Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Vivien(29)
Budapest XIII.
Kiemelt
anita08(45+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-29 11:11:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 119415 szexpartner

bszkjncs a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
Egyeztetés
Már egy ideje a kedvenceim között volt, de mire eljutottam volna hozzá, átkerült a masszázs oldalra, úgyhogy kivártam. Meg is lett az eredménye, mert visszatért! :) Reggel hívtam, hamar felvette és rövid beszélgetés után aznapi időpontban és egy órás találkában állapodtunk meg. Kedves hangú volt kellően vidámnak is tűnt, úgyhogy jók voltak az előjelek.
Megközelítés
A Duna Arénához közel van a rendelő, egy a Dunával szerintem párhuzamos zsákutcában. Ez a rész még kialakítás alatt van, ugyanis több gyomos telek mellet kb ez az egyetlen épület. Az autósoknak kedvező lehet, bár a parkolás nem ideális, mert helyből alig van, de legalább ingyenes. Szerintem gyalogosan, tömegközlekedve kicsit távol esik kb mindentől, de majd erről más tapasztalat alapján lehet inkább tájékozódni. Mindenesetre a megadott cím egyértelmű, ki van írva rendesen a házszám, a kapucsengő is üzembiztos.
Helyszín
Az épülethez érve látni, hogy a földszinti irodák még készülnek, a liftben is még ott az OSB lap, szóval vagy nagyon trehány a házmester, vagy tényleg ennyire új építésű. A lakást ennyire tüzetesen nem néztem át, a rövid kis folyosó végén volt a szobánk, vele szemben a fürdő, ami szép nagy, füdödni kádban lehet és a páraelszívó a fej felett van pont, ami elég jó tervezés. A kispohárnak billenős kuka végre! Csak mert én útálom csupasz lábbal nyomkodni a kukákat. A szobában matrac van, mellette egy hosszú tükör, kis szekrény illetve egy ülő alkalmatosság ruhát pakolni, meg vetközni/öltözni, úgyhogy nincs túlzsúfolva. Ami kell az van és kellemes illat, meg rend, úgyhogy ez a része is OK.
Barbi külseje
A változatos szögekből lőtt képek jól visszaadják az alakját és ez a lényeg. Érzésre nekem a fotókon kicsit fiatalabbnak tűnt, de nincs gond a kiírt évekkel, se az arcával. Csinos, igazi nő, eredeti testrészekkel. Ami mű rajta az a hihetetlenül hosszú szempilla meg a köröm, de ezek nem sokat számítanak, ha épp fülig vagy a combjai között. Márpedig azt mindenkinek javaslom, nagyon szép - bár egy picit borostás - puncija van, de azt sem fél megmutatni a képeken, szóval kicsit gondban vagyok mit, írjak róla olyat, amint nem látni. Nagyon kedves, mosolygós, nem is volt kérdés, hogy maradni szeretnék. Fogadószett egy kétrészes fekete alsónemű, hozzá fekete harisnyával, ez is teljesen rendben volt.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 119415 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 119415 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-09-29 14:30:04 erotikus masszázs 1194155. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-09-29 14:30:04 erotikus masszázs 1194156. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-09-29 14:30:04 erotikus masszázs 119415
Action
Törülközővel a derekamon visszatértem a szobába és mire kettőt pislogtam lekapta magáról a melltartót, mire hármat, már a bugyi is a bokájánál volt. Na nem hisztiztem, hogy én szerettem volna kicsomagolni, hanem ledobtam a törülközőt és közel léptem hozzá. Egy kis állva simogatós ölelkezésbe kezdtünk, fentről lefelé haladó kezekkel. Nekem nem kellett sok, már kezdett is ágaskodni a férfiasságom. Ezt konstatálva hátranyúlt maga mögé és egy kis krémet tett a kezére, amit szépen átvitt a farkamra és jól belemasszírozta. Itt már teljes vigyázban álltam, ő pedig kérni sem kellett, leguggolt és neki is látott az ismerkedésnek.

Finoman kezdte, de később sem szívott behorpadt homlokkal és nem tolta le garatig, de nem is ezt vártam tőle. Nagyon kellemes volt, ahogy csinálta, őrült tempóban pörgette a nyelvét a makkomon, újra meg újra bekapta jó félig a farkam és járatta a szájában. A kezei sem tétlenkedtek, a zsákomat masszírozták közben, én élvezetem nagyon. Aztán kis idővel később lerogytunk a matracra. Letérdeltem, hátradőlve megtámaszkodtam, ő pedig elém heveredve folytatta, amit elkezdett. Később kölcsönösséget javasoltam, amit oldalfekvésben kezdtünk, de az nem bizonyult kellően jó választásnak, így a hátamra feküdtem, ő pedig rám. Na itt már mindketten kényelmesen elértük a saját kis játszóterünket. Amennyire oda tudtam figyelni rá, kis kézi segítség mellett főként szájjal kényeztetett. Én kéz vagyis ujjak nélkül izgattam a szép kis punciját: nyalogattam, csókolgattam, szívogattam, ahogy az érzés vitt. Ezzel mondjuk el lettem volna az óra végéig, de nem ellenkeztem a gumihúzás ötletére.

