Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

BAMBI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-02 12:46:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BAMBI +36303997293 121948 erotikus masszázs

JdG a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg BAMBI hirdetővel
csodás cicik
teljesen feltölt
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Bambi elég régóta a kedvencek között van már, az elmúlt hónapok (talán már évek) során többször is próbáltam bejutni hozzá, de eddig nem sikerült. Ebben persze az én naptáram is ludas, de az élményt átