Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-10 11:32:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36702708812 120909 szexpartner

Gabinho24 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Mivel az egyik beszámolóban olvastam, hogy itt az oldalon chat-en is fel lehet venni vele a kapcsolatot, én is így tettem. Első körben érdeklődtem az árakról, melyről "részletes" tájékoztatást kaptam, majd kértem időpontot is tőle, de sajnos első alkalommal nem jártam sikerrel - a felajánlott időpont nekem nem volt jó. De nem adtam fel, egy héttel később ismét ráírtam, hogy mikor szeretném meglátogatni, ami szerencsémre már neki is megfelelt. Közösen elfogadtuk az időpontot, majd megkaptam a pontos címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A találkozó helyszíne a Forgách utcai metró megállótól pár perc sétára található – a térképen szinte a pontos hely van bejelölve, nincs messze tőle. Tömegközlekedéssel mentem: a közelben tesz le a metró, alig 5 perc alatt a helyszínen voltam.
Autóval érkezőknek akár az épület előtt is meglehet állni – szombat délelőtt volt üres parkolóhely. Ha jól láttam, akkor a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az utóbbi években átadott lakóparkban, egy új építésű társasház. A helyszínre érkezve telefonon kapod meg a bejutáshoz szükséges kódot, majd lifttel lehet megközelíteni a randi helyszínét - kicsit nehezen találtam meg, mert a lakáshoz még egy másik ajtón is be kell menni. A lakásban érve egy kis folyóson találjuk magunkat, ahol a cipőnket le tudjuk lerakni. Innen nyílik ha jól emlékszem két kis szoba és egy fürdőszoba, ami Barbi szobájával szemben található. A szobában a ruhánkat egy szobainasra tudjuk lepakolni. A szobában hangulatvilágítás fogad, egyik sarokban egy szekrény (ahol a törölközők találhatóak), másik sarokban pedig egy tatami, mely mellett a falon egy tükör is felszerelésre került :). A fürdőben kád található, függönnyel felszerelve, ami előtt száraz kilépőn lehet megtörölközni. Volt szájvíz, többféle tusfürdő és dezodor is megtalálható. Fürdéshez száraz törölközőt kaptam.
Mindenhol rend és tisztaság uralkodik.
Barbi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő! Magasság, súly OK! Teste arányosan szép, ahogy a képeken is látható, élőben sem fog csalódás érni! Kézbe illő, formás cicik, kerek popsi, lapos has, formás arányosan szép lábak, nőies egyben sportos is. Arca csábító, szép szemek, szőke hajkorona, szép szempárral, arcocskával. Nagyon kedvesen fogadott, figyelmes, nekem borzasztóan tetszik!
Egy fekete köntösben fogadott, amely alatt egy fekete fehérnemű szett volt, combfixszel kiegészítve - talán a biliárdos képeken is megtalálható ez a szett.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120909 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120909 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-11 09:45:02 erotikus masszázs 1209095. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-11 09:45:02 erotikus masszázs 1209096. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-03-11 09:45:02 erotikus masszázs 120909
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Megérkezésemkor telefonon hívtam, de sajnos nem vette fel. Már majdnem azt hittem, hogy hoppon maradok (eddig egyszer fordult elő ilyen velem), de bő 5 perc elteltével visszacsörögött, megkaptam a belépéshez szükséges kódokat, és már repített is fel a lift hozzá. Barbi az ajtó mögött "bújt el", majd belépve megcsodálhattam csodás alakját - köpni/nyelni nem tudtam :). Két puszival köszöntöttük egymást, levettem a cipőmet, majd beinvitált a szobába, megmutatta hova rakhatom le a ruháimat, majd gyors vetkőzés után (közben kicsit ismerkedtünk, beszélgettünk) a fürdőszobába vettem az irányt. Fürdés után visszatérve a szobába kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a tatamin, addig ő leveti magáról a fehérneműt - szerencsére a combix fennmaradt, mint ha tudta volna, hogy azt szeretem :). Bekente a kezét, majd elkezdett foglalkozni a velem egykorúval. Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így, de szerettem volna benne is lenni. Kis idővel később rákérdezett, hogy húzzunk-e gumit, de nem akartam adósa maradni, így kértem, hogy hadd kényeztessem én is odalent - szerencsére nem volt ellenére a dolog. Gyönyörű, finom puncija van. Próbáltam minél inkább a kedvére tenni - nyaltam/faltam, a végén még a cicikkel is kicsit játszadoztam -, izgi sóhajtásaiból arra következtettem, hogy jól esik neki (néha-néha a pocija is megremegett), de sajnos a csúcsra most nem tudtam eljuttatni - megdicsért, hogy jól csinálom, de mondta, hogy nem mindig sikerül eljutnia így a csúcsra (talán, mert most találkoztunk először). A francia óra után gumit húzott és egy felejthetetlen lovaglásba kezdett - valami csodálatos érzés volt, nem emlékszem, hogy bárki is meglovagolt volna ennyire. Először felegyenesedve kezdte lassú tempóban, majd hozzám simulva, kis puszikkal megspékelve az arcomon (sajnos a csók most elmaradt, legközelebb remélem lesz rá lehetőségem, mert szeretném megízlelni), majd ismét felegyenesedve komolyabb tempóban. Ez így ment jó pár percig, majd kérdezte, váltsunk-e pózt, mert kicsit elfáradt a lába. Természetesen igen volt a válaszom, mert szerettem volna megcsodálni szemből is a látványt, így misszionáriusban folytattuk. Lassú és gyors tempóban próbáltam kedvébe tenni, ami nekem biztosan sikerült :), de Barbit már nem biztos, hogy sikerült csúcsra juttatnom - pedig úgy láttam/hallottam, hogy élvezi.
Ezek után némi tisztálkodás, majd megkértem, hogy a maradék időben kicsit masszírozzon meg. Sajnos erre már nem volt sok időnk, de jó keze van, élveztem ezt is, csak ajánlani tudom, hogy mindenki vegye ezt is igénybe :). Közben beszélgettünk, kellemes társaság, mindenféléről el lehet vele beszélgetni. Nagyon gyorsan elment az egy óra vele (legközelebb legalább másfél órára megyek), így ismét elmentem fürdeni, felöltöztem (közben még beszélgettünk egy kicsit), majd búcsú puszival elköszöntünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szobába érve kérte, hogy az elején rendezzük, náluk ez a szokás - nem volt ezzel problémám, a szobában található szekrényre helyeztem, ami a randink végéig ott is maradt. Egy extrája van (popó), amit most nem vettem igénybe, de tervezem majd a későbbiekben :).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tudom, közhelyes :), de legszívesebben senkinek sem ajánlanám, kisajátítanám, és napestig élvezném társaságát :). Persze, azért ajánlom mindazoknak akik egy valóban szép élményekkel szeretnének gazdagodni, egy gyönyörű Hölgy társaságában.
Végtelenül szexi, figyelmes, kedves és dögös Nő BARBI, az a Nő akire álmaiban vágyakozik az ember.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 4db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

nagyon jó: 9db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

: 18db
(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.