Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Bettina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-21 11:20:44

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bettina +36301033182 121575 erotikus masszázs

nzuri a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Bettina hirdetővel
perfekt popsi
fülledt erotika
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel hétfőre terveztem a látogatást, előtte héten már érdeklődtem és időpontot foglaltam. Tapasztalatom szerint a telefont mindig felveszik, vagy ő személyesen, vagy lehet, hogy barátnő is besegít, de elérhetőek és könnyen lehet egyeztetni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Két utcával odébb találtam parkolóhelyet, meg lehet oldani. Hétköznap délutánhoz képest rosszabbra számítottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokemeletes, új építésű ház, kapukódos bejutás, erkélyes lakás. Szép nagy lehet, de nem sokat láttam belőle. Egyszerű de praktikus elrendezéssel és berendezéssel. Közvetlenül a kijelölt szobából nyílt egy zuhanyzós fürdőszoba. Néhány tusfürdő, szájvíz, törölköző bőséggel. A szobában egy kényelmes és nagy franciaágy állt rendelkezésünkre. Az előtérben lehetett őket hallani, de nem találtam a többi lánnyal, mással sem, ebből a szempontból jó volt a koordináció.
Bettina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elsőre rögtön a szép nagy szemei tűntek fel. Szőkített haj. Mellei nem nagyok, de szépen állnak. A feneke hibátlanul kerek, kis finom falatka. Összességében egy apró, helyes, tipikusan tinitestű fiatal csaj. Bőre kissé kreol. A képeken egyértelműen ő van. Bár próbálta elfedni, és nem volt zavaró, de én mintha éreztem volna dohányzás jeleit. Kedves, cserfes lány. Fehérneműben, rajta fürdőköntösben fogadott.
1. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121575 erotikus masszázs
3. Bettina +36301033182 beszámoló Budapest 121575 erotikus masszázs4. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-05-22 01:12:35 erotikus masszázs 1215755. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-05-22 01:12:35 erotikus masszázs 1215756. Bettina +36301033182 beszámoló 2024-05-22 01:12:35 erotikus masszázs 121575
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Ahogy a szobába tessékelt tájékoztatott a lehetőségekről. Eredetileg másfél órára mentem volna, de amikor közölte, hogy nincs kölcsönösségre lehetőség, kissé letörtem és megegyeztünk, hogy mivel ezt előre nem közölte, akkor viszont egy órát maradnék csak. Emiatt a kezdeti ismerkedés kicsit feszült volt. De különösebben egyikünk sem csinált ebből gondot. Én azért furcsálltam, hogy nekem erről külön érdeklődnöm kellett volna, azok után, hogy a telefonban elhangzott a lehetőség, nem is gondoltam rá. Valószínűleg barátnő mondta fel a sablonszöveget, szóval inkább eltekintettem a drámától és eldöntöttem, hogy jól fogom érezni magam ettől függetlenül is.
Elmentem zuhanyozni, utána elterültem az ágyon. Olajat kértem, amit - mint kiderült- annyira nem szeret, de a vendég kedvéért elkezdett kenegetni rajtam. Nem volt erős, szakszerű a masszázs, de kellemesen és alaposan végigsimogatott hátulról, majd elölről is. Közben elkezdtünk beszélgetni, és a kicsit gyengébb kezdés után kiderült, hogy nagyon is passzol a személyiségünk egymáshoz, őszintén és jókedvűen ugráltunk a témák között. Fokozatosan egyre erotikusabb lett a hangulat, már a hátamon elkezdett incselkedni, nagyon tudja, hogy húzza fel a férfiembert az érintésekkel, a nyakam csókolgatásával. Miután kicsit kiszabadult a kezem én is elkezdtem simogatni a lábát, a fenekét. Itt fedeztem fel milyen puha ez a lány, és a feneke, na az tényleg tankönyvbe illő. Lekerült a felsője, nem bírtam ki, hogy ne kényeztessem a mellét, amit be is olajozott. Lehet, hogy csak én találtam el a módját, vagy alapból is ilyen, de erős sóhajokkal jelezte, tetszik neki melleinek kényeztetése. Kicsit csúszkált is rajtam, ekkor jobban megmarkolhattam fenekét, szopogattam a melleit és én is csókoltam a nyakát. Egyáltalán nem húzódott el. Sajnos azonban a bugyi ma nem került le, pedig - és ezt meg is jegyeztem neki - nagyon szívesen kényeztettem volna én is. Talán egyszer bepótoljuk, legalábbis egyikünknek sem volna ellenére.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
A lehetőségek határain belül, kértem, hadd kényeztessem én őt egy kicsit előbb, ettől indulok be igazán. Hanyatt feküdt, végigcsókoltam, a lábait, combjai belső felét, melleinél jobban elidőzve. Helycsere után kaptam egy kis olajos csúszkát, közben egyre többször tévedt intim helyekre. Aztán ráérezve, hogy szeretem, kezével a zacsit és combomat simogatva, szájába vett. Nagyon kellemes és izgató technikával kényeztetett. Nem voltak felesleges, erős szívogatások, rángatás. A hangulat, személyisége, erotikus kisugárzása, a technika hamar segítettek hadrendbe állni, innen már könnyebb dolga volt, végignyalta a szerszámot és a golyók is kaptak, lágyan a kényeztetésből. Nem akartam ilyen hamar elmenni ezért kértem, bújjon még oda hozzám egy kicsit. Ebben a néhány percben barátnősen simogatott, csókolgatott, egymással szemben ülve csókoltam a melleit. Aztán ismét a szájába vett, és rövid időn belül jött is a beteljesülés, amit a korábban megbeszéltek szerint a szájába engedett. Gyorsan papírtörlőbe terelte az utódokat, én letisztogattam magam, majd mentem zuhanyozni, amihez készséggel felajánlotta a segítségét, sőt le is zuhanyzott velem. (A forró vizet szereti.)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A felsorolásban sokminden szerepelt, sajnos ma kimaradt a kölcsönösség. A csókot nem kértem. Az NFVSZ extrát viszont igen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kicsit nehezen indult a randi, de elégedetten távoztam. Búcsúzáskor megölelt, és azt mondta vár vissza. Gondolkozom rajta. Sőt, szívesen kipróbálnék egy négykezest is ebben a szalonban...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bettina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-26 18:32:07
Köszi a beszámolót. Te nagyon jól és szerintem korrektül megírtad, hogy hogyan alakult a randid. Azt tényleg ki kell hangsúlyoznunk, amikor mást mondanak a telefonban, mint ami a helyszínen megadatik.

2024-05-26 09:08:52
Obester. A félreértések elkerülése miatt, alapból van kölcsönösség, a "nehéz napok" miatt kaptam most stop táblát.

2024-05-24 13:24:48
Egész jól kezeled a kompromisszumokat. Ki tudja mit lehetne ebből a későbbiekben még kihozni? Talán egyszer kiderül. Azt is oszd majd meg velünk!

2024-05-22 17:53:38
Elolvastam . A lehetőségek közül a legtöbbet kihoztad a randibol.

2024-05-22 06:07:01
Elég részletes és izgalmas beszámoló. Adatlap - telefonos tájékoztatás és a helyszíni lehetőségek közötti különbsége erős feszültséget adhattak. A felek ezt áttudták hidalni. A leírtak alapján ebben Bettina oda tette magát. Van ebben a lányba valami csí. Köszönet a megosztásért!
Mutasd mindet