A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-05 12:50:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves panda5!

Igazán köszönöm “kedves” szavaid, melyekhez ezúton leírom az én szemszögemből a történteket.
Az ajtóban bemutatkozáskor láttam, hogy a veterán korcsoporthoz tartozol, azonban ez számomra nem akadály, hiszen lehet valaki ennyi idősen is ápolt, tiszta, igényes. Mint ez később kiderült, esetedben sajnos nem így van, hiszen fürdés/ tisztálkodás után hozzád közelebb kerülve érezhető volt. Annak ellenére, hogy a fürdőnkben minden lehetőség adott ahhoz, hogy illatosan érkezz a szobába. Valószínűleg elkerülte a figyelmed vagy számodra ismeretlen a fürdőszobában levő tusfürdő, dezodor, szájvíz, melyeket illik használni, hiszen én is megtisztellek azzal, hogy tisztán és illatosan fogadlak. Sebaj, azt gondolván, hogy az ember a te korodban rendelkezik elég önkritikával és tapasztalattal, hogy ha tudja magáról, hogy száj higiénia-ját illetően erősen kihívásokkal küzd, akkor a csókot vagy , hogy a te szavaiddal éljek a smárolást nem erőlteti. Ez esetedben sajnos nem így történt, az a szájszag amit éreztem , leginkább a fekáliára hasonlított, így azt gondolom érthető volt a reakcióm.
Köszönöm a kritikát amit a melleimre írtál, idézem: “cicik kicsik, nem vészes”, ha már így belemerültünk én is elmondanám amit láttam, bár érezni fizikailag szinte nem lehetett : “farka kicsi, elég vészes”.
Az említett - méreteit illetően erősen kihívásokkal küzdő - családi ékszer borotvát az elmúlt 20 évben nem látott, de az is előfordulhat, hogy még sosem (jó tanács: egy láthatósági nyírás csöppet segíthet a dolgokon), ezért nagyon meglep, hogy nehezményezed a szerinted borostát a puncimon, hiszen 2 naponta szigorúan borotváláson esik át. Az szintén meglep, hogy nehezményezted hosszas előkészület és “bekenés” történik az aktus előtt, tájékoztatnálak ez fertőtlenítés, amely mindannyiunk érdeke.
Az ingerek és szagok, melyeket éreztem minden nyílásodból, alul-felül, számomra is megtették hatásukat, ezért élvezni egy pillanatát sem tudtam (sajnálom, nem vagyok színésznő) a próbálkozásnak, melyet te nyalásnak nevezel. Ezen a téren a kor ellenére is van mit tanulnod, ne keseredj el, sosem késő (wink)
Így utólag nagyon sajnálom, hogy nem köszöntem el tőled már az ajtóban, mert jóhiszeműen , magamból kiindulva azt gondoltam megtisztelsz azzal, hogy igényesen és ápoltan érkezel. Ha ez utóbbi két dolog érezhető lenne felöltözve az ajtóban , akkor most nem lenne olvasható ez a beszámoló.
Minden jót kívánok, Barbi

Beszámoló Barbi +36702708812 120562 szexpartner

panda5 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk előző napon. Nagyon kedves volt a telefonba, én rákérdeztem arra , hogy nem baj e az , hogy nem vagyok a kiírt korcsoportban, de biztosított, hogy az nem számít.-
Megközelítés
BkV volt a nyerő, a 3. metro és 10 perc séta. Parkoló van, de fizetős. A cím egyértelmű.
Helyszín
Új építésű ház, 1,2 éves lehet. Ennek megfelelő a berendezés , a fürdőszoba. A baszobában egy matrac van leterítve. Ez egy pöttyet igénytelen.
Barbi külseje
Egy piros melltartó bugyi harisnya szettben fogadott. Nem volt csúnya. Arca látszik a képeken, a valóságban én egy kicsit idősebbre taksálnám , talán 35 körül.Visszafogottan fogadott, kéznyújtás, beinvitálás. Cicik kicsik , nem vészes. Feneke jól markolható.
1. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120562 erotikus masszázs
3. Barbi +36702708812 beszámoló Budapest 120562 erotikus masszázs4. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-02-07 09:56:14 erotikus masszázs 1205625. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-02-07 09:56:14 erotikus masszázs 1205626. Barbi +36702708812 beszámoló 2024-02-07 09:56:14 erotikus masszázs 120562
Action
A kézfogás már megadta a randi alaphangját. Rögtön láttam hogy nem lesz ez a legjobb randi, de gondoltam változik.Tisztálkodás után visszatérve ő még ugyanabban volt, amiben fogadott, na gondoltam kipakolom egy kis smárolás közben. Na smárolás az nem volt, elfordította a fejét. Kicsomagoltam, majd kérte feküdjek le hogy kényeztessen. Hozzálátott a farkam szopásának, az viszont olyan félkemény állapotban volt. Persze az ingerek megtették a hatását, így , mivel a szopás nem volt egy különleges, gondoltam beleültetem. Hosszas előkészület, minden bekenése után belémült, én meg hamarosan fizikailag elélveztem, de csak fizikailag. Letakarított, majd mellém feküdt, és kínos csend lett. Gondolkoztam mi legyen, aztán, felkínáltam a félórás opciót, de nem fogadta el mert erről nem ő dönt. Sebaj gondoltam kinyalom. Ez sem ment, semmi reakció, azon felül a puncija sem volt frissen borotvált. Kértem próbáljon orálisan másodszor kielégíteni. Neki is látott, a pozitív az volt hogy addig csinálta mígnem eredményt tudott produkálni. Felöltöztem és eljöttem
Elszámolás
Előre odaadtam, mert ez volt az elvárás.
Rózsacsokor
panda5 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem voltam szimpatikus. Gondolom ez a kornak tudható be, de én rákérdeztem, és akkor vidáman elfogadta.Jó besorolást adtam, de nem volt az. Csók elmaradt, adatlapon nem azt írja , hogy majd eldől a helyszínen. Nem megyek vissza, újabb tanulság, csak oda menj ahol már voltál, és kedvesen fogadtak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2024-03-07 23:05:25
Rest in peace, panda5.

