Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bius Szomszéd lány

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-12 22:29:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Őrült Professzor !

A sok munka és a napközbeni stressz miatt nem emlékeztél rá hová tetted a szerszám készletedet ?
Örülök,hogy becsöngettél a Szomszéd lányhoz,nincs e véletlenül egy csavarhúzója :)
Köszi a kellemes masszázst ami jól esett
És köszönöm szépen ,hogy írtál Beszámolót :)
Ja és van egy óra a gardrób szobámban amit még ki sem csomagoltam,mert szerintem a foglalkozáson érezzük jól magunkat :)

Ha elfogyna nálad a cukor, csöngess át nyugodtan,
Sok puszi
Bius :)

Beszámoló Bius Szomszéd lány +36702881639 119249 erotikus masszázs

Őrült_professzor a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Bius Szomszéd lány hirdetővel
legszebb punci
mindenre hagy időt
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már régóta szemeztem Biussal. Láttam, hogy villog a most felveszem című szöveg, hát uzsgyi, hívtam is. Ez volt valamikor késő délután. Pár csörgés után felvette, és pár mondat után mondta, hogy oké a kívánt időpont (másnap délután 14:00), de ő szereti a VTR-es egyeztetést. Így történt, VTR-ben megkaptam az időpont visszaigazolását és a helyszín pontos paramétereit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömeggel közlekedtem, az egyes számú villamos megállójától néhány perc séta, könnyű odatalálni, főleg, hogy a VTR-ben tényleg pontos infót kaptam, még a kapu telefon kódját is.
A cím egy nagyon széles, sok sávos, nagy forgalmú főutat sugall, valójában egy totál csendes mellékutca, az egyik oldalon 20-30 éves emeletes házakkal, a másikon árnyas parkkal.
Hogy van-e lift, nem tudom, gyalog mentem az ajtóig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy folyosóra léptem be, balra a fürdő, jobbra két ajtó, az egyikben a házi őrizetben lévő kutyus. A szoba a folyosó végén van, egy masszázs asztallal és egy tatamival, néhány székkel. Egyszerű, ízléses berendezés, semmi csicsa. Tetszett, hogy nem volt az a túlzott elsötétítés, ami sok helyen szokás. Félhomály volt, jól láttuk egymást. Ja, és patika. Nem feszélyezően, de érezhető a rend és a gondos gazdasszony keze nyoma.
A fürdő ugyanaz: semmi extra. Láttam - és használtam - egy flakon szájvizet, 3-4 dezodort és kb. ugyanennyi tusfürdőt. És itt is csodás tisztaság.
Bius Szomszéd lány külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Hát nem gondoltam volna! Bius az ajtó mögött állt. Aztán megláttam egy nagyon magas, hosszú, szőkés hajú, igen vékony lányt, egy testhezálló fehér nadrágban és egy tán fehér trikószerű felsőben. Tényleg úgy nézett ki, mintha becsöngettem volna a szomszéd fiatal asszonyhoz, hogy tud-e kölcsönadni egy csavarhúzót. 😊
Ő is meglepődhetett rajtam, csak nézett, le volt fagyva. Gyorsan magamhoz ragadtam a kezdeményezést, hogy ne álljunk az ajtóban, mint hímtag a lakodalomban. Bemutatkoztam, én vagyok én, te meg jó eséllyel Bius, ugye? Igen. Akkor leveszem a cipőmet, jó? Megismerkedtünk Kutyával is. Lassan oldódtunk, bementünk a szobába, átadtam a megfelelően kibélelt borítékot, meg némi kis meglepit. Leültünk, ittam vizet, beszélgettünk, viccelődtünk. Zseniális humora van a szomszéd kiscsajnak. Levettem a ruhámat és elindultam a fürdőbe, de előtte hozzá léptem, átöleltem, csókolgattam a nyakát, kezem is elindult felfedezni, és jött a nagyon kellemes és pozitív reakció. Egy igazi csók után spuri a fürdő, tisztálkodás alapos de gyors - áztatni otthon is lehet, Bius még mindig a fogadó ruhájában. Persze már az érkezésemkor láttam, hogy az a piros body van a fogadó ruci alatt, ami észveszejtő, és sajnos már kevésbé látszik a képein.
Ekkor lekerült az otthoni ruha, és megláttam azt, amire vártam.
1. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 119249 erotikus masszázs
3. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló Budapest 119249 erotikus masszázs4. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-09-14 13:03:28 erotikus masszázs 1192495. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-09-14 13:03:28 erotikus masszázs 1192496. Bius Szomszéd lány +36702881639 beszámoló 2023-09-14 13:03:28 erotikus masszázs 119249
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Igazi csókok, kölcsönös felfedezések. Aztán jófiúként felugrottam a masszázs asztalra. Kaptam masszázst levendula olajjal lábra, hátra - el-el kalandozó kezekkel, közben én is próbáltam a kezeimmel valami szilárd talajt - popsi, punci, lábak- találni. Ami kicsit zavart, hogy nem láthattam a masszőrömet munka közben. Szóvá tettem neki - persze sokkal udvariasabban, hogy azért legalább egy tükör még sokkal jobbá tenné ezt a kiváló élményt.
A masszázs fogásokon látszott, hogy Bius tanulta, nagyon jól esett az érintése, néha maga a masszázs is határozottan jól esett, de vendéglátómat nem akkor fogom felkeresni, ha alapos masszázsra vágyom. Ő másnak a mestere.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aztán jött: na most forduljunk meg! Fordulásban világcsúcsot döntöttem, viszont javasoltam, hogy legalább a dögös body felső része kerüljön le. Nyitott kapukat döngettem. 😊
Jött a "hanyattfekvemasszázs by Bius". Hát, nem tartott kettő percig, mert óvatosan elkaptam a derekát, magamhoz húztam, és ott megint minden volt, de nem masszázs.
Utána én is masszíroztam őt. Először tényleg masszíroztam, de világossá vált, ez a leány egy borsószem királykisasszony. Annak minden pozitív tulajdonságával. Nagyon érzékeny, nagyon szenzitív. Innentől kezdve bekentem a lábát, hátát, vállát olajjal, finom masszíroztam, majd megfordultunk. Maradtunk az asztalon, ekkor elkezdtem nyalni a már sokszor megénekelt puncit, Bius rajtam dolgozott a kezével.
Átmentünk a tatamira, elhelyezkedtem a lábai között, és beindult. Fényes lett ennek a leányzónak mindene, annyit nyaltam, csókoltam. Közben Bius párszor a csúcsra jutott.
És ekkor következett Ő. Zacsit nyalogatott, kézzel dolgozott, olyan mélytorkosat éltem át, huh...közben a melleit markoltam, csókolóztunk, sokszor már a kapuban voltam de ez egy hosszú, közösen összehozott megkönnyebbülés volt, ami Bius mellein landolt.
Letörölgettük egymást, egy kis összebújás, csókolózás, simogatás. Én javasoltam, hogy szerintem lassan idő van, megyek.
Gyors tusolás, öltözés, közben még bújás, csók, ölelés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmilyen extra nem volt, minden nagyon korrekt volt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Úgy érzem, nehéz kezdet volt. De aztán a folytatás...
Vendéglátómnál minden természetes volt, leginkább ő maga: nincs pirszing, tetkó, szoli. Csak a bársonyos fehér bőre. És a maximális odaadás.
És egy nagyon fontos dolog: sehol nem láttam órát. Amikor kiléptem a ház kapuján, láttam a bent töltött időt: kettő óránál több volt. Köszönöm szomszédlány!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bius Szomszéd lány erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBius Szomszéd lány legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-08-22) : Kérésemnek megfelelően Bius illatmentes olajjal látott neki az újrahasznosításomnak. Lábam mellé telepedett,az éppen kezelésen kívül lévő területet letakarta,majd lábaimat vette kezelésbe. Alapos, szakszerűnek tűnő mozdulatokkal dolgozott, kérdésemre elmondta, hogy tanulta a masszázst, és nagyon szereti is alkalmazni.

