Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
BARBI  beszámolója
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BARBI

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2023-06-15 13:14:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Inaktív hirdetők reagálásai prémium vendég előfizetéssel olvashatóak.

Beszámoló BARBI +36707349121 118370 erotikus masszázs

Brum a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg BARBI hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Barbitól üzenetben kértem konkrét időpontot 5 nappal korábban, ez neki is megfelelt, VTR-ben megerősítettem, és így nem volt más hátra, mind számolnom hogy mennyit kell még aludnom a találkozóig. Sajnos a körülményeim miatt már egy szintén egyeztetett randinkat le kellett mondanom és több mint egy hónapja nem láthattam szépségét Barbinak
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Na de elérkezett a nap amikor is a szintén kedvenc 47 -es villamosommal, pontosan a megbeszélt időpontban érkeztem,
majd ezt jelezhettem is az új budai épület kapujában, ahova még számtalan más számozású csingával lehet érkezni és célszerű az "albert falvai kitérő"nevű megállonál leszállni majd két perc gyaloglás után elérhető VTR-ben megadott pontos cím. Az elszántabb és autózást kedvelők talán találnak parkoló helyet a ház előtti parkolóban. Feltételezem a GPS nem pont evvel a cimmel van haragban, így valószínű, komoly segítséget nyújthat az ezt igénylőknek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új épület melyben Barbi fogadja a vendégeket, lift repití az érkezőt majd az ajtaja elé. A lakás lakásban olyan mint Barbi nőben, nagyon szép, nagyon rendezett, nagyon tiszta minden a helyén van és mindent megtalálsz benne amit keresel és amire szükséged van. Csak a rend kedvéért: van fürdő, van törülköző, van szájvíz, van túsfürdő, van száraz kilépő a kád előtt, van tiszta, friss lepedő a szintén meglévő francia ágyon, és vannak székek amin lehet kortyolgatni a finom kávét amivel Barbi mindig megkínál a szintén jelenlévő nagyon komoly kávéfözőböl készitve.
Egyszóval, a hagulatott csak Barbi tudja fokozni, megjelenésével és kedvességével és szépségével.
BARBI külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Barbi tökéletes nő. Barbi alakja, selymes bőre, gyönyörű és érdeklödő szemei vonzzák az én szememet is, ott létem alatt két percenként meg kell dicsérnem az általa nyújtott hatást. Barbi magassága és testének tökéletes vonal vezetése hihetetlen arányban all, amit bőrének barnasága és puha selymessége valamint fantasztikus kerekded finom melleinek formái és azok tapintása, önmagában hatalmas élményt nyújt! Ez alkalommal Barbi egy leírhatatlan szexi stewardes ruhában fogadott, a ruha fekete bőr hatású, mini, sárga cipzárral az elején ami szinte kinálta hogy lejjebb és lejjebb húzzam keresztül a cickókon, kis beszélgetés és kávé kortyintás után át a pociján, majd le egészen mig szét nem nyilt, teret engedve a dizájnos bugyinak és a nagykockás neccharisnyának. Mikor is Barbi felállt az ölemből, mert kávézás és beszélgetés alatt ott ült, szóval amikor felállt és meg fordult, én megláttam az eszméletlen formás fenekét, hát a látvány maga is megért majdnem egy felfezetéses eredményt! És nagyon szép haja és új frizúrája és talán új szine is van és fürdésemig leengedve viselte. Alig bírtam ott hagyni annyira kivánatos volt, de hát zuhanyozni kell, még akkor is ha addigra mindketten majdnem pucéran álltunk és simogattuk és picit csókolóztunk is, de hát az út porát illik leöbliteni magamról, főként mert Barbi isteni tiszta és finom illata, hasonlót kívánt.
1. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 118370 erotikus masszázs
3. BARBI +36707349121 beszámoló Budapest 118370 erotikus masszázs4. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-06-15 18:06:49 erotikus masszázs 1183705. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-06-15 18:06:49 erotikus masszázs 1183706. BARBI +36707349121 beszámoló 2023-06-15 18:06:49 erotikus masszázs 118370
