Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Barbara

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-18 13:14:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbara +36202034051 121822 erotikus masszázs

AdMkA a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Barbara hirdetővel
gyönyörű arc
mindenre hagy időt
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Barbara hirdetésének felbukkanása mindig újra és újra megmozgat, így VTR-en rákérdeztem egy időpontra, ami megfelelő volt Barbarának és másnap elfogadta. A nap végére jelentkeztem be, innen is köszönöm a rugalmasságot! Mivel rendszeres vendége vagyok a leányzónak, így majdnem beleestem a rutin csapdájába, de szerencsére a randi előtt cirka 2 órával feltűnt, hogy már más címet láttam VTR-ben, mint eddig. Megcsörgette, első hívásra el is értem, jó volt újra hallani a hangját és megerősítette, hogy nem káprázott a szemem, tényleg elköltözött.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gondolkoztam, hogy kocsival vagy BKV-val menjek, végül a jó öreg tömegközlekedést választottam, utólag kiderült, hogy jó döntés volt! Esti csúcs körül parkolóhelyet találni itt horror, érkezésemkor és távozásomkor se láttam egy darab helyet se. Barbara az előző helytől metróvonal szempontjából egy picit távolabb került, de azért a környéken maradt, a cím teljes mértékben egyértelmű. Kb. 10 perccel lett hosszabb az út a korábbi lakcímhez képest, de ez nem állít meg, hogy újra lássam és érezhessem Barbarát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű lakónegyeden belül igényesen berendezett garzonlakásba érkeztem. Mindenütt tisztaság és rend van. Pár szót váltottunk, majd kaptam egy törülközőt és irány a fürdő. A fürdőszobában továbbra is több fajta tusfürdő, dezodorok, illetve szájvíz áll rendelkezésre, szóval minden adott egy igényes randevúhoz. A zuhanyrózsa meg tudja azért tréfálni az embert, de az is rendben van. Egy pohár hideg víz és tusolás után a tetthely egy kényelmes ágy.
Barbara külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ajtónyitás után újra szemem elé tárult nagy mosollyal Barbara. Röviden: baromi jó csaj!
...és akkor most kicsit hosszabban...
Volt már pár randink és emlékeztem rá, hogy milyen csinos, természetesen szép, igazi nagybetűs Nő, de valahogy most láttam a legszebbnek eddig. Valószínűleg ebben annak is nagy szerepe volt, hogy világosabb volt az új lakás, ami jobban engedte mutatni Barbara szépségét. Közhelyesen hangzik, de bizony akkor a legszebb, amikor mosolyog. Gyönyörű szép szemei vannak, jó elveszni bennük és nagyon aranyos, amikor zavarba jön :) A köntöse is ismerős volt, ami szerencsére nem sokáig takarta a szexi fehérneműt, amiben fogadott és a kecses alakját. Természetes, arányos, szép cicikkel van megáldva és ami a fotókon nem látszik: kő kemény, tökéletesen kerek popsival. Ugyan nem mondtam, de imádtam, ahogy be volt fonva a már-már szőkés világosbarna haja és nagyon dögös volt a fekete melltartóban és a fekete tangában. Ha 10-15 cm-rel magasabb lenne, akkor simán modellnek vagy balerinának gondolnám. Számomra elbűvölő teremtés és nincs olyan, ami ne tetszene rajta . Ezen felül nagyon kellemes társaság, akivel szívesen meginna az ember fia egy Bambit vagy mást. Visszahúzódóbb típus, de kifinomult és elegáns, van benne valami titokzatos, ami ritka vonzóvá teszi.
1. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 121822 erotikus masszázs
3. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 121822 erotikus masszázs4. Barbara +36202034051 beszámoló 2024-06-19 08:16:51 erotikus masszázs 1218225. Barbara +36202034051 beszámoló 2024-06-19 08:16:51 erotikus masszázs 1218226. Barbara +36202034051 beszámoló 2024-06-19 08:16:51 erotikus masszázs 121822
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Nos, régóta nem írtam beszámolót, de most kedvet kaptam hozzá és talán valamennyire sikerül, hogy visszaadjak picit ebből a rövid programból.

Tusolás után az érkezésemkor kapott hideg víz végét lehúztam, majd irány az ágy. Bár nehezen indult a hason fekvés, de megembereltem magam és átadtam magam Barbara masszázsának. 1 órás programra érkeztem, így mindenre jutott egy kicsi idő, az idő beosztását pedig Barbara rutinnal kezelte.

Barbara masszázsa nem az erős, izmokat alaposan kimozgató fajta, de nem is erre vágytam most. Pihenésre vágytam és nagyon nyugtató hatású volt az érintése és a gyengédsége. Hát-váll-derék-fenék-lábak vonalon ment végig a masszázs során, ami nagyon jól esett, picit beszélgettünk közben, ebben is kellemes partner. Ezalatt andalító, de nem túl hangos, ismerős dallamok szóltak a háttérből, hangulatteremtésből jeles. A combok után nem tolakodó, de mégis érzéki benyúlásokkal, simogatásokkal vezette át a masszázsról a kényeztetésre a programot. Jelezte a masszázs végét és ideje volt megfordulni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Kezdetnek Barbara levette a melltartóját, bekente szépséges melleit és kaptam tőlük egy nagyon izgató csúszkamasszázst. Elkezdett játszadozni velem, aztán rákérdezett, hogy cseréljünk-e...naná, jól ismer már.

