Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Barbara

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-01-06 22:21:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Barbara +36202034051 116705 erotikus masszázs

maligán a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Barbara hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en keresztül kerestem meg Barbarát, aki aznap este vissza is igazolta az időpontot. Minden tökéletesen gördülékenyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím pontos. Én BKV-val mentem, azzal nagyon jól megközelíthető a tetthely. Parkolót láttam a ház előtt, bár üres hely nem volt éppen. Azért aki nagyon le akar parkolni, annak valahol a környéken sikerülni fog.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, és ennek megfelelően jó állapotú lakás. Fürdőszobában minden, amire szükség lehet. Kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő szoba. A masszázs matracon zajlott.
Barbara külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Barbara a képeknek tökéletesen megfelel (bár szerintem inkább azt kellene mondani, hogy a képek felelnek meg a valóságnak), oly annyira, hogy még a visszafogott és kedves személyisége is átjön a fotókon. Engem egy csinos fekete színű fehérneműben és köntösben várt kedves mosollyal az arcán. A ruha később lekerült, szerencsére a mosoly maradt végig. Azon olvasók kedvéért, akik szükségét érzik a további részleteknek elárulom, hogy Barbara az a szerencsés alkat, aki úgy vékony, hogy ugyanakkor nőies is - nem látszanak ki a bordái, de nincs rajta felesleg. Gyönyörű természetes ciciei vannak, kicsit gravitálnak, de a formájuk nagyon szép. Én le sem tudtam venni a szemeim róluk, amíg ott voltam. (Ha lehetne egy kategóriában több cimkét is kiválasztani, akkor a külsőnél én kb. mind bejelölném :)
1. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 116705 erotikus masszázs
3. Barbara +36202034051 beszámoló Budapest 116705 erotikus masszázs4. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-01-09 09:16:49 erotikus masszázs 1167055. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-01-09 09:16:49 erotikus masszázs 1167056. Barbara +36202034051 beszámoló 2023-01-09 09:16:49 erotikus masszázs 116705
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Túl sokat a masszázsról nem tudok írni. Barbara lágyan masszíroz - gyakran szinte símogat, de most pont erre vágytam. Abban a pillanatban, amikor először hozzáért a hátamhoz, éreztem, hogy kezdek ellazulni. Olyan jól sikerült az ellazulás, hogy most meg nem tudom nektek mondani, hogy pontosan mit, milyen sorrendben és milyen fogásokkal masszírozott meg. A masszázs végét a jól ismert "megfordulhatsz" vezényszó jelezte, majd Barbara ledobta a melltartóját és bekrémezte a surlódó felületeket a csúszkához. Mondanám, hogy a cicis csúszka fantasztikus volt, de igazából úgy meg voltam illetődve attól, hogy egy ilyen szép lány csúszkál rajtam, hogy szinte alig mertem hozzáérni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Megilletődöttségem akkor múlt el, amikor Barbara bejelentette, hogy ennyi volt a csúszkálás és térjünk át a kényeztetésre. Mivel ezen a ponton a bugyijától is megvált, gyorsan megkérdeztem, hogy én is símogathatom-e. Erre nemcsak, hgy engedélyt kaptam, de úgy is helyezkedett, hogy jól elérjem őt miközben lágyan franciázni kezdett. Egy idő után cserét kértem és oda heveredtem a combjai közé lefetyelni. Bár úgy tűnt, hogy jól esik Barbarának a ténykedésem, az orgazmustól valószínűleg messze volt. Ezt belátva javasolta, hogy cseréljük vissza a szerepeket. Ismét a szájával kényeztetett, majd amikor szóltam, hogy már közeljárok, akkor kézi úton juttatott a csúcsra.
Utána már csak a szokásos dolgok: tisztálkodás, öltözés és már rohantam is a következő - sokkal kevésbé kellemes - progaramomra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bár nem kérte előre, érkezéskor letettem egy kis borítékban a tiszteletdíjat,. Én jobb szeretem így, az elején letudni, hogy később ne kelljen már foglalkozni vele.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Barbara egy gyönyörű, kedves és mosolygós nő, aki már a nézésével is símogat. Én legalábbis most ezt kaptam tőle és ezzel tökéletesen boldog voltam.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Barbara erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbara legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-02-02) : Idővel lekerült a melltartó, és jelezte, hogy ha szeretnék, megfordulhatok. Valószínűleg észlelte, hogy mellei látványa micsoda hatással voltak rám, mert elmosolyodott, és (talán zavarában (?) narrálva magát) bejelentette, hogy most pedig következik a csúszkamasszázs.

(2023-01-25) : A masszázst itt nem lehet el trollkodni, szépen lefekeszel hasra, majd Barbi még fehérneműben, finom, lágy de energetizáló mozdulatokkal végig megy a nyakadon, hátadon, fenekeden majd lábaidon.

nagyon jó: 4db
(2023-08-16) : Ami kimaradt és szakszerűbb masszázson azért előfordul az a karok, kezek, nyak, talp. Fontos megemlíteni, hogy nem ezzel töltötte ki az időt, sztem csak 30p volt. Szóval jól osztotta be az időt, ott a pont. Diszkréten nézte a sportóráját vagy okoskarkötőjét.

(2023-03-22) : Fürdés után lefeküdtem a matracra, és kezdetét vette a masszázs. Hátamat és lábaimat gyúrta át, egészen kellemes erővel, szerintem tanulhatta a masszázst. Minden esetre én úgy éreztem, tudta hogy hova és milyen erővel nyúljon, kifezetten jól esett. Ahogy telt az idő persze jöttek a lágyabb, finomabb érintések, érzékenyebb területek is sorra kerültek. Kicsivel később pedig a megfordulhatok varázszó, mely után az izgalmasabb dolgok következtek.

(2022-12-29) : Egy klasszikus kényeztető programra mentem, amiben évekkel ezelőtt volt részem, nem akartam semmi extrát most belevinni. Azt kértem, hogy fejmasszázzsal kezdjen, és haladjon aztán lefelé. Közben beszélgettünk, megtudtam, hogy racionális teremtés, aki felmérte hogy miért érdemes ezt a munkát csinálni, és belevágott pár héttel ezelőtt.

: 4db
(2023-11-03) : Masszázsa nem az az erősen szétgyúrós típusú, de nagyon kellemes, lélekben lazító hatású és gyengéd volt, kiterjedt a lábamra és a hátamra. Fehérneműben masszírozott és talán a tükröt kicsit hiányoltam most a masszázs közben

(2023-07-02) : Életemben már sok erotikus masszázson vettem részt, de az utóbbi időben ő adta nekem a legkellemesebb élményt ezen a téren. Először kellemesen ellazított, egy idő után rám ült meztelenül, aztán jött a kényeztetés még háton fekve, így fokozatosan emelte a hangulatot.

(2023-06-08) : Bevallása szerint nem tanulta, inkább ösztönösen ráérez a kényeztető, meg kellemes mozdulatokra is. Ha kimondott gyógymasszázst keresnék, nem hozzá mennék, de akkor nem is itt kerestem volna :)