(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-07) : Szakszerű mozdulatokkal alaposan végiggyúrta a vádlimat,lábszáramat ,majd a combjaim kaptak egy jóleső átmozgatást. Ahol végzett a gyúrással,ott mindig letakart,és azután haladt tovább.

(2023-10-10) : Becsületesen átmasszírozta a lábaimat - időnként hozzáért a zacsihoz -, majd karjaimat. Amikor lehetőségem volt, mint egy jó térképész, igyekeztem felfedezni testének hegyeit, völgyeit, rejtekét.

(2023-04-25) : Jött az olaj és kezdte lábamon. Bius tanulta így avatott mozdulatait kifejezetten élveztem. Érdekes volt a különböző méretű bambusz rudak használata. Haladt fölfelé és nyakamat kérésemre kézzel külön leápolta.

nagyon jó: 20db
(2024-02-07) : Biusról gyorsan lekerült az aprócska melltartó és bugyi, hogy az addig rejtett (?) testrészek is felfedezhetővé váljanak. Pici simi és csókolózás után gyorsan Bius lábacskái közé keveredtem

(2023-07-12) : A masszázspadon kezdtük , egy jó közepesen erős masszázst kaptam , végig incselkedett , majd mikor megfordultam..A lábam masszirozásánál feljebb is eltévedt a keze . Elmondtam mi a kedvenc "pózom" a masszázspadon Szerencsére értette a célzást , és teljesítette . Miközben a mellkasom masszirozta a fejem felé állt., és megcsodálhattam a hegyes melleket .

(2023-05-25) : Hálája nem maradt el, felkorbácsolta amúgy is lankadatlan figyelmem, nyálával nem spórolva adott kenést a műszernek és pornós elemekkel játszva, a vágyam beteljesülését hanghatásokkal fokozva juttatott el engem is a boldog megnyugvásig, ami a száján kívűl bármi lehetett volna.

: 35db
(2024-04-06) : Bevetett mindent, dolgozott kis szájával oldalról a rúdon, golyók is megkapták a magukét és persze el is nyelte a velem egykorút, amennyire tudta. Finom, lágy a technikája, aki ilyesmire vágyik, az ne hagyja ki a látogatást.

(2024-04-02) : Az az oráltudás ami Biusnak van, nagyon veszélyes, főleg azzal a látvánnyal kombinálva, hogy eltűnök a szájában, meg is kellett kérnem, hogy lassítson, mert majdnem elmentem az elején,

(2024-03-14) : Nagyon jó keze van, és szakszerűnek éreztem minden mozdulatát. Először a lábaimat masszírozta át, ami nagyon jól esett. Aztán egyre feljebb haladt a kezével.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-23) : Felhívtam, mikor megérkeztem. Mintha nem tudná, hogy ki vagyok és mit szeretnék. Bizonytalan volt, hogy felengedjen vagy várasson pár percet. Aztán azt mondta menjek. Megadta a kódot és az ...