2024-02-11 07:43:56
Informatív beszámoló, a reagális szint úgy.

2024-02-08 17:27:56
Nah, az AI is megjelent a komment szekcióban? 🤣

2024-02-08 15:10:45
Jó, hogy részletes reag árnyalja a képet. Persze nem voltunk ott, hogy igazságot tegyünk, de legalább mindkét fél hallatta a hangját.

2024-02-08 10:01:23
Jól megírt, hiteles, hasznos beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-03-26) : A francia tudása jó, ha akart volna hamar kivégez. A francia lecke után kértem gumit és kaptam is. Ezután missziben folytattuk de persze előtte én is kényeztettem kicsit.

(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 3db
(2024-02-12) : Visszaérkezve állva kezdünk beszélgetni majd elkezdtem megszabadítani felső ruházatától, miközben szájra puszikkal ismerkedtünk tovább. Melleit vettem kezembe majd számba, amitől férfiasságom erőteljesen erősödni kezdett. Ebben a helyzetben már kényelmesebb volt a tatamira feküdni és átadni magam a kényeztetésének.

(2023-03-24) : Számomra nagyon érzékien a lingam átfordult egy lassú franciába, amellyel párhuzamosan én is egyre lejjebb simogattam, ahol csak a bugyi kezdett akadályozni, amit ekkor le is vett magáról, hogy jobban hozzáférjek.

(2023-03-15) : Olajat használt, lentről haladt fölfelé, közepes erősséggel csinálta, ez nekem teljesen megfelelő volt. A combom alaposan átgyúrta, akárcsak a hátsómat, majd a derék, hát, lapocka, végül a vállam következett. Nem értek a témához, de minden bizonnyal szakszerű volt, nekem mindenesetre nagyon jólesett minden érintés.

nagyon jó: 11db
(2024-03-11) : Matracra vettük az irány és itt folytatta farkam kényeztetését. Éreztem, hogy ebből baj lesz, így cseréltünk Én kezdtem el kényeztetni, illatos, finom olt.

(2024-03-10) : Szépen hadrendbe állította, kezével végig a tövénél fogta, de csak a szájával kényeztetett, néha-néha a golyókat is meg-meg nyalogatta. Nagyon érzékien csinálta (közben a tükörben lehet nézelődni), el tudtam volna képzelni végig így,

(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

: 17db
(2024-03-17) : Mondta helyezzem magam kényelembe, hanyatt feküdtem, és egy finom franciával kezdett életet lehetni belém. Kis idő múlva kezdtem érezni, hogy ha így megy tovább rövidesen baj lesz, így kértem csináljunk valami mást,

(2024-03-09) : Hamar bőséges nyálcsíkok jelentek meg az ajkai és a farkam között, amikor egy-egy mélytorkos szett után kihúztam a torkából. Ezután hanyatt fektettem és kinyaltam a punciját és az ánuszát is kényeztettem,

(2024-02-22) : Lefeküdtünk a matracra először én kényeztettem kiadósan míg siker koronázta ténykedésem. majd a szájába vett oldalról ráhajolva. Finoman szopott kis kézimunkával piszok jó.