Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-03 12:54:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36302778739 121683 szexpartner

Nils01 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már hetekkel ezelőtt felfigyeltem hirdetésére, néhány hete hívtam is, de akkor nem találtunk mindenkinek megfelelő időpontot, viszont ezen a délelőttön több szerencsém volt és néhány órával később már nála is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térkép jól mutatja a randi helyét és szerencsére a háztól 50 méterre parkolót is találtam, és úgy láttam, hogy a közelben több lehetőség is lett volna az autót letenni. Valószínüleg a délelőtti időpontnak és a fizetős parkolásnak köszönhetően. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, buszmegálló 20m-en belül.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakáshoz egy lépcsősort kell csak leküzdeni, így kevésbé sportos kollégáknak sem jelent kihívást a feljutás. A lakás belülről szépen felújított. Én csak egy szobában jártam , ahol egy polc , kanapé és a földön egy nagy matrac volt elhelyezve. Nekem tökéletesen megfelelt. A fürdő is kifogástalan , több féle tusfürdővel, szájvíz , kispohár , törölköző, minden ok.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján reméltem, hogy egy csinos lány fogad, de a személyes találkozás felülmúlta a várakozásaimat. Bella nagyon jól néz ki élőben is, rövid szőke haja és nagyon szép , hibátlan alakja van. Popsija elképesztően formás és kis méretéhez illő nem nagy, de szép feszes "tini cicik" párosultak számomra tetsző szép arcvonásaihoz. Persze, a külső megítéléséhez az is hozzátartozik, hogy már az ajtóban levett a lábamról kedvességével , mosolyával, nagyon aranyos volt végig a találkozó alatt.
1. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 121683 erotikus masszázs
3. Bella +36302778739 beszámoló Budapest 121683 erotikus masszázs4. Bella +36302778739 beszámoló 2024-06-03 23:23:53 erotikus masszázs 1216835. Bella +36302778739 beszámoló 2024-06-03 23:23:53 erotikus masszázs 1216836. Bella +36302778739 beszámoló 2024-06-03 23:23:53 erotikus masszázs 121683
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Megérkezésem után a szobában megbeszéltük az órás randi részleteit , én éltem a csókolózás és popsi kényeztetés extra lehetőségével is. Utólag már tudom, hogy nagy hiba lett volna ezeket kihagyni. Gyors fürdés után kibújtattam az áttetsző fogadó ruhájából és állva , csókolózás közben mértük fel egymás adottságait. Én már ezt is nagyon élveztem. Úgy tudom, hogy az órás etapban két lehetőség is lehet, de én egy hosszabb, nem kapkodós szeretgetésre szavaztam. Átadtam neki a kezdeményezést és egy nagyszerű franciával kezdett, miközben el-elkalandozott keze és szája a környező részekre is. Cseréltünk és én is igyekeztem örömöt szerezni neki, amire nagyon jól reagált és persze nem tudhatjuk biztosan, hogy a beteljesülés igazi-e, de nagyon meggyőző volt minden reakciója. Lovaglással kezdtünk , majd sok más formációt is végig próbáltunk, mindegyikben nagyon aktívan, nagy beleéléssel vett részt. Nagyon szűk , ezért végig koncentrálnom kellett, hogy tartani tudjam még magam. A végén megkértem, hogy franciával végezzen ki. Ezt is az előzőek szerint nagy átéléssel , minden praktikát , simogatást , csókolgatást bevetve végzett. Fantasztikusan jó élmény volt, teljes elégedettséggel nyúltam el a matracon. Zuhanyzás után még beszélgettünk néhány percet, nagyon jó fej lány , végtelenül szimpatikus és kedves.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondottaknak megfelelően számoltunk el érkezésemkor. 2extra 10 rózsaszál volt, de az élményhez képest ez semmiság.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Aki végigolvasta az irományomat , annak szerintem nem kétséges, hogy nagyon elégedetten távoztam. Nem biztos, hogy mindenkivel ilyen jól működik a rövid kaland , de úgy érzem, hogy mi jól összehangolódtunk erre az órára és felejthetetlen élményekkel gazdagodtam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-05-02) : Ugyan a csókjai és franciája után nem kellett volna meglepődnöm, de mégis azt tettem mikor nyelvjátéka megkezdődött. Az első lágyabb, lassabb nyelvcsapások után kíméletlenül bele kezdett, nyelve nem ismert kegyelmet. Elképesztő élmény volt, ahogy pörgette a nyelvét, tényleg beleadott mindent.

(2024-04-17) : Ezt követően függőlegesen kezdett lovagolni, én pedig alulról vele szinkronban mozogtam. Nagyon jól éreztem magam, és a látvány is csodás volt, de lábam már kezdett fáradni, ezért pózcserét kértem.

(2024-03-13) : Nem tudom meddig de jó ideig így voltunk majd egy kicsúszás belőle megadta a lehetőséget egy új póznak így jött a lovaglás ez is valami eszméletlen volt ami ütemet diktált és már nem kellett sok, hogy eldurranjon a petárda.

nagyon jó: 2db
(2024-01-23) : Aztán Ő kezdett el csókolgatni a testem, nyaktól lefelé , amitől azonnal fel is állt a farkam . Fantasztikus franciája van, előre tudtam . Igazam is lett olyat kaptam, ami csak ritkaság az ember életében . Olyan fantasztikusan jó a franciája, hogy ilyet még soha senkitől sem kaptam életemben!

(2023-12-01) : Utána egy szuper franciával kényeztetett . Be kell valljam majdnem bevégeztem .Kis időhúzás után kértem lovagoljon meg, nagyon jól tudja tekerni a csípőjét, ismét nagyon közel kerültem a robbanáshoz .Megint kis kényszerpihenő , aztán nagyon ki akartam próbálni vele a doggyt .

: 2db
(2024-05-22) : Végig csókokkal látott el, nagyon jó hangulata volt az egésznek. Második felvonás előtt kaptam egy kis simit, majd francia és popsi nyalás után több ujjal próbálta bevenni a popsi, ami ma szűknek bizonyult.

(2024-03-18) : Kezdetét vette a fantasztikus franciás kényeztetés, először óvatosan, majd egyre intenzívebben, volt minden makktól a golyókig kellemesen síkosítva bő nyálával.