Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Barbara

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-01-25 13:27:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbara +36202034051 116880 erotikus masszázs

devil69 a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Barbara hirdetővel
igéző szemek
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
VTR-en keresztül, még az aznapra, nagyon hamar visszaigazolta, minden gyorsan és flottul ment.
Megközelítés
Kocsival mentem ismerős környék voltam már erre kalandozásaim során, de a kérdés inkább az hol nem voltam még Bp-en e tekintetben :). Bizonyos utcákban ingyenes a parkolás ezért lehet hogy pár kört kell teni ameddig találsz helyszínt, nekem most szerencsém volt, azonnal tudtam parkolni.
Helyszín
Voltam már Barbinál, a lakás egy nem túl régen épült liftes lépcsőházban található. Két szoba mindkettő tatamis, kicsi de hangulatos szobák, minden van ami szükséges, gondolok itt a rendre és tisztaságra és a hangulatra ami adott. Fürdőszoba tiszta és igényes, előtte utána külön törölköző zuhanyzó és töménytelen mennyiségű tusfürdő választék.
Barbara külseje
Még egyszer meg kellett nézzem Barbi korát, mert eddig én csak olyan esettel találkoztam a nem rövid pályafutásom során ahol a kor és a valóság negatív értelemben nem korrelált. Barbi sokkal fiatalabbnak tűnik, nyugodtan letagadhatna öt évet, de inkább többet. Kecses, mint egy ballerina, finom, hibátlan bőr, csinos pofi, huncut szemek, állandó mosolygó arc, hosszú haj, mely most befont állapotban volt. Nagyon kellemes választékos modor, erotikus, de egyben visszafogott stílus. Engem nagyon megvett, legfőképpen pozitív kisugárzásával és azzal a furcsa ellentmondásos kacérkodó, de egyben hűvös eleganciájával.
1. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 116880 erotikus masszázs
3. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 116880 erotikus masszázs4. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-01-26 09:12:20 erotikus masszázs 1168805. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-01-26 09:12:20 erotikus masszázs 1168806. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-01-26 09:12:20 erotikus masszázs 116880
Erotikus masszázs
A masszázst itt nem lehet el trollkodni, szépen lefekeszel hasra, majd Barbi még fehérneműben, finom, lágy de energetizáló mozdulatokkal végig megy a nyakadon, hátadon, fenekeden majd lábaidon. Ezek után ha átmész a rostán akkor akár te is maszírozhatod, de elég előírásos módon. Viszont ezek a szabályok ahogy mondja és ahogy viselkedik egyáltalán nem irritálóak. Finoman, kedvesen jelzi ...érzed, hogy neki most mi a jó és nem akarsz rosszat. Értelmes partner lévén azt szeretnéd hogy ő is, te is pozitív élményekkel gazdagodva távozz.
Levezetés
Ezt nehéz szavakba önteni, mert az őt érintő masszázs után kaphatsz egy kis kóstolót Barbiból, de óvatosan szigorúan csak nyaktól lefelé. Viszont hozzá teszem amit kapsz az finom, nagyon finom, illatra ízre pont olyan mint amit én szeretek. Borzasztó nehezen tudtam magam türtőztetni, de muszáj volt mert az egész szeánsznak volt egy íve, hangulata és dinamikája. Nem akartam megszakítani egy oda nem illő cselekedettel ami elrontja a flowt. Barbi, amennyire visszafogott annyira odaadó is tud lenni, szereti ő ezt valahol mélyen és tud adni és kapni is, majdnem azt mondtam, hogy befogadni, de azt nem. Élvezi a ténykedést, de nem játsza meg magát és ha megunta a nyalakodást akkor rátér a kényeztetésre, szerintem egyáltalán nem visszafogott a stílus, persze nem is pornós, nincs vadulás, Finom érzéki, ennek ellenére határozottan izgatja a rudat a makkot és a környékét is, néha rád kacsint igéző szemeivel és akkor érzed hogy föltörne aminek föl kellene és tele élveznéd az ajkait. Ilyenkor ő megáll és rád néz:ugye tudod h nincs NFVSZ? Túúúúúdom. Majd megkegyelmez és a popsiját eléd tartja, itt már kezembe veszem az események fonalát és óriási kilövelléssel a fenekére és hátára élvezek. Hibátlan a maga műfajában, minden úszik én is ő is.
Elszámolás
Utólag, korrekt szokásos egy órás átlag ár, a jóból kevés jár, nekem nagyon megérte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Barbi, kecses, csinos, aranyos, tele élettel és bájjal Van benne valami belülről jövő szépség ami energetizál. Biztos nem az ő spektruma a legszélesebb a masszázs lányok közül, de végtére az erotikus masszázs erról szól, azaz hogy feltöltődj és vitalizálódj. Itt részemről maximális pontszám jár Barbinak, mert a maga finom erotikájával mégis tudott olyat nyújtani ami különleges és közel megismételhetetlen.
Próbáltam nagyon visszafogott lenni, hogy ne dúljam fel a porcelán babát, de tény hogy én legszívesebben szétkaptam volna a leányzót majd összeraktam volna a végén, ezt ő érezte is, és végig a határon tartotta a feszültséget és kacérkodást, ezt meg én kimondottan élem. Amikor egy nő tud mit kezdeni a bájával és a húzd meg ereszd meg játékot ilyen magas fokon űzi az becsülendő.
Egy biztos: ez a szakma hozzá tesz Barbi szexualitásához, kiváncsi leszek miből lesz a cserebogár, ha marad a pályán biztos kinövi magát, mert nagyon tud bánni az emberekkel és megvan a kellő szexus hozzá. Kérdeztem, hogy visszamehetek-e, azt a választ kaptam hogy igen szívesen lát. Remélem nem csak illemből mondta, néha saját magam árnyékát túllépve próbáltam Úr lenni vagy inkább annak maradni. Finom minden porcikája, illata és íze is, szóval nehezített pálya.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbara erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-17 16:58:39
Informatív és részletes beszámolót írtál.

