Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-12 15:19:23

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Halóriás !

Örülök,hogy meglátogattál és jól érezted magad a foglalkozáson.
Köszönöm szépen,hogy rászántál egy kis időt és írtál Beszámolót :)

További kellemes hétfőt
Puszi Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 120365 erotikus masszázs

halorias a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
végig incselkedő
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Az ő általa megadott időben hívtam. Rögtön felvette pedig pont az edzés közepén tartott. Kért,hogy VTR-en jelentkezzek be de mondtam,hogy még nem tudok így sms-en keresztül bejelentkeztem. Az edzés után rögtön vissza is irt. Korrekt útbaigazitást kaptam. Hely,házszám,kapucsengő.Simán ,zökkenőmentesen zajlott a bejelentkezés.
Megközelítés
Könnyen megtalálható,régi panel. Délután őt órakor a ház előtt is volt még bőven parkoló. A parkolás fizetős ,este 19h-ig.
Helyszín
Kis másfél szobás lakás. Nagyon tiszta minden.Nincs lerobbanva ,ápolt és karbantartott. A fürdő méretre megfelelő és nagyon tiszta.Kád ,zuhanyfüggönnyel.Pár tusfürdő /Baba/ ,szájvíz,.Soha ,sehol nem kaptam még ennyire jó minőségű törülközőt. Nagy volt ,illatos, és rendesen szívta a vizet is. Normál nagyszoba ,francia ágy ,masszázs pad.Tiszta lepedő,ágynemű.
Bius Szomszéd lány külseje
Pont mint a képeken. Nagyon magas , vékony. Egy fehér testhez simuló szettben nyitott ajtót. Piros magas sarkú cipőben várt. Ebben még magasabb volt.Kedves,aranyos fogadtatásban részesültem.Puszi,bemutatkozás.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120365 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 120365 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-01-15 10:30:23 erotikus masszázs 1203655. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-01-15 10:30:23 erotikus masszázs 1203656. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2024-01-15 10:30:23 erotikus masszázs 120365
Erotikus masszázs
Mivel nagydarab vagyok ezért nem próbálkoztam a masszázs paddal. Nagy szivacson a földre téve friss tiszta lepedővel leterítve,történt a masszázs. Megbeszéltük a menetrendet.Elmondtam mit,hogy szeretnék. Közepes erősségű masszázst kaptam ,mindez egy piros alig valamit takaró sexis fürdőruciban történt. Odafigyelt minden részletre.Masszázs közben egy kis törcsi mindig az intim részeken volt. Azért néha betévedt a keze a törcsi alá is. Beszélgettünk,ismerkedtünk közbe. Fiatalos,csacsogós,néha kislányos . Tehát engem elvarázsolt.A masszázs a célját elérte.
Levezetés
A masszázs után irány az ágy. Itt is friss,tiszta lepedő. Lefeküdtünk. Simogatások.kis puszik,és a kicsomagolás következett.Levettem a piros rucit. Szép lassan puszilgattam a nyakát amig el nem kapott egy rendes nyelves csókra. Ezt hosszan ismételtük. Ezek után megindultam lefelé a csókokkal. Pici aranyos cicik ,szép álló bimbókkal. Sok csókra és nyalogatásra jól reagált,és ezt tudatta is a testével és kis nyögdécseléssel is. Ezek után irány délre. Beértem a vékony combok közé és ott fogadott az igazi CSODA!!!!! Uraim,nyallerek,nyaligátorok, . A két kis comb között olyan dolog fogadott ami minden rendes férfinak fent van azon a bizonyos listáján amit nem szabad kihagyni az életben. Ezt minden nyalakodni szerető férfinak kötelező kiprobálni. Szóval majdnem elsírtam magam a gyönyörtől.Csókoltam,nyaltam ,faltam,szopogattam.,nem bírtam betelni vele. Mindenre nagyon jól reagál.Jól nedvesedik és finom jó ízű a puncija. A kézimunkát nem szereti annyira de néha belefér. Különben nagyon kis szűk puncija van. A nyalakodással el lehet kalandozni másfelé is,szívesen vette és élvezte is. Szerintem egy párszor el is élvezett,erre utaltak a jelek. Nyögések,testbeszéd. Nagyon a punci hatása alá kerültem,nem bírtam abba hagyni ,de eljött az az idő amikor pihent volna egy kicsit. Fordulás ,most ő kényeztetett engem. Szépen lassan,lágyan kezdett. Néha eltűntem teljesen a szájában. Ezután egy bőnyálas ,cuppogos szopogatás kezdődött. Szépen haladtunk és kértem ,hogy forduljunk 69-be. Őrömmel tette és élvezte a dolgokat nagyon. A puncival a számban élveztem el. Szépen megvárta amíg megnyugszom és csak utána következett a törölgetés. Ezek után odabujt hozzám és csókolgattuk simogattuk egymást egy kicsit. Kis beszélgetés,öltözés,irány haza.
Elszámolás
Minden rendben volt a megbeszéltek szerint számoltunk el. Extra nem volt nem is kellet .
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kedves,aranyos néha kislányos stílusával teljesen le vett a lábamról. Nem ő a legszebb nő az oldalon de nekem nagyon sokat számított a kedvessége,őszintesége,nem játszotta meg magát,végig barátnős partner volt. Nekem ez mindennél többet ért. Köszönöm neked ezt az élményt. És uraim amit írtam azért kötelező meglátogatni. Nagyon jól éreztem magam ,megyek még hozzá az biztos. Nálam ő a KIRÁLYNŐ!!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 08:40:11
Remek dolgozat. A beszámoló és a reagálás is tetszett.

2024-01-15 19:47:58
"Nagyon magas, vékony".
Csak ennyi maradt meg benned? Igazán sajnálom, ezért lett csak átlagos.

2024-01-15 15:17:23
Nekem tetszett, elég részletes beszámoló volt. Ezek után tuti, hogy én is meglátogatom Biust.

2024-01-15 15:00:33
Jól megírt történet, reálisan érzékeltei Bius által nyújtott élményeket. A vele töltött idő maradandó, sokáig lehet emlékezni rá. Finoman érzékeltetted különleges adottságát (írásban is).

2024-01-15 12:16:04
A levezetés rész nem túl részletes, de a hangulat teljes egészében érződik. Örülök, hogy megtaláltad és meg is látogattad Biust. Nála nem érhet csalódás, ha ember módjára viselkedsz. Ő az egyik legodaadóbb lány az oldalon.
Mutasd mindet

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...