Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bianka

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-17 20:32:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bianka +36304303903 120688 erotikus masszázs

enjoy6 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Bianka hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikor a zöld ikon mutatta, hogy hívni lehet, telefonon hívtam Biankát. Elmondta a szükséges infókat, majd megegyeztünk egy megfelelő időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
a helyszín: Corvin-negyed. Tömegközlekedéssel érkeztem, könnyen megtaláltam az épületet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű, tiszta lakásról van szó, ennek megfelelő fürdőszobával, a szobában matrac, szék (székek? ) ahová pakolni lehet és tükrökkel is a nagyobb élvezet kedvéért.
Bianka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bianka csinos, vonzó, formás, mosolygós és kedves lány. Mindene tetszett: lábujjaitól a feje tetejéig. :)
Vannak rajta tetoválások, ezt írja is, de nem jelent problémát.
1. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120688 erotikus masszázs
3. Bianka +36304303903 beszámoló Budapest 120688 erotikus masszázs4. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-02-19 09:46:29 erotikus masszázs 1206885. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-02-19 09:46:29 erotikus masszázs 1206886. Bianka +36304303903 beszámoló 2024-02-19 09:46:29 erotikus masszázs 120688
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
2
Erre a kényeztetés végén került sor. Mivel ez csak mellékszál volt és nem hosszan történt, kevésre emlékszem, de kellemes volt, jól esett. Cél sem volt mondjuk, hogy erős legyen (ha esetleg lehetett volna (nem tudom)).
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Mivel olvastam beszámolóit, illetve nagyon csábító, izgató bemutatkozó szövegét, így jeleztem, hogy meglennék masszázs nélkül, vagy azt hagyjuk a végére, ha marad idő.
Már most is felizgat, ahogy visszaemlékszem a történtekre (pedig pár hete volt), ugyanis Bianka kiváló csábító. Profin űzi. Amikor még csak a maga levetkőztetésében kéri a segítséget, aztán amikor kényeztet. Őrjítő - mondhatom. A csábítás mestere.
Egy kis beszélgetés után csókolózással, egymás vetkőztetésével kezdődött a program, majd a matracon folytattuk. Testem puszilgatása után megtalálta a vigyázzba állt kicsi ént, amit lelkesen, nagy kedvvel vett szájába és kényeztetett. Meg kell hagyni: kiválóan műveli a franciázást. Valóban jó volt, mintha egy filmben éreztem volna magam: ahogy a szemembe nézett, ahogy a farkammal bánt, hol tempósabban, hol érzékien, lassabban, időnként oldalról nyalva. Néha megfogtam a fejét és mozogtam a szájában.
Hibátlan volt, amit művelt. Mielőtt elmentem volna, természetesen viszonyoztam kedvességét, amit örömmel fogadott, hallani is lehetett rajta. Elröppenése után kicsit még puszilgattam a környéken, végül fölé térdeltem úgy adtam vissza szájába a műszert. Időnként - nem durván - diktáltam a tempót, csodásan kényeztette rudamat, míg ajkai közt nem végeztem (lenyelést is kértem, örömmel tette meg, ki is nyújtotta a nyelvét, megmutatta előtte és utána is.).
A maradék kis időben masszírozott, beszélgettünk még egy kicsit, majd zuhanyzás után búcsút vettünk egymástól. Maradandó emlékekkel távoztam.
Mi férfiak kifejezetten szeretjük, ha a nő csábítóan viselkedik, ha mosolyogva kényezteti farkunkat, öröm látszik rajta, ha pl. szájába élvezünk és a nő végig élvezi a - jelen esetben - franciázást, kölcsönös franciát. Biankával épp ilyen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
3 extrát vettem igénybe (nem azonos a mértékük): csók, szájba élvezés, lenyelés.
Szeretem az elején rendezni a rózsaszálakat, így is tettem.
Rózsacsokor
enjoy6 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A Biankával töltött egy óra maradandó élmény volt, kiváló választás. Fent érzékeltettem: Bianka csinos nő, profi csábító, aki végig örömmel és profin műveli a kényeztetést, őt is el lehet juttatni a csúcsra. A vele töltött egy óra totálisan visszaigazolta, amit itt írt: "Mindig közel állt hozzám az erotika világa, mert élvezem és szeretem is a kényeztetést. Ha ribancnak tart a többi hirdető lány, ha nem, én szeretem amit csinálok, ezért nem unottan és nem munkából teszem amit Te is szeretnél egy nőtől. ...."
Gyanítom, hogy hamarosan meglátogatom majd, hogy az arcra élvezést is kipróbálhassam vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bianka erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-20 02:43:47
Implacabile, az a helyzet, hogy meg akartam adni a virágcsokrot, de nem találtam, hogy hol kellene. (no közbenb kipróbáltam, ha újat írnék...--> látom, hogy eléggé fölül kellett volna megadnom. No majd legközelebb!
A standard rózsaszál prémium előfiz-zel látható, az extrák közül a nagyobb, az Széchenyi, a kisebb az picit több mint ennek a fele.

2024-02-19 21:10:06
Máskor add meg a virágcsokrot is...
Mutasd mindet

FunkciókBianka legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-01-11) : fehérnemű szettben várt rám a szobában, amit nekem kellett róla lehámoznom. Ez kicsit se volt ellenemre, szeretem kicsomagolni az "ajándékomat", pláne ha még a csomagolás is szép

(2024-01-10) : Közben több alkalommal végig csúszott a hátamon és apró puszikkal árasztotta el a hátamat és a nyakamat. Mindeközben éreztem, ahogy a keblei szorosan hozzám tapadnak ezzel is előkészítve a közeledő kényeztetés.

nagyon jó: 3db
(2024-03-19) : Készségesen igazodott kéréshez, és következő tíz percben alaposan átdolgozta hátam és lábaim izmait, egy közepes erősségű, mégis rendkívül kellemes masszázzsal, ami valóban megnyugtatott és ellazított.

(2024-01-09) : Aztán alulról indulva a nyakam felé haladva csuszikált. Kezemet lefogta a testem mellé szorította,csak ő mozgott rajtam. Vastagon párnázott, súlyos melleivel, harckészültségbe állított engem.

(2024-01-03) : Inkább azt éreztem, hogy élvezik azt a szabadságot, hogy társadalmi konvenciók nélkül bármit megtehetnek a szoba négy fala között. Persze nem ragadtak le a smárolásnál, engem is belevettek a biszex bulijukba.

: 1db
(2024-04-17) : Gyönyörű szép nagy cicikkel,már az olajos csúszka is élményszámba megy.A franciája pedig verhetetlen.Látszik,hogy imádja csinálni.