Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius a Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-05-13 11:49:47

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves TiborPeter !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson
és nagyon jó ,hogy tetszett a Szomszéd lány Feeling is,
Köszönöm szépen,hogy írtál Beszámolót :)
Várlak máskor is sok finomsággal
Bius :)

Beszámoló Bius a Szomszéd lány +36702881639 118017 erotikus masszázs

Tiborpeter a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Bius a Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
mindenre hagy időt
feneketlen mélytorok
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem szoktam írni beszámolót, ennek ellenére most megteszem. Egyrészt meg megígértem Biusnak, másrészt mert értékesnek tartom őt. Alapvetően már régen szemeztem vele, olyannyira, hogy a kedvencek közé is felvettem, de valahogy nem jutottam el a telefonálásig. A hirdetéseket csak itt nézem, itt is találtam rá.
Péntek reggel volt időm vele találkozni. Csütörtökön délután hívtam fel telefonon. Elsőre nem értem el, de másodszorra felvette. Kifejezetten kellemes hangja van. Aranyos volt nagyon, az átlagosnál jóval több időt beszélgettem vele, hol azt éreztem, hogy nem akar fogadni, hol azt éreztem, hogy nyitott rám. A végén azért fixáltam vele a péntek reggeli időpontot. És nagyon nem bántam meg. Másnap élőszóban elmondta, hogy neki mindenki lutri, őt mindenki látja, de ő senkit. Fontos lehetősége a leendő klinsek szűrésére a beszélgetés. Hozzá kell tegyem, hogy érkezéskor magam minden esetben megkérdezem, hogy maradhatok-e, már csak udvariasságból is. Ebben az esetben is így tettem. Maradhattam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, közelben van rengeteg parkolóhely. Fizetős, de már szinte mindenhol fizetős. Aki nem talál oda, az nem is érdemli meg, hogy találkozzon Biussal. Pesti oldalon, Duna parthoz közel. GPS odatalál. A bejutás is rettenetesen egyszerű és nem kell sok emeletet sem megmászni. Lift van.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A ház egy régebbi építésű, de jól karbantartott épület. A lakás nem új, de tiszta, a fürdőszoba is. Nem túl nagy a választék a tusfürdőkből, azonban elég, meg nem is fürdeni mentem. Szájvizet nem néztem, biztosan van. Törülköző fehér, nagy, tiszta, kilépőt is hozott nekem Bius. A kádnál van zuhany függöny. Többen írtátok a kutyust, Illatos útról mentett eb, nekem is megmutatta, és valóban nem ugat, be van csukva rá az ajtó. A masszázs szoba is rendben van, halk zene szól. A francia ágy is kellőképpen nagy, nem nyikorog és csomó párna van, amit kiválóan a fejetek alá tudtok rakni. A masszázs pad még magasabb uraknak is elég hosszú.
Bius a Szomszéd lány külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Bius magas lány, a 192 magasságomhoz tökéletes. Meg szeretem a magas, hosszú combú, kis kerek seggű csajokat. Szép, hosszú gesztenyebarna haj, finom bőr. Vékony, de nem zavaróan. Cici pici, de érzékenyek, pont a szádba való. Fehér, combra feszülő naciban fogadott, és szintén feszülős felsőben. Melltartó, tanga is volt rajta. Szolgáltatókkal nem szoktam csókolózni, de biztosan jól csinálja. Ugyancsak nem nyalok puncit, nála azonban nem sok kellett ahhoz, hogy elcsábuljak. Sok lánnyal volt már dolgom, de Bius puncija benne van nálam a top 2-ben. Ízlés dolga, de aki szereti a tiszta, jó illatú puncikát, nagy szeméremajkakat, és nagy csiklót, annak Bius maga a mennyország. Ráadásul nem is kívánja megfosztani a klientúrát a vizuális és tapasztalati élményektől. Annyira szép a puncija, hogy egyszer-kétszer arra elcsábultam, hogy finoman megnyalogassam a gyönyörű nagy csiklóját, nehezemre esett nem tövig tolni a nyelvemet mindenében. Tolja oda a seggét az összes létező szögben, és közben nem feledkezik meg a farkad folyamatos érintéséről sem. Mondtam neki, hogy kinyalnám a seggét és a punciját is, mert iszonyatosan izgató, de az elv az elv. Amikor beléptem, már akkor izgató volt, első 2 percben már a nyakát csókoltam finoman. Kis beszélgetés, levetkőztem boxerig. Simogattuk egymást, Bius pedig többször nagyon finoman simogatta meg a kezével a boxer alatt ágaskodó farkamat. Gyors zuhany és irány vissza. A képek nem hazudnak, valóban Bius van rajta, nem fogtok csalódni, ha bejön nektek.
1. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 118017 erotikus masszázs
3. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 118017 erotikus masszázs4. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-05-15 10:24:21 erotikus masszázs 1180175. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-05-15 10:24:21 erotikus masszázs 1180176. Bius a Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-05-15 10:24:21 erotikus masszázs 118017
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázsnál kiemelte, hogy sport masszázst nem tud és nem is akar. Előre elnézést kért érte. Válaszomban elmondtam, hogy alapvetően nem érdekel a dolog, azonban egy rövid hátmasszázsban benne vagyok, kókusz olajjal. Felfeküdtem a padra, Bius levette a melltartót, de a tanga maradt. Nekem álló farokkal nehezemre esett hason feküdni, de közben dumáltunk mindenféléről, szexről, megint elmondta, hogy a telefonban előre szűri a jelentkezőket. Masszázs közben néha finoman benyúlt a seggem alá, ha tudtam, folyamatosan simogattam a hosszú combokat és a bugyin keresztül a punciját is. Ha tudtam volna, hogy ilyen szépséges a bugyi alatt lévő mindene, akkor még ennyire sem tudtam volna koncentrálni. Érezte, hogy már váltani kell a programban és átmentünk a nagy francia ágyra. Levettem a bugyiját és ott csókoltam, ahol tudtam. Melleit harapdáltam finoman. Seggét és punciját mindenféle szögből kézzel izgattam, ezt láthatóan élvezte. Kicsit masszíroztam őt, később kutyapózban feltárult mindene, én meg moziztam, érintettem, gyönyörű volt. A masszázs alatt jót dumáltunk és jól is esett. Ügyes keze van.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Uraim, Bius technikája az egészen elképesztő mélytorkos, pornós technikától, a kifejezetten finom érintésig terjed. A kőkemény farkamat beolajozta és kézzel simogatta. A szájával elképesztően ügyes, finoman és erotikusan kényeztet, és közben rád néz, néha a kezemet a fejére tettem és úgy merült el a farkam a szájába. Zseniális volt. Nem nézegettem az időt, de 25 perc körül biztosan a szájában voltam valamilyen módon és valamilyen szögben és néha tövig nyelve. Közben a kezemmel simogattam a nedves punciját, mindenhol ahol értem. Biussal tényleg olyan az időtöltés, mintha a kívánós szomszédlánnyal lennél, csak rád figyel, kiszolgál mindenben és a maximumot nyújtja. Nekem annyi kérésem volt felé, hogy ne vegye fel a telefont ha csörög és olyan hosszan kényeztessen, amilyen hosszan csak tud. Betartotta.
Végül már el akartam élvezni, mondtam neki, hogy tegyen ennek érdekében, mellém feküdt, kézével egyre gyorsabban verte a farkamat, ráélveztem. Törölgetés és egymás mellé feküdtünk. Dumálgattunk. Elmondtam neki, hogy zseniális a puncikája és a technikája és amit ott és akkor kaptam, az nem a kért rózsaszálakat éri meg nekem, hanem többet. Simogattam, finoman harapdáltam a mellbimbóját, annyira, hogy újra kőkemény lett a farkam, kértem, hogy vezessen le. Beolajazta az ezredest és a kezébe élveztem el újra. Ölelés, puszi, irány a fürdő. Közben kaptam jeges üdítőt is. A rózsaszálakat a végén adtam oda neki és többet mint amit kért. Ha valaki jó, akkor azt elismerem és értékelem is. És Bius nagyon-nagyon jó.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem kértem extrákat, de nem is kell. Mindent ad, amire az uraknak szüksége van. Az időt sem néztük. Abszolút barátnős feeling.
Rózsacsokor
Tiborpeter nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Több mint megérte, azt gondolom, hogy minden lány annyit ad a kötelezően felül, amennnyire a 'hirtelen kémia' időt és teret enged. Ha van bármilyen egymásra találás, akkor az vélhetőleg ad némi pluszt mindkét oldalon.
Nála nem futószalagon jönnek és mennek a kliensek. Visszajárós, kifejezetten ajánlott. Vigyázzatok rá és inkább emelje a rózsaszálak számát, mintsem váltson a futószalagra. Vissza fogok menni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius a Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2023-05-16 10:53:11
Nagyon jó beszi. Totál meghozza az ember kedvét a kicsit fura képek ellenére is....köszi
Mutasd mindet

FunkciókBius a Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...