Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Barbi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-12 09:35:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbi +36209871267 119238 szexpartner

Ginger85 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Barbi hirdetővel
perfekt popsi
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismét Budapest felé sodort az élet. Már hosszabb ideje szemeztem Tina hirdetésével a másik oldalról. Az előző nap történt egy ismerkedős hívás, amikor a zöld ikon villogott. Nagyon kedves volt a hangja, utólag még tudom mondani, hogy vele beszéltem. Időpontot csak másnap beszéltünk meg, amikor minden éles lett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A második hívás után sms ben kaptam meg a címet. A Waze oda vitt a ház elé, ahol még parkolóhely is akadt. Amúgy a területen éppen nagyobb építkezés zajlik, tehát zsákutca. A parkolásra érdemes kis időt számolni.
A helyszín egy újabb építésű társasház. Ilyenből több is van a különben rendezett környéken. Ha jól láttam a BKK választék buszt és trolit foglal magába.
A parkolás után jeleztem, hogy mennék felfelé. Néhány perc türelmet kért, majd jöttek az instrukciók sms-ben. Ezt sokkal megfelelőbbnek és diszkrétebbnek találtam. Könnyen jutottam a megfelelő ajtóhoz, mely már mintegy automatikusan nyílt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás ellen sem lehet semmi kifogásunk. Nincs dohányszag, világos, a célnak megfelelően berendezett. A képek alapján kanapéra készültem, de ma a matracos szoba jutott. Mellette tükör feküdt a moziélményt fokozandó.
A fürdő nagy és tágas. A zuhany és kád egyben. Van függöny, és csak 1-2 csepp víz loccsan a padlóra. Elég sok tusfürdőből lehetett választani. A szájvíz is ki volt készítve.
Barbi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Biztos a képeken lévő lány fogadott. Először az ajtó mögé bújt, csak néhány másodperccel később láttam meg. Kitűnő testalkát egy kétrészes bőr jellegű öltözékben csodáltam még. Azért ez nem az én stílusom, de nem zavart. A bőre szinte hibátlan. Nincs tetkó. Egy sportsérülés után az egyik csípőjén heg húzódik. Az arca olyan Barbie-s, karakteresebb, ha jól vettem ki, nagyobb anyajegy van rajta.
A cicik kisebbek, így csak kicsit játszik velük a gravitáció.
1. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119238 erotikus masszázs
3. Barbi +36209871267 beszámoló Budapest 119238 erotikus masszázs4. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-09-12 11:46:07 erotikus masszázs 1192385. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-09-12 11:46:07 erotikus masszázs 1192386. Barbi +36209871267 beszámoló 2023-09-12 11:46:07 erotikus masszázs 119238
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
A fürdőből visszatérve állva kezdtünk barátkozni. Néhány finom puszi és csók is gazdát cserélt. Közben folyamatosan ment a kommunikáció. Mikor megunta, a hátára feküdt, én pedig mellé térdeltem. Közben a jövetelem célját is felfedtem, mert szerettem volna a popsiját megkapni. Úgy látta, hogy a méret kicsit nagyobb, ezért levettem a törülközőt, hogy jobban megbarátkozzon vele. Szopásban jó, elég a szívóerő. A golyókkal is játszik. Ezalatt én sem tétlenkedtem, a bugyit félrehúzva simogattam a puncit. Nedvesedett kellemesen, de nagy hanghatások nem értek. A tükörben a popsiját próbáltam felfedezni, sikertelenül. Így ezután doggyba fordítottam, a popsit még a bugyika egy része rejtette. Majd megpillantottam kis ánuszát. Üdvözöltem a csodás punci és popsi kombót. De a popót jobban kívántam. Jól meg is nyaltam, majd a középső ujjammal óvatosan tágítottam. Már ő is előkészítette. Majd rövid ideig egyszerre volt 1-1 ujjam a punciban és popsiban.
Ettől lassan igen kemény lettem, gumit kaptam, és a popsit vettem be. Lassan, de könnyedén csúsztam át a szorításon, és néhány perc után nem durva, de tekintélyt parancsoló lökésekkel tettem a popót magamévá. Nem kell mondanom, mennyire feszült a velem egykorú. Még a hátára fordítottam, és előlről is megkóstoltam azt a popsit. Itt elhúzott lábbal még 1-2 csókot is sikerült lopni. A fokozódó tempó hatására a gumiba sültem "f"el. Tisztogatás és tusolás után már nem maradt túl sok időnk. Egy NFVSZ-ra hagyta magát rábeszélni. Állva dőltem neki a Kallaxnak, ő pedig jó tempóban megfelelő szívóerővel kényeztetett. Nem akartam nagyon kifárasztani már, végül a szájába vertem. A Szilvia mindent felszívott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszélt összeg nem változott a helyszínen sem. Rendeztem, ahogy előre egyeztettük. Alap + popsi extra sztem jó ár - érték arányban. Előre rendeztem, a bútorra tettem. Később szóba sem került.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes időtöltés után belső mosollyal jöttem el. Nagyon kedves, aranyos csaj, vendégcentrikus. Minden a várakozásaimnak megfelelően zajlott.
Ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról


