A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-16 22:39:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 119301 erotikus masszázs

árrpi a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
gyönyörű arc
fülledt erotika
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam, a kolléganője vette fel. Többször is voltam már Barbinál, ennek ellenére voltak új infók. Az egyik, hogy történt egy kis áremelés, a lényeg a másik info volt: költözés volt, már nem ott van a randihelyszín, ahol korábban voltam. Ami a foglalást illeti, szerencsém volt, tudtam menni az általam javasolt időpontban. Másfél órás programot kértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést választottam, a kerületet nem hagyták el Barbiék, továbbra is a 13.-ik ban rendelnek. Metróval mentem, a Forgách utcai megállótól pár perc sétával oda lehet érni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Vadonatúj építésű, sokemeletes társasház. Érkezéskor csörögtem, megkaptam a kapukódot és a többi infót. A lakás a célnak abszolút megfelel, tágas fürdőszoba, fürdőkád fröcsögés elleni függönnyel, sok tusfürdő, illetve szájvíz. A tetthelyünk tatamis volt, a falon vizuális élményt segítő tükör.
Barbi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Már sokszor elmondtam, most írjam le mégegyszer? Hosszú szőke haj, a csábító kék szemeivel most is elvarázsolt, a popó még mindig markolászni való. A cicik eredetiek és közepes méretűek. a combok formásak, a punci frissen borotvált. Azért egy kis változás mégiscsak említést érdemel, néhány kilótól megszabadult a legutóbbi randink óta, de mivel korábban sem volt az alakjával semmi baj, így ha nem említi meg, ez fel sem tűnt volna nekem. Egy rózsaszín, kétrészes szexi fehérneműben fogadott.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 119301 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 119301 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-09-18 09:28:38 erotikus masszázs 1193015. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-09-18 09:28:38 erotikus masszázs 1193016. Barbi +36702708812 beszámoló 2023-09-18 09:28:38 erotikus masszázs 119301
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Őszintén szólva soha nem ez volt a lényeg a randinkon, ezzel Barbi is tisztában van, így nem is szántunk rá sok időt. Itt is volt egy kis változás, míg korábban olajat használt, ezúttal krém volt. Közepes erősséggel csinálta, bár a hátsómnál kicsit erősebb volt, lentről felfelé haladt. Őszintén szólva annyira lekötött közben a beszélgetés, hogy nem is emlékszem pontosan a mozzanatokra, az azonban biztos, hogy minden érintése jólesett.
Levezetés
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
A zuhanyzásból visszatérve a szobában várt, egyből kezdetét is vette a kölcsönös incselkedés, simogattuk, ölelgettük, puszilgattuk egymást, én markolásztam Barbi popsiját, ő a farkamat cirógatta. Megszabadítottam a melltartójától, így lehetőségem nyílt puszilgatni, szopogatni a csábító melleit, följebb haladtam a puszikkal, nyakát, arcát, száját puszilgattam, majd finom csókváltás után a tatamira helyezkedtünk. Folytattuk a csókolózást, közben az ujjammal a punciját, csiklóját izgattam a bugyiján keresztül, ami még így is érezhetően nedves és forró volt. Megkérdezte, szeretném-e ha megszabadulna a bugyitól, a válaszom magától értődő volt. Elém tárult Barbi izgató, borotvált puncija, amit jó volt újra csodálni. Simogattam először körülöttem, majd a csiklóját simiztem, kicsit lejjebb tévedtem, behatoltam a középső ujjammal, és úgy izgattam, lassan, majd egyre intenzívebben, s mivel nem ítéltem szűknek a helyzetet, így a mutatóujjamat is betoltam. Egy darabig így kényeztettem Barbit, majd az ujjas kényeztetést fölcseréltem nyelvesre, és franciásan kedveskedtem neki. Nem volt célom megfelelni neki, hiszen már ismerem annyira hogy tudom, így nem könnyű őt mennybe röpíteni, szóval saját magam szórakoztatása volt a cél, de azért remélem, Barbi is élvezte. A ténykedésem után Barbi vette át az írányítást, mellé térdeltem, nekiállt cirógatni a velem egykorút, majd a nyelve végével a makkomat nyalogatta, már a látvány önmagában nagyon izgató volt, aztán a szájába vette, és fokozatosan intenzívvé váló szopásba kezdett. Amikor közel voltam a véghez, megkértem, tartsunk egy kis szünetet, időhúzás gyanánt beszélgettünk még, majd a cicijét izgattam egy kicsit a farkammal (bár inkább fordítva: a farkamat izgatta a cici), kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem. Az idő aztán már tényleg röpült, így jöhetett a végkifejlet, amire Barbi javaslatára 69-es pózban került sor. Miközben intenzíven szopott, közben keményen nyomta a számnak a nedves punciját, a nyelvem szó szerint "dugta" a vaginát, közben markolásztam a formás popót, ilyen helyzetben nem is bírtam sokáig, jött a durranás. Amikor közeledett a vég, éppen a kezével kényeztetett, de mikor szóltam, hogy mindjárt elsülök, gyorsan bekapta, így a szájában ért a vég.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendezve, az alapárat kiegészítettem, amibe több extra is belefér. Őszinte leszek, ebben nem tudok korrekt infóval szolgálni, mert azt tudtam, hogy áremelés volt, de nem tisztáztam az extrákat, illetve azok árát, de szerencsére semmiben nem volt hiányérzetem, amire vágytam, azt megkaptam.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét csodás élményben volt részem Barbinál, érdemes volt ezúttal is visszatérnem hozzá. Igazából amikor elindultam hozzá, az volt a határozott elképzelésem, hogy nem fogok a randinkról beszit írni, mert már hármat megírtam, és akkor úgy gondoltam, többet már nincs értelme. De ez azért kicsit mégis más volt (új ár, új helyszín, ráadásul 69-es kalandom még nem volt Barbinál), szóval úgy gondoltam, rangomhoz méltó módon ezt a randit is megosztom veletek. Barbi kedves, odaadó stílusa ezúttal is lenyűgözött!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-18 18:44:58
Jól tetted, hogy megírtad. Az áremelés miatt is, meg a helyszínváltozás miatt is igen hasznos. Köszi. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-10-06) : Azt gondolom, hogy talán amiatt, hogy a szexes oldalon két kör van egy órában és erről nem beszéltünk, nem túl, nem olyan hosszú francia után, mint legutóbb, gumit ajánlott. Amit elfogadtam. Belecsüccsent, lovagolt, majd missziben folytattuk.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 3db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

(2023-03-15) : Olajat használt, lentről haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom alaposan átgyúrta, akárcsak a hátsómat, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nem értek a témához, de minden bizonnyal szakszerű volt, nekem mindenesetre nagyon jólesett minden érintés.

nagyon jó: 11db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

: 17db
(2024-05-20) : Elsőre a felvezető masszázs közben, még a hasamom fekve kezdte el szopni a lábaim közt meredező farkam, minek hatására kisvártatva megfordultam.

(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,