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A masszázsra programunk végére került sor és főként Barbi kedves és figyelmes hozzáállásának köszönhetően, mert én az előzmények miatt kellemes bodultságban nyúltam el az ágyon és azt hittem hogy a benevezett másfél órám már a végefelé jár és lassan szedelőzködhetek. Barbi azonban résen volt és miútán a hasamra fordultam nagyon kellemes és de mégis hathatós közepesen erős masszázsban részesitett. Annak ellenére hogy a masszázs immárom teljesen erotika és mindenféle benyúlás mentes volt, nekem különösen a fenekem masszirozása, okozott némi nosztalgiát az előző órá eseményei iránt. Masszázs után még beszélgettünk egy kicsit az ágyon fekve, majd felöltőzve még egy kicsit folytattuk az élet dolgainak megbeszélését és csak az utcán vettem észre hogy alaposan túl léptem a másfélórát amit Barbi egyáltalán nem tett szóvá. Hiaba, mellette repül az idő! Azonban vissza térnék a kényeztetéshez ami megelőzte a fent leírtakat.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A zuhanyból kilépve Barbi immár csak egy gyönyőrű fekete fehérnemű szettben várt amit a már emlitett nem mindennapi neccharisnya egészitett ki. Az izgalmas srewardes ruhácska hiányát hamar elfeledve öleltem át Barbit és apró csókókat váltva haladtunk a háló szoba irányába, miközben próbáltam a szépséges fehéneműjétől és harisnyájától megszabaditani, Batbi pici türelemre intett és bíztatott hogy a alsó részeit a szettnek jobb és élvezetesebb lesz ha már hanyat fekszik áz ágyon. Igy is tettem és feltáruló formás testének minden részét kezdtem puszilni simizni, csókolni majd miután megfordult és popsiját hozzám nyomta a hátán folytattam, nyaltam faltam mindenütt, kezeimmel előre nyúlva a ciciket kerestem és meg is találtam.Barbi testét nézni és simizni egyaránt élvezet, én nem tudok betelni vele, minden alkalommal újra és újra rácsodálkozom, hogy micsoda teste és milyen selymes bőre van. Ez nem is bőr, inkább valódi selyem a boritás a testén. Barbi szintén aktiv tevékenykedésem közben, kezeivel simogat, meg- meg érinti farkamat, puszilgat és fejét hátra forditva csókol.Igy telik néhány perc, majd lecsúszva szintén nagyon élvezetes combjai közé szám és nyelvem bevetésével probálok örömet okozni neki, miközben kezeimmel továbbra is próbálok testének minden részére és szegletébe elérni. Miután, talán szereztem néhány kellemes pillanatot Barbinak is, kibújik combjaival a válamon keresztül és elkezd ő simizni és finoman engem hanyat forditani, majd hasonló képpen az én combjaim között elhelyezkedve, fejemtől puszilgatva halad lefelé, mellkasomat combomat simogatva megérkezik és hatékony kéz és finom száj mukával, hamarosan minden részemet a mennyekbe ill.alepedőre röpiti.Hosszan térek magamhoz, addigra Barbi megtisztogatott engem és magát és a környezetett. Eszméletre térésemkor azonnal elhatározom hogy holnap is eljövők! Persze ami nagyon jó abból nem szabad rutint csinálni, mert az megöli a dolgok varázsát, ezért inkább várok néhány napot és azután újra kiéhezve térek vissza
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincsenek extrák ill ami van az benne van a fix csokorban ami változatlan és maximálisan megéri, amennyiben a Barbi által számomra nyújtott élvezeteket egyáltalán csokrosítani akarom. Nem akarom.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Barbi a nagyon szűk körű kedvenceim egyik legfontosabbja és legkívánatosabbja, többször voltam már nála és régebben is. Számomra istennő és most is az, de csak úgy tudnám a cimet neki adni megint, ha elvenném tőle amit korábban már neki adtam, ezért most csak a kéket adhatom, mert pillanatnyilag csak egy istennősre van lehetősegem. De a felejthetetlen is tökéletesen passzol Barbihoz mert a latogatásom után napokig élvezem gondolatban hogy vele lehettem. Barbi tökéletes vendéglátó aki kedvességével szépségével és egész testének formájával valóban felejthetetlenné teszi a vele eltöltött majd két órát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-02-27) : Barbi vádlimnál kezdte. Markolta vádlimat, csúsztak kezei combomon. Kértem, hogy a hangsúly derekamon és nyakamon legyen. Ezt követte is. Derekamtöl fölfele haladva kezeimet hátul keresztbe tette

