Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Barbara

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-07-02 14:39:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbara +36202034051 118542 erotikus masszázs

Seagal44 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Barbara hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR en egyeztettünk előző délután, aznap reggel a tali előtt azért felhívtam telefonon is.
Megközelítés
Etele plázához nagyon közel van, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezel, a megközelítéssel nem lesz problémád. A lakás újépítésű, a környék többi lakásától eltérő stílusban épült. De mivel ez nem egy ingatlan hirdetés, így tovább is léphetünk.
Helyszín
Mivel újépítésű lakásról van szó, így panaszra nem lehet okunk. A lakás szép és tiszta, a tusfürdő választék hibátlan, és mivel a fürdő jó állapotú, burkoláshoz meg amúgy sem értek, így az előttem álló másfél órában itt töltöttem el a legkevesebb időt.
Barbara külseje
Barbara nagyon szép Lány, olyan természetesen szép. Arca nekem nagyon tetszett, de nem csak az. Testalkata is pont nekem tetsző volt. Popsi pont úgy kerekedik ahogy az én nagy könyvemben meg van írva, a cicik szépek és természetesek.
1. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 118542 erotikus masszázs
3. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 118542 erotikus masszázs4. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-07-03 09:11:25 erotikus masszázs 1185425. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-07-03 09:11:25 erotikus masszázs 1185426. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-07-03 09:11:25 erotikus masszázs 118542
Erotikus masszázs
Életemben már sok erotikus masszázson vettem részt, de az utóbbi időben ő adta nekem a legkellemesebb élményt ezen a téren. Először kellemesen ellazított, egy idő után rám ült meztelenül, aztán jött a kényeztetés még háton fekve, így fokozatosan emelte a hangulatot. Amikor már nagyon nehéz volt a hason fekvés, végre megfordulhattam.
Levezetés
A kényeztetés már hason fekve elkezdődött szerencsére, forduláskor már kőkemény voltam, mint a fagyasztóban felejtett grillkolbász. Finoman fokozatosan építette fel a kényeztetést nem sietett semmivel, még az elején említettem neki hogy szeretem a hosszú élvezeteket. Szép lassan építette fel a kézi kényeztetést, és aztán rákérdezett szeretnék e franciát. Lehet erre nemet mondani? Nagyon finom Franciája van nem intenzív, hanem az érzéki szeretős fajta.
Természetesen én is kényeztettem őt, ezért (is) szeretem a másfél órát mert mindenre jut kényelmesen idő. Nagyon szép puncija van, behatolni nem lehet még ujjakkal sem, de minden mást szabad. Sokáig kényeztettem, sajnos orgazmusban kitörő örömet nem tudtam neki okozni, de úgy vettem észre azért tetszett neki a ténykedésem. Natúr Francia végig nincs de én ezt nem is igénylem legtöbbször, akkor sem ha opció. Jobban élvezem ha szétszaladnak a srácok.
Az egész program alatt nem siette el a kényeztetésemet, hosszan élvezhettem kézzel és szájjal történő ténykedéseit. Amikor már nagyon közel voltam megkértem üljön le velem szemben, és úgy fejezzük be. Megkezdődött a végjáték ( nem a bosszúállós ) , de nem végzett ki azonnal egy pár percig még élvezhettem a kezei játékát. Közeledtek a srácok szép lassan, nem is akartam már tenni az ellen hogy egy kicsit még késleltessem őket, így elengedtem magam.
Nagyon finoman mozdulatokkal fejezte be ezt a hosszú másfél órát, pont ahogy én szeretem. Ha ez egy éttermi fogás lett volna, bementem volna gratulálni a szakácsnak.
Elszámolás
Amíg kiment rendbe tenni magát letettem a szobában lévő kisasztalra, szó nemesett róla. Teljesen korrekt, nekem 300% ig megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Gyönyörű lány, erotikus hangulat, vendégcentrikus hozzáállás, biztosan megyek még. A kedvenc ételeimet sem csak egyszer szoktam enni az életben, hanem amikor csak lehetőségem van rá. Ezután felmerül a kérdés hogy ajánlom e? Erre a kérdésre szerintem felesleges válaszolnom, a beszámolóm megadta választ erre a kérdésre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-31 06:50:46
Jól megírt beszámoló, amely után az ember kedvet kap egy masszázshoz...

2023-07-27 21:06:34
Korrekt és precíz beszámolót komponáltál.

2023-07-03 11:46:07
Értem én, hogy tetszett a gyönyörű Barbara, a masszázs az eddigi legkellemesebb élményed volt, a miértre jobban részletezett indoklást vártam. Értékelésem ezért átlagos, köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókBarbara legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-02-02) : Idővel lekerült a melltartó, és jelezte, hogy ha szeretnék, megfordulhatok. Valószínűleg észlelte, hogy mellei látványa micsoda hatással voltak rám, mert elmosolyodott, és (talán zavarában (?) narrálva magát) bejelentette, hogy most pedig következik a csúszkamasszázs.

(2023-01-25) : A masszázst itt nem lehet el trollkodni, szépen lefekeszel hasra, majd Barbi még fehérneműben, finom, lágy de energetizáló mozdulatokkal végig megy a nyakadon, hátadon, fenekeden majd lábaidon.

nagyon jó: 5db
(2023-08-16) : Ami kimaradt és szakszerűbb masszázson azért előfordul az a karok, kezek, nyak, talp. Fontos megemlíteni, hogy nem ezzel töltötte ki az időt, sztem csak 30p volt. Szóval jól osztotta be az időt, ott a pont. Diszkréten nézte a sportóráját vagy okoskarkötőjét.

(2023-03-22) : Fürdés után lefeküdtem a matracra, és kezdetét vette a masszázs. Hátamat és lábaimat gyúrta át, egészen kellemes erővel, szerintem tanulhatta a masszázst. Minden esetre én úgy éreztem, tudta hogy hova és milyen erővel nyúljon, kifezetten jól esett. Ahogy telt az idő persze jöttek a lágyabb, finomabb érintések, érzékenyebb területek is sorra kerültek. Kicsivel később pedig a megfordulhatok varázszó, mely után az izgalmasabb dolgok következtek.

(2023-01-06) : Olyan jól sikerült az ellazulás, hogy most meg nem tudom nektek mondani, hogy pontosan mit, milyen sorrendben és milyen fogásokkal masszírozott meg. A masszázs végét a jól ismert "megfordulhatsz" vezényszó jelezte, majd Barbara ledobta a melltartóját és bekrémezte a surlódó felületeket a csúszkához.

: 3db
(2023-11-03) : Masszázsa nem az az erősen szétgyúrós típusú, de nagyon kellemes, lélekben lazító hatású és gyengéd volt, kiterjedt a lábamra és a hátamra. Fehérneműben masszírozott és talán a tükröt kicsit hiányoltam most a masszázs közben

(2023-06-08) : Bevallása szerint nem tanulta, inkább ösztönösen ráérez a kényeztető, meg kellemes mozdulatokra is. Ha kimondott gyógymasszázst keresnék, nem hozzá mennék, de akkor nem is itt kerestem volna :)

(2023-02-03) : Barbara ráült a fenekemre és körkörös mozdulatokkal kezdett maszirozni. Igy haladt végig a hátamon majd mellém ülve következett a fenekem és a lábaim. A masszázs inkább finom volt mind erőteljes bár voltak erősebb gyúró mozdulatok is. Számomra mint masszázs több mint megfelelő volt mert végig test kontaktusban voltam Barbarával,