam nála a 190 cm-mel.. Vékony, de arányos alkatú. Kedves és folyamatosan mosolyogott. hosszú combjai. Cicik tenyérbe illőek és igen szépek.
1. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 116424 erotikus masszázs
3. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 116424 erotikus masszázs4. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2022-12-09 09:23:17 erotikus masszázs 1164245. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2022-12-09 09:23:17 erotikus masszázs 1164246. Bius a szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2022-12-09 09:23:17 erotikus masszázs 116424
Erotikus masszázs
Masszázs előtt egy pár percet beszélgettük A fürdő felkeresése előtt patyolat fehér, puha, nagy törölközőt kaptam. Miután visszatértem a fehér együttes lekerült. Alatta elmondása szerint egy frissen vásárolt piros színű bugyi és az egész testet befedő egy ritka rácsozatú piros színű necc harisnya volt. a fején egy mikulás sapka mivel mikulás volt. Miközben a masszázs padra terítette a lepedőt, hátulról átöleltem a cicijeit megfogtam a nyakát a haja alatt meg csókólam illetve végig simítottam sportos izmos csinos csípőjét fenekét. Közben dicsértem szép alakját és a bőrének finom illatát. Jutalom egy hatalmas csók lett percekig.
Ezek után hasra fekve elkezdett alaposan masszírozni egy kókusz illatú olajjal. Azt a testrészemet ami éppen nem volt gyúrás alatt egy fehér lepellel letakarta. Masszírozás alatt végig beszélgettünk. Biussal lehet beszélgetni nyitott minden témában igazi barátnős típus de lehet, hogy szomszéd lányos.
Hátamra fektetett és elölről is átgyúrt. Ezután következtek karjaim. Ekkor lábai közé fogta kezemet amik matattak is a punci irányába. A masszázs közepes erősségű, frissítő volt és jól is esett.
Levezetés
Masszás végén az ágyhoz invitált közösen feltettünk egy lepedőt majd az ágyra fekve heves csókolózásba kezdtünk. Csókja igazi nyelves, nem tolakodós és ahogy bújik hozzá, igen csak jóleső érzés. Közben Bius megszabadult a fent említett ruhától és elém tárult tökéletes szép alakja. Lefeküdt mellém és én csók után elkezdtem a szép melleivel foglalkozni, nyalogatni csókolgatni. Majd egy kis idő után mikor éreztem hogy partnerem öle elkezd nedvesedni csiklója megkeményedik kézzel simogattam majd nyelvel folytattam tovább a felfedezést, hol szívam, hol nyaltam felváltva erőssebben gyengébben közben kézzel a mellét izgattam. Ezeket a munkálatoknak pozitív eredményét Bius egyre nagyobb és egyre szaporább hanghatásokkal adta a tudtomra. Hosszú percekig ténykedtem ölén próbáltam elhúzni a gyönyört. Majd mikor fenekét markolászva kétkézzel közben nyelvel tevékenykedve Bius a kezemet finoman a gyönyör nyílása felé terelte, hogy ujjal is segítsek be a csúcsra jutni. A ténykedésem sikerrel járt szerintem mert egyre gyorsabban vette a levegőt csípőjét enyhén megemelve kissé remegve hanghatások mellet elélvezett.
Ezek után levezetés képen még egy kis ideig lágyan szájjal nyelvel kényeztettem majd miután lenyugodott csók és közölte velem, hogy ö következik feküdjek a hátamra.

Ő következett cuppogós kéz nélküli franciával. Hát mit mondjak Bius érzékien tudja csinálni minden gondolatomat szinte tudta, hogy mi a jó mikor kell gyorsitani vagy lassítani. Ezt hosszú percekig csinálta húzta a beteljesülésemet. Nem tudom mennyi idő telt el a kényeztetésemmel de ö csak csinálta fáradságot nem kímélve. A testem teljesen beleremegett ilyen fantasztikus franciában még nem volt részem. Pedig kaptam már egy párat. Mikor eljött a pillanat szoltam majd kéz rásegítséggel a menybe juttatott.
Ez követően mikor kifacsart citromként magamhoz tértem egy öszebujos csók csata egymás simogatása következett.
Kérdeztem Biust , hogy állunk idővel, de ö csak mosolyogva legyintett nem érdekli.

Ezután irány a fürdő. Visszatértemkor egy rózsaszínű tangát vett fel. Megkérdeztet mivel kínálhat meg. Én egy pohár vizet kértem. Bius egy kerek ezüstszínű tálcán hozta a vizet amit jólesően elfogyasztottam mert igen csak megszomjaztam. Én is magamra kapkodtam ruháim, kölcsönös csók a szájra én meg búcsúzásként a szép melleire is adtam egy egy csókot majd elköszöntünk.
Elszámolás
A virág csokrot érkezésemkor adtam át. Extrát nem vettem igénybe. Nem is kellet mert a egész egy nagy extra volt számomra.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy a vendég kedvét mindenben kereső, jó hangulatot teremtő kedves aranyos lányt ismertem meg Bius személyében. Élvezetes, tartalmas lazítós időt töltöttem vele. Új élményekkel, kielégülve léptem a külvilágba. Remélem Ő is mint élvezte az együtt töltött időt
Köszönöm az élményt a rám fordított idődet.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2022-12-09 10:32:19
Részletes információk és kellemes stílusú regényt lett

2022-12-09 09:34:56
Kellemes hangvételű beszámolóval kedveskedtél a bájos Biusnak. Élmény volt olvasni,persze nagyobb élmény átélni.:-) Gratulálok a randihoz,egészségetekre!
Mutasd mindet

FunkciókBius a szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...