Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-28 17:04:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BARBI +36707349121 122718 erotikus masszázs

Zsolti7304 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Péntek reggel jött az ötlet, hogy megérdemlek egy kis kényeztetést. Másodszor voltam Barbinál, így a legegyszerűbbnek a VTR bejelentkezés tűnt. Szerencsém volt, mert az általam felajánlott időpont neki is megfelelő volt, pár perc után jött is a válsz, hogy vár szeretettel. Így bő 3 óra múlva meg is érkeztem a helyszínre.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A méltán “híres” Kondorosi lakópark egyik házában van rendelő. Én kocsival mentem, a GPS a házhoz visz, de aki tömegközlekedéssel érkezik annak sem kell sokat koptatni a lábait a kapuig. A budai fonódó villamos és buszok is járnak a környéken. VTR-en pontos címet kaptam, de már jártam nála nem kellett keresgélni a lépcsőházat. Parkolásra azért érdemes időt szánni, de nekem kb. a két perc sétára lévő uszoda tövében sikerült ingyenes helyet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Időpontom előtt 1 perccel hívtam Barbit, aki gyorsan megadta a kapucsengő kódját, valamit az emelet és az ajtószámot. Lifttel mentem, mert a rendelő elég magasan van, az emeleten a megadott irányba fordultam, és az első kopogásra ki is tárult a kéjkuckó ajtaja. A lakás egy viszonylag új építésű garzon, eddigi pályafutásom alatt a legízlésesebben berendezett, amiben jártam. Mindhárom helységben makulátlan tisztaság fogadott. A fürdőben egy kisebb sarokkád van, legalább 7-8 tusfürdő, 3 dezodor, intim mosakodó gél az uraknak. Két féle Listerine, eldobható poharakkal. Mindkét tisztálkodáshoz nagy méretű és száraz törölközőket kaptam, valamint a kilépő is száraz volt. A lakás modern és ízlésesen van berendezve, látszik, hogy nem csak rendelőnek van használva. Konyha nappali egyben és egy kis hálófülke , valamint egy fürdő-wc komboból áll az ingatlan. A kis hálófülkében nagy méretű és kényelmes franciaágy található.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtón belépve várt a csoda! Arc nélkül hirdet, de kizárt, hogy valaki is csalódott Barbi szépségében! Mint már említettem nem először tettem tiszteletem Barbinál. Egy szexi, stewardes egyenruhára hajazó fekete mini egyenruhában fogadott. Ismét sikerült elkápráztatnia, legszívesebben már az ajtóban lehúztam volna a cipzárt elől. De hat mégiscsak volt gyerekszobám. Puszival és öleléssel üdvözölt, ami igazán jól esett. Cipő levétele után rögtön kérdezte, hogy mit kérek inni? Mentes vizet kértem és kaptam. Még állva átöleltük egymást, egy kis simogatás, pár puszi a nyakára, majd az első csók is elcsattant. Tökéletes alakja van, mindene tökéletes! Szolizott bársonyos bőr, csodásan formás természetes cicik, és az popsi! Mindig tökéletes a kinézete, és természetes kedvesség árad belőle.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122718 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 122718 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-29 00:35:58 erotikus masszázs 1227185. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-29 00:35:58 erotikus masszázs 1227186. BARBI +36707349121 beszámoló 2024-09-29 00:35:58 erotikus masszázs 122718
Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Ez a rész túl sok szót igazán nem is érdemel, mert nem azért mentem. Egyébként a randi utolsó harmadában került rá sor. Inkább kényeztető, levezető masszázsnak mondanám, de nekem pont így volt jó. Olajat használ, ha jól emlékszem a fenekemnél kezdte és a vállamon fejezte be, miközben a hátamon ült, és érezhettem csodás altestét is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
A randi kétharmada tulajdonkeppen erről szólt. Még fürdés előtt elkezdődött, a kanapén ültünk egymás mellet és simogattuk egymást. Jópár percet beszélgettünk, kinek milyen volt a nyara. Majd bevonultam a fürdőbe lemosni az út porát. Mikor kiléptem az ajtón, Barbi egy minőségi fekete színű bugyi-melltartó szettben várt. Itt azért már bizseregni kezdett valami odalent. Átöleltük egymást, majd útjára indult egymás testének a felfedezése. Minden bizonnyal nekem sokkal nagyobb élmény volt, mint neki! Simogattam, csókoltam ahol csak értem tökéletes testét. Megkérdeztem, hogyha nem bánja megszabadítom a melltartójától. Hála az égnek nem volt kifogása ellene. Kézbe, majd finoman számba vettem mindkét “lehetőséget”. Hamarosan elindultam felfedezni a déli területeket is, és hamarosan lehúztam a bugyiját is, hogy combjait és cunijára is puszikat helyezzek el.
Valahogy a háló felé indultunk, de csak az ajtó melletti tükörig jutottunk. Folyamatosan csókolóztunk, mikor Barbi elém térdelt és közelebbi kapcsolatba került a kicsi énnel. Ekkora már kellően merev voltam, csodás szájának köszönhetően. Pár percig így zajlott a francia kurzus, mikor beinvitált a hálóba. Gyorsan felemeltem, combaljaival átölelte a derekamat, és csak smároltunk tovább. Valahogy bejutottunk a hálóba, ahol négykézlábra helyezkedett “kedvesem” csodás fenekét és puncusát kezdtem csókolgatni. Kis idő múlva kértem, hogy feküdjön a hátára aminek készségesen eleget is tett. Lassan, finoman a combok belső felét kezdtem csókolni, majd illatos és bársonyosan sima kelyhe felé vettem az irányt. Jó pár percig ténykedtem finoman és lassan, miközben csodás természetes kebleit is kézbe vettem. Sóhajok és kisebb rándulások jelezték felém, hogy nincs ellenére nyelvjátékom. Néha kicsit gyorsítottam, és finoman szívogattam csodás gyöngyét. Hamarosan nagyobb sóhajok és rángások jelezték, hogy jól esett neki is a nyalóka! Ezután helycsere következett, párna a fejem alá és kezdődött a mozival egybekötött kényeztetésem. Először a puszikkal halmozta el mellkasomat, és nyelvével kényeztette a mellbimbóimat is. Isteni volt, ez is. Elindult lefelé és kézbe vette a rudat, majd zacsimat kezdte szopizni. Néha-néha csókot loptam, majd a farkamat szájába véve folytatódott a gyönyör! Melytorok nem volt, de jó félig eltűntem a szájában. Egy párszor megismételtük ezt a koreográfiát, mikor érzetem, hogy eljött a beteljesülés ideje. Jeleztem is neki, majd kezei közt ért el a végzet. Az utódok többsége a hasamon és Barbi kezén landolt. Szépen hagyott lenyugodni, majd Szilvia is beszállt harmadiknak a partyba. Előkerült a nedves törlőkendő és alaposan letisztogatott mindkettőnket.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt minden téren, egyébként őszi akció volt a héten. Az ajándékot érkezésem után, ahogy mindig, letettem az asztalra, ami randi végén is ott volt a borítékban. Extrák nincsenek, de nem is kell, hiszen Barbi maga az Extra!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 23, másfel órás randira 33, két órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Minden tekintetben teljes elégedettséggel távoztam. Nemi is értem, hogy miért kísérletezek más szolgáltatóknál is? Hiszen itt mindent megkapok, amire vágyok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-30 12:32:04
Nagyon csodálatos eseménydus randi.👌