2023-01-26 17:14:00
Remek írás,sok személyes attitűd, és intimitás megjelenítésével
Mutasd mindet

FunkciókBarbara legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-02-02) : Idővel lekerült a melltartó, és jelezte, hogy ha szeretnék, megfordulhatok. Valószínűleg észlelte, hogy mellei látványa micsoda hatással voltak rám, mert elmosolyodott, és (talán zavarában (?) narrálva magát) bejelentette, hogy most pedig következik a csúszkamasszázs.

nagyon jó: 5db
(2023-08-16) : Ami kimaradt és szakszerűbb masszázson azért előfordul az a karok, kezek, nyak, talp. Fontos megemlíteni, hogy nem ezzel töltötte ki az időt, sztem csak 30p volt. Szóval jól osztotta be az időt, ott a pont. Diszkréten nézte a sportóráját vagy okoskarkötőjét.

(2023-03-22) : Fürdés után lefeküdtem a matracra, és kezdetét vette a masszázs. Hátamat és lábaimat gyúrta át, egészen kellemes erővel, szerintem tanulhatta a masszázst. Minden esetre én úgy éreztem, tudta hogy hova és milyen erővel nyúljon, kifezetten jól esett. Ahogy telt az idő persze jöttek a lágyabb, finomabb érintések, érzékenyebb területek is sorra kerültek. Kicsivel később pedig a megfordulhatok varázszó, mely után az izgalmasabb dolgok következtek.

(2023-01-06) : Olyan jól sikerült az ellazulás, hogy most meg nem tudom nektek mondani, hogy pontosan mit, milyen sorrendben és milyen fogásokkal masszírozott meg. A masszázs végét a jól ismert "megfordulhatsz" vezényszó jelezte, majd Barbara ledobta a melltartóját és bekrémezte a surlódó felületeket a csúszkához.

: 4db
(2023-11-03) : Masszázsa nem az az erősen szétgyúrós típusú, de nagyon kellemes, lélekben lazító hatású és gyengéd volt, kiterjedt a lábamra és a hátamra. Fehérneműben masszírozott és talán a tükröt kicsit hiányoltam most a masszázs közben

(2023-07-02) : Életemben már sok erotikus masszázson vettem részt, de az utóbbi időben ő adta nekem a legkellemesebb élményt ezen a téren. Először kellemesen ellazított, egy idő után rám ült meztelenül, aztán jött a kényeztetés még háton fekve, így fokozatosan emelte a hangulatot.

(2023-06-08) : Bevallása szerint nem tanulta, inkább ösztönösen ráérez a kényeztető, meg kellemes mozdulatokra is. Ha kimondott gyógymasszázst keresnék, nem hozzá mennék, de akkor nem is itt kerestem volna :)