2023-09-13 06:44:04
Köszönet a kevcsináló, részletes és objektív tájékoztatásért!

Jöhetnél gyakrabban Budapestre:)
Mutasd mindet

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-05-12) : Olajat használt, lentről haladt felfelé. Közepes erősséggel csinálta, a combok kapták a legalaposabb gyúrást. Ahogy haladt feljebb a hátsóm felé, akkor nem maradtak el a kellemes benyúlások sem, majd a derekam, végül a lapockák következtek

felejthetetlen: 6db
(2023-11-18) : A lábai közé helyezkedtem és ott ténykedtem tovább. Mivel extraként popsit kértem, a nyelvem oda is elkalandozott. Az ujjaimat is bevetettem, mindkét nyílásában. A sóhajokból ítélve nem volt neki sem rossz, de csúcsra juttatni nem tudtam, ami nem feltétlenül Barbi hibája. Miután kiélvezkedtem magamat, helyet cseréltünk és megtapasztalhattam a nem mindennapi franciát. Nagyon jól csinálta, lassan érzékien, figyelve a reakcióimat. Időnként lent tartva szerszámomat. Rendkívül élvezetes volt, így nem is emlékszem miden apró részletre.

(2023-10-08) : Istenien masszírozta nem csak a farkamat, hanem ügyes mozdulatokkal a golyókat is bevonta a jóba, amiket közvetlen utána, a szerszámomat közben a hasam felé tolta, egyenként bekapott. Halk cuppogásokkal lágyan szopogatta hol az egyiket hol a másikat, kezével közben a hímtagomat masszírozta.

(2023-09-16) : kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem.

nagyon jó: 4db
(2023-10-28) : Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek.

(2023-10-05) : Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta.

(2023-02-22) : A masszázs kellemes, simogatós érzékien érintős, pont amit általában kedvelek, Barbi röviddel a kezdés után a melltartót is levette, amit hátra pillantva, örömmel vettem tudomásul, kellemes tenyérbe illő, és megnyugtató volt számomra hogy később, elkerülhetetlenül,kézzel fogható élményt fog adni.

: 11db
(2023-11-27) : Egy kis 69 után gumit fel és beleguggolt szépen, nagyon jól mozog a kis dög. Aztán jött a vég. Takarítás , egy kis pihi, beszélgetés. Elég okos lánynak gondolom, lehetett vele dumcsizni erről-arról.

(2023-11-07) : Odaadtam magam, hát hogy lehetne neki ellenállni. Letérdelt és kézzel szájjal dolgozott, ahogy szeretem. Jó kényeztetés volt még egyszer. A hangját is szerettem.

(2023-10-13) : Barbi közben a szerszámot kézbe veszi és finoman kényezteti, majd lecsúszik és egy hosszú alapos szopással addig kényeztet míg megkérem hogy húzzunk lassan gumit. Misszibe hatolok a szűk és nedves punciba így könnyen hatolok egyre beljebb.