(2023-12-30) : Érzékien, erotikusan kényeztetett, ritmusra is megfelelő volt, ha akarta volna 1 perc alatt kivégezhetett volna, de szerencsémre nem ez volt a célja. Hagyta, hogy élvezzem a pillanatot, mind látványban, mind érzésben,

(2023-11-30) : Cirógatta, puszilgatta, először körülötte, majd a zacsit nyaldosta-szopogatta. Jajj, de kellemes volt ahogy a golyót szopizta s közben a makkot simogatta! A rudat is végigcsókolta, majd javasolta, menjünk a szobába a kényelmes ágyikóra. A szobában ledobta a bugyiját, majd hasra vetette magát, mert tudta hogy imádom a formás popóját.

felejthetetlen: 18db
(2024-02-28) : A következő 15-20 perc a masszázzsal telt, ami közepes erősségű volt, nekem még pont megfelelő. Ra is kérdeztem, hogy tanulta-e, de nemleges választ kaptam. Egyszerűen szereti csinálni. Megkérdezte, hogy az illatmentes krém megfelelő lesz-e a kezeléshez? E

(2023-11-23) : A két kölcsönös kéyneztetés között volt masszázs is, nem is akármilyen. Talptól tetőig végig masszírozott, amit nagyon szakszerűen végzett. ELmondása szerint nem tanulta, de nagyon szereti csinálni. Minden izomcsoportot átdolgozott, talált is érzékeny pontokat.

(2023-11-09) : Sor került a derék-hát-váll területre, itt több időt eltöltött, igyekezett minden kis porcikámat kellően kilazítani. Főleg a hát-váll esett jól, gondolom be voltak állva a vezetéstől.

nagyon jó: 12db
(2023-10-02) : Barbi kezdte, és bár elmondása szerint nem tanulta, de kellemes, ügyesen összerakott mozdulatokkal, és fogásokkal dolgozik, vádlitól nyakizomig átgyúrt, közben is finom benyúlásokkal tartotta fenn a hangulatot, hogy ne feledkezzek meg róla, hogy milyen programon is vagyok.. :)

(2023-03-30) : Barbi nem csontigható, fájdalmas masszázs alkalmaz, de nem is csak símogat. Jóleső, néhol erőteljes, gyúró és símogató mozdulatok kombinációjával teljes testet alaposan megdolgozza.

(2023-03-13) : nekem nagyon tetszett, amit csinált masszázs gyanánt is, ami nagyjából az együtt eltöltött másfél óra középső harmadában valósult meg. Bokától indult felfelé, alaposan megmasszírozta minden porcikámat, amit hátulról elért. Meglepően erősen csinálta, de nem szétszedősen. Kellemesen felfrissítette a vérkeringésemet, kifejezetten tetszett.

: 11db
(2024-02-21) : Azonban ha ez inkább a hozzáadott pluszt jelenti a látogatásnál, akkor jó hír, hogy apró keze kellően erős, nagyon jó relaxálós masszázsban tud részesíteni és közben diszkrét de figyelmes beszélgetőpartner.

(2023-07-21) : Pár perc után a szeparált háló részbe mentünk,a franciaágyon hasra vágtam magam és kezdetét vette a masszázs. A masszázshoz Barbi illatmentes krémet használ. Ahogy mondani szokták bokától tokáig átgyúrt. Masszázsa közepes erősségű volt, nekem tökéletesen megfelelt, jóleső érzést okozott.

(2023-06-30) : Aztán "kezelésbe vett". Végigcsókolt fentről-lefelé mindenütt, majd valami elképesztően kellemes technikával és nagy odaadással a férfiasságomat is életre keltette