2024-09-29 13:15:24
Figyelem felkeltő írás, nekem legalábbis betalált.

2024-09-29 06:43:20
Kellő részletességgel megírt élménybeszámoló, érezhetően átjön a kedvessége, adni akarása ami az összképben leírtakat teljesen érthetővé teszi.
Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-09-19) : Megfordulunk, kapok egy intenzívebb csúszkát, kebleivel, ajkával is örömet okoz, néha még egy-egy csókkal is feljebb srófolja az élményszintet. Célegyenesbe fordul, ill. fordít, mindketten érezzük, hogy innen nincs visszaút

(2024-08-30) : Először én kezdtem vele foglalatoskodni, igazából a saját szórakoztatásomra, csókoltam mindenhol, nyalás, ujjazás, minden lehetséges. Már többször írtam, hogy nem hiszek abban, hogy egy hölgy egy elsőre (vagy mint nálam, másodjára) látott pasítól nagyon izgalomba tudna jönni, pláne elreppeni, így nem is nagyon támasztottam ilyen jellegű igényeket.

(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

felejthetetlen: 20db
(2024-09-10) : Finom csókokkal indítva lassan halad lefelé a célterület irányába. már kerül is az olaj a szerszámra a melleire, és indul a finom csúszka. Ő is imádja, én is imádom, ahogy a formás melleivel végigpásztázza a hasamat, combomat, majd a velem egykorún körözve, közrefogva csúszkál rajtam.

(2024-09-04) : Aztán lecsúszva megáll és felvesszük az egyik legintimebb, legérzékibb kontaktust. Kezei már csak a tartásban vesznek részt, ajkai, nyelve lassan sodor a vég felé.

(2024-05-11) : Hátamra feküdtem, finoman végig csókolgatta testemet, majd a célhoz érve elkezdte franciáját. Nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta.

nagyon jó: 15db
(2024-09-26) : Hanyatt feküdtem a szokásos tengericsillag pozícióban, majd jött Barbi, és kaptam tőle egy olyan komplex és szuperintenzív élménycunamit, amit utólag a maga teljességében visszadni írásban nem tudok. Kényeztetett szájjal, a melleivel, a kezeivel,

(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-07-11) : Ezek után előlröl is játszott egy kicsit a testemmel, simogatás, mellbimbóval foglalatoskodás, nyakra puszi, stb. Csók nem volt, de nem is szoktam igényelni, nem is erőltettem. Majd nagyon-nagyon finom kézi és franciás kényeztetés következett.

: 12db
(2024-07-17) : Elég hamar elsültem volna, elcsaltam pár pillanatot, addig a melleivel foglalkoztam. Saját csapdámba estem mert kicsit elvesztettem odalent a koncentrációt, de Barbi nem hagyta magát, és engem sem veszni, kézbe, szájba vette a helyzetet, még mellei közé is bekerült örök barátom.

(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.