Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-11 14:07:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 120917 szexpartner

papamaci214 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
igéző szemek
élvezi az ujjazást
legjobb popószex
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta szemeztem már a képeivel, a környéken voltam és volt szabad időm így próba szerencse alapon hívtam. Pár csörgés után fel is vette. Kedves hang, elmondta a részleteket és sikerült is megbeszélni, hogy egy óra múlva tud fogadni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
A helyszín egy új építésű házban található. A cím egyértelmű, van BKV, autóval mentem simán tudtam pár perc sétára parkolót találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Új építésű ház, bejutás semmi extra, teljesen diszkrét. Belül minden okét, tiszta, rendes, higiénikus fürdő, kellő számú tusfürdő. Szobában matrac a földön, de rendben van a szoba tiszta, higiénikus.
Nem egyedül rendel, de jól megoldják, nekem egyáltalán nem volt zavaró, nem vettem észre semmit.
Barbi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Barbi sok képekkel hirdet, tény, hogy a fotós ügyes volt dolgozott a pénzért, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen más vár, hanem azt, hogy nem egy olyan Nő fog fogadni mint a képek alapján elképzelsz, ennyi. Barbi egy nagyon szép, helyes, szexi magas szőke Nő. Izgató és formás popsival és csábító tekintettel. Talán 1-1 kg. -al több lehet mint a képeken sejlik, de ez semmit nem vesz el. Nagyon finom és illatos mindenütt. Valami fehérnemű kombóban fogadott ami döglesztő volt.
A külsőn kívül Barbi nagyon kedves, finom, bújós, gyorsan repül vele az idő.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120917 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120917 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-11 18:51:04 erotikus masszázs 1209175. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-11 18:51:04 erotikus masszázs 1209176. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-11 18:51:04 erotikus masszázs 120917
Action
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megérkezésem után bemutatkozás, puszik, már az első csókok itt elcsattantak, majd irány fürdés. Visszatértem után bele csaptunk a dolgok közepébe. Álva kezdtünk neki, csókkal nyitottunk, vissza csókolt, sok simi kölcsönösen, háttal magam felé fordítottam, csókoltam a nyakát, tarkóját, elölről simiztem, bele nyúltam a bugyiba, kicsit elkezdtem már izgatni. Kibontottam a ruhából, elém tárult meztelen csodás teste, kicsit lehajoltam csókoltam a melleit bimbókat, közben kezemmel lent simogattam. Majd fogta magát és legugolt és elkezdetett játszani a velem egykorúval, szépen nyalogatta, bekapta, játszott vele. Nem tövig, nem volt mélytorok, de szépen játszott vele.
Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt. Finoman nyaltam, néha ujjaimat is bevetettem, mind a punciba, mind a popsiba. Sóhajokat hallva, nem volt neki sem ellenére. Egy idő után újra a szájába kérezkedtem, majd rövidesen kértem az óvszert. Elsőnek szemből kezdtünk, finoman magába fogadott, lábaival szorított, átölelt, közben csókolóztunk, kézzel lenyúltam és izgattam a popsit közben. Lassan mardva ebben a pózban áttettem popsiba, szép lassan kezdtem, szépen befogadott, majd lassan növeltem a tempot és a végén lehetett már temposan tolni. Itt is lett végem, hatalmasat élveztem popsiban (természetesen gumival).
Szünetben beszélgettünk, kedves volt, majd ahogy kipihentem magam bele kezdtünk a második körbe. Hasonló volt a koreográfia, jó francia, lovaglás, szemből, kutyus, itt újra popsi. Itt jegyzem meg, hogy Barbi -nál mehet a popsi bőven ha ez még nem esett le senkinek.
Majd amikor láttam, hogy jön a vége jelezte, hogy fejezzük be szájjal, gumit levette, megtörölgetett és elkezdett szopni (máshogy nem lehet írni) és hatalmasat élveztem a szájéba.
Kicsi pihi és irány a fürdő
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején leraktam, ott is maradt végig. annyi mint telefonban, axtraként popót vettem igénybe, talán más nincs is…
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Barbi egy nagyon aranyos, közvetlen Nő, amit vállal azt teljesen, hiány nélkül teljesíti. Remek egy órát töltöttem vele, nagyon kielégültem. Egy apróság, kicsit TP -t véltem felfedezni, 55 perc telt el, hogy csöngettem és újra a kocsi felé mentem, lehet kellet a fürdő kolleginának, vagy nem tudom, de erre lehet kellene majd figyelni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2024-03-13 23:25:17
Pl. hogy nem rohamléptekben kell fürödni és nem 55 hanem kevesebb mert már bőven lent sétálva

2024-03-12 08:07:59
Például simizéssel, somázással.

2024-03-12 03:14:40
55 perc 60 helyett nem a világ vége. Már kétszer elélveztél, tusoltál, mivel tudtad volna kitölteni?
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 4db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

nagyon jó: 9db
(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

: 18db
(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.