A kényeztetés játékszabályai már nem idegenek nála, így például nyaktól felfelé nincs semmilyen érintés vagy csók, de úgy gondolom, hogy ezekkel együtt lehet élni. Rendkívül kívánatos volt, ahogy ott feküdt előttem hason, igyekeztem én is mindenhol megmasszírozni gyönyörű vendéglátómat. Aztán maszatolás közben megakadt a szemem miközben masszíroztam tökéletes fenekét...az a rózsa és az a punci...ahh, anyám...egy kósza pillanat erejéig eljátszottam a gondolattam, hogy vajon milyen lehet benne lenni, de nyilván ez nem az a hely, itt muszáj úriembernek maradni és ez így van jól.

Pár perccel később, én is kértem Tőle fordulást és megkóstoltam gyönyörű, hamvas, borotvált, nagyon finom punciját. Egy idő után elkezdte simogatni a mellbimbóját, nagyon izgató látványt nyújtott. Igyekeztem Barbarát gyengéden, finoman kényeztetni, látható és érezhető jeleit mutatta tetszésének, szépen nedvesedett és csodás látvány volt, de gyönyörök csúcsa elmaradt. Szerintem jó úton jártunk, na de majd talán legközelebb, ha hosszabb időre megyek. Visszaadtam az irányítást Barbarának és átadtam magam lényének.

Ahogy azt Barbaránál illik, kérte, hogy ha úgy alakul, akkor előtte szóljak. Imádom azt a huncut nézését és a mosolyát...és ahogy a szájába vesz. Nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy több volt barátnőmet kenterbe veri ezen a téren. Barbara rendkívül ért az érzéki erotikához. Változatos technikával, olykor a szemembe nézve és a reakciómat figyelve igazán gyengéden, szeretetteljesen, barátnősen kényeztetett. Abszolút az volt a cél, hogy milyen tovább élvezzem a helyzetet, nem akart gyorsan kivégezni. Egy ponton olyan fogást talált rajtam, ahol lassítást kellett kérnem, nyújtani akartam még egy picit az elkerülhetetlent...aztán új ritmust találva már nem volt hova tovább és a kezei között robbantam. Nem siettetett, hagyott lenyugodni, majd törölgetés után pár percig még élvezhettem a cirógatását. Szerintem sikerült kihoznunk a maximumot a rendelkezésre álló időnkből, viszont legközelebb szeretnék több időt szentelni az Ő élvezetének. Csodás élmény volt és tökéletes volt az illúzió.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején helyeztem a csokrot kis asztalra némi édesség kíséretében, utána nem esett szó róla. A csokor mérete abszolút rendben van, bővebb infó is segíti a vendégeket, érdemes is kérni szerintem a tisztánlátás végett. Nagyon korrekt hölgy Barbara, hibátlan a kategóriájában.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem először találkoztunk és nem is utoljára, nagy kedvencem Barbara. Élmény neki adni és élmény Tőle kapni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbara erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-08 10:43:54
Barbara bemutatása külön tetszett. Jól átjön, hogy milyen is ő.

2024-06-22 08:28:59
Kedves, őszinte, olvasmányos, részletes beszi kifinomult és elegáns Barbaráról és a randiról.Köszi ezt a gyengéd érzéseket is kifejező beszit!
Mutasd mindet

FunkciókBarbara legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-08-01) : Annyira finoman és ügyesen bánt a kezével, hogy az utóbbit választottam. Hosszan, érzékien kényeztetett az összes beazonosított gyenge pontomat kihasználva és huncutul mosolygott, majd épp mielőtt az idegeim felmondták volna a szolgálatott, rákapcsolt és megkegyelmezett.

(2023-02-02) : Idővel lekerült a melltartó, és jelezte, hogy ha szeretnék, megfordulhatok. Valószínűleg észlelte, hogy mellei látványa micsoda hatással voltak rám, mert elmosolyodott, és (talán zavarában (?) narrálva magát) bejelentette, hogy most pedig következik a csúszkamasszázs.

(2023-01-25) : A masszázst itt nem lehet el trollkodni, szépen lefekeszel hasra, majd Barbi még fehérneműben, finom, lágy de energetizáló mozdulatokkal végig megy a nyakadon, hátadon, fenekeden majd lábaidon.

nagyon jó: 7db
(2024-09-14) : Franciája nagyon kellemes a golyókat se hagyja cserben :) forró ajaki közt az ember a fellegekben érzi magát nehéz megfogalmazni az érést, nagyon jó. Sajnos nincs NFVSZ ,így a befejezés kézzel történik de így is hatalmasat élveztem a végén.

(2023-11-03) : Masszázsa nem az az erősen szétgyúrós típusú, de nagyon kellemes, lélekben lazító hatású és gyengéd volt, kiterjedt a lábamra és a hátamra. Fehérneműben masszírozott és talán a tükröt kicsit hiányoltam most a masszázs közben

(2023-08-16) : Ami kimaradt és szakszerűbb masszázson azért előfordul az a karok, kezek, nyak, talp. Fontos megemlíteni, hogy nem ezzel töltötte ki az időt, sztem csak 30p volt. Szóval jól osztotta be az időt, ott a pont. Diszkréten nézte a sportóráját vagy okoskarkötőjét.

: 4db
(2024-10-18) : Oldalrol kezdi a kenyeztetest, pucsitva a zacsikat nyalogatja, kozben a kezeivel kemenyre varazsol. Lassan szopni kezd, erosen szorit a szajaval, kozben neha valt kezre.

(2023-07-02) : Életemben már sok erotikus masszázson vettem részt, de az utóbbi időben ő adta nekem a legkellemesebb élményt ezen a téren. Először kellemesen ellazított, egy idő után rám ült meztelenül, aztán jött a kényeztetés még háton fekve, így fokozatosan emelte a hangulatot.

(2023-06-08) : Bevallása szerint nem tanulta, inkább ösztönösen ráérez a kényeztető, meg kellemes mozdulatokra is. Ha kimondott gyógymasszázst keresnék, nem hozzá mennék, de akkor nem is itt kerestem volna :)