Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Barbara

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-03-22 11:45:25

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Bigdave, Te igazi Férfi!!! Nagyon köszönöm a beszamolod, és remelem találkozunk meg ! Élveztem a Veled töltött időt!
Puszillak, Barbara

Beszámoló Barbara +36202034051 117459 erotikus masszázs

bigdave a 2023-02 hónapi randiján történteket írta meg Barbara hirdetővel
legszebb punci
jól átmozgat, átgyúr
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon hívtam délelőtt, ekkor nem vette fel, de kicsivel később visszacsörgetett. Ekkor ismét felhívva már sikerült vele időpontot egyeztetni már az nap délutánra. Elmondott minden szükséges tudnivalót, kedves volt a telefonban.
Megközelítés
Parkolni sem lehetetlen a környéken, de tömegközlekedéssel nagyszerűen elérhető, utcával párhuzamosan két villamos vonal is található. Az épületet megtalálni nem volt nehéz, de a bejárata a szomszédos utcáról nyílt. A bejutás sem volt túl bonyolult, csak a lakásszámot felejtettem el, de egy gyors telefonálással ebben is segítséget kaptam.
Helyszín
A lakás egy relatív új építésű lakótömbben található. A lakás tipptopp, szép állapotú. A szobában egy matrac volt a földön, ezen zajlott a masszázs. A fürdőszba szintén rendezett, minden szükségessel felszerelt. Friss és tiszta kilépőt és törülközőt kaptam. Egy barátnőjével együtt dolgozik, de ez nem okoz problémát, figyelnek a menetrendre.
Barbara külseje
Vendéglátóm a képeknek teljesen megfelelt. Vékony, szőkehajú szépség, világos, zöldes szemekkel. Szexi csipke fehérneműben fogadott, rajta egy kis köntössel. A formákra nem lehet panasz, vékony testalkatához képest, mindenhol szépen kerekedik. Az összkép igazán paraz volt.
1. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 117459 erotikus masszázs
3. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 117459 erotikus masszázs4. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-03-22 13:26:45 erotikus masszázs 1174595. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-03-22 13:26:45 erotikus masszázs 1174596. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-03-22 13:26:45 erotikus masszázs 117459
Erotikus masszázs
Fürdés után lefeküdtem a matracra, és kezdetét vette a masszázs. Hátamat és lábaimat gyúrta át, egészen kellemes erővel, szerintem tanulhatta a masszázst. Minden esetre én úgy éreztem, tudta hogy hova és milyen erővel nyúljon, kifezetten jól esett. Ahogy telt az idő persze jöttek a lágyabb, finomabb érintések, érzékenyebb területek is sorra kerültek. Kicsivel később pedig a megfordulhatok varázszó, mely után az izgalmasabb dolgok következtek.
Levezetés
Megfordulás után levedte a melltartóját, ekkor szeműgyre vehettem a két szép cickót. Kellemes méretűek, testalkatához gyönyörűen passzolnak. Ekkor beolajozta őket és kezdetét vette egy finom csúszka. A csúszka után levette a bugyiját is és felajánlotta, hogy ha szeretném, most felfedezhetem én is a testét, megmasszírozhatom én is. Természetesen beleegyeztem, hanyat feküdt és így kezdtem el simogatni, krémmel bekenni. Nem tudtam megállni és eltévedt a kezem és a finom kopasz punciját kezdtem el simogatni, majd puszilgatni. Jelezte, hogy ha szeretném nyugodtan nyelvel is folytathatom. Szép ápolt odalent, igazán jól esett kényeztetnem őt, közben kezemmel a mellét simogattam, bimbói finoman megmerevedtek, úgy vettem észre, hogy sikerült kellően ellazulnia és élvezte is némileg a ténykedésemet. Kicsivel később mondta, hogy most én következem. Hanyadt feküdtem ismét, adott egy párnát a fejem alá és elkezdte kézzel simogatni a beolajozott férfiasságom. Mikor már kezdett keményedni, megkérdezte, hogy szeretnék-e franciás kényeztetést, amire természetesen igent mondtam. Ekkora már annyira felvoltam tüzelve az előzmények miatt, illetve az ügyes francia tchnikája miatt nem húztam sokáig. Nagyon finoman kényeztette a makkomat, finoman kényeztette a golyókat is, de nem sokkal később egy nagy tüzijáték keretén belül vége is lett a mókának. Utána még maradt egy kis időnk és felajánlotta, hogy masszíroz még engem egy kicsit, ott ahol szeretném.
Elszámolás
Végig korrrekt volt, az elején odaadtam a virágcsokrot, részletesen elmondta a játékszabályokat és megnyugtatott, hogy nyugodtan simogassam, ne féljek, szól ha valami nem jó neki. Fontos szabály, hogy a franciát nem engedi végig szájba, erre oda kell figyelni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pozitív volt az összebenyomás, egy szép és kedves lányhoz volt szerencsém. Egy kicsit ugyan távolságtartóbb volt talán, illetve kevésbé közvetlen, de így is nagyon kedves és odafigyelő volt. . Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kicsit ellazulni, nem fogja megbánni. Összességében pozitív élményekkel távoztam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbara erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbara legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-02-02) : Idővel lekerült a melltartó, és jelezte, hogy ha szeretnék, megfordulhatok. Valószínűleg észlelte, hogy mellei látványa micsoda hatással voltak rám, mert elmosolyodott, és (talán zavarában (?) narrálva magát) bejelentette, hogy most pedig következik a csúszkamasszázs.