Mivel még mindig a hátamon henyéltem, ő rámült és lovaglásba kezdett. Nagyon ügyes benne, jó a tempó, változtatja a testhelyzetét az egészen rámfekvőstől a hátradőlősig, mindenhogy mozgott rajtam. Én közben simogattam, tartottam, markoltam a fenekét, ha elég közel volt csókoltam a mellét egész addig amíg mintha olyat súgott volna, hogy így el tudnék menni. Na vörös posztó! Innentől próbáltam jobban aládolgozni, de a görcsös akarásnak az lett a vége, hogy éreztem kezdek puhulni. Hogy ne legyen veszélyes lankadás mértéke illetve ő is jelezte, hogy azért már elfáradt, helycsere következett és most ő feküdt a hátára.

A misszi jó választásnak bizonyult, visszatért az erőm és tudtam tartani azt a tempót, ami neki is jó volt. Nekem kicsit gyors, mert egyrészt nem vagyok már húsz éves másrészt így pár perc alatt eldurrantam volta, de toltam, amíg bírtam. Aztán tempót és fekvő-ülő pozíciót váltva a lábait hol a vállamra, hol a mellkasomra, vagy magam mellé pakolva kezdtem elhúzni a menetet, amihez segítségemre volt, hogy észrevettem pont szemmagasságban egy órát. Mármint amiatt, hogy láttam mennyi időm van még. Így aztán nyugodtan tudtam úgy fokozni a hangulatomat, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem benne. Aztán mire közeledett az óra vége pont szétrobbanás határán táncolt a farkam, illetve az izzadtságom az orromról meg az arcomról kezdett rácsöpögni Barbi testére, ezért rákérdeztem, hogy szájjal tenne-e pontot a menet végére. Nem volt ellenére, úgyhogy ismét a felülős-hátradőlős pózt vettem fel. Na a befejezős franciázás már egész más szint volt. Erős, határozott, kivégzős. Viccesen meg is kérdeztem, hogy ezt miért rejtegette az elején? Egy kicsit használta a kezét, de főként a szívóerő hatására viszonylag rövid idő alatt akkorát lőttem, hogy bele is szédültem. Amíg kiment rendezni a sorait én elterültem a matracon hasonló céllal, aztán tusolás, öltözés és gyors búcsúval ért véget az óra.
Elszámolás
Még a telefonban szóba került, hogy a popsi extra, de nem volt nagyon oda az ötletért, úgyhogy nem erőltettem és maradtunk a normál programnál és az ehhez tartozó csokornál, ami most már az átlagos méretűnek mondható. A szobába lépve egyből letettem a borítékomat egy kis csoki kíséretében, amikor öltöztem akkor vettem észre, hogy már nincs ott.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A helyszín teljesen jó, a vendéglátó kedves és lelkes az élmény pedig remek, úgyhogy nincs okom semmiféle panaszra. Örülök, hogy meglátogattam!
Szívesen eltöltenék minden nap így egy órát. Na, majd ha nyerek a lottón! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2023-09-30 18:59:27
Kedvcsináló részletes beszámoló. Köszi

2023-09-30 11:38:50
Remek, inofrmációkban gazdag írás számomra! Ez rendesen meg van írva!
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-10-06) : Azt gondolom, hogy talán amiatt, hogy a szexes oldalon két kör van egy órában és erről nem beszéltünk, nem túl, nem olyan hosszú francia után, mint legutóbb, gumit ajánlott. Amit elfogadtam. Belecsüccsent, lovagolt, majd missziben folytattuk.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 3db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

(2023-03-15) : Olajat használt, lentről haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom alaposan átgyúrta, akárcsak a hátsómat, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nem értek a témához, de minden bizonnyal szakszerű volt, nekem mindenesetre nagyon jólesett minden érintés.

nagyon jó: 13db
(2024-06-19) : Ezután egy nagyon jó technikával kivitelezett franciát kaptam. Volt benne minden ami kell, nyelvpörgetés,golyónyali és egy nagyon intenzív szopás. Hihetetlenül élveztem, Barbi technikája az egyik legjobb amit életemben megtapasztaltam. Ezután egy kis cicis csúszka és csókok jöttek.

(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

: 16db
(2024-05-20) : Elsőre a felvezető masszázs közben, még a hasamom fekve kezdte el szopni a lábaim közt meredező farkam, minek hatására kisvártatva megfordultam.

(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,