(2023-01-25) : A masszázst itt nem lehet el trollkodni, szépen lefekeszel hasra, majd Barbi még fehérneműben, finom, lágy de energetizáló mozdulatokkal végig megy a nyakadon, hátadon, fenekeden majd lábaidon.

nagyon jó: 4db
(2023-08-16) : Ami kimaradt és szakszerűbb masszázson azért előfordul az a karok, kezek, nyak, talp. Fontos megemlíteni, hogy nem ezzel töltötte ki az időt, sztem csak 30p volt. Szóval jól osztotta be az időt, ott a pont. Diszkréten nézte a sportóráját vagy okoskarkötőjét.

(2023-01-06) : Olyan jól sikerült az ellazulás, hogy most meg nem tudom nektek mondani, hogy pontosan mit, milyen sorrendben és milyen fogásokkal masszírozott meg. A masszázs végét a jól ismert "megfordulhatsz" vezényszó jelezte, majd Barbara ledobta a melltartóját és bekrémezte a surlódó felületeket a csúszkához.

(2022-12-29) : Egy klasszikus kényeztető programra mentem, amiben évekkel ezelőtt volt részem, nem akartam semmi extrát most belevinni. Azt kértem, hogy fejmasszázzsal kezdjen, és haladjon aztán lefelé. Közben beszélgettünk, megtudtam, hogy racionális teremtés, aki felmérte hogy miért érdemes ezt a munkát csinálni, és belevágott pár héttel ezelőtt.

: 4db
(2023-11-03) : Masszázsa nem az az erősen szétgyúrós típusú, de nagyon kellemes, lélekben lazító hatású és gyengéd volt, kiterjedt a lábamra és a hátamra. Fehérneműben masszírozott és talán a tükröt kicsit hiányoltam most a masszázs közben

(2023-07-02) : Életemben már sok erotikus masszázson vettem részt, de az utóbbi időben ő adta nekem a legkellemesebb élményt ezen a téren. Először kellemesen ellazított, egy idő után rám ült meztelenül, aztán jött a kényeztetés még háton fekve, így fokozatosan emelte a hangulatot.

(2023-06-08) : Bevallása szerint nem tanulta, inkább ösztönösen ráérez a kényeztető, meg kellemes mozdulatokra is. Ha kimondott gyógymasszázst keresnék, nem hozzá mennék, de akkor nem is itt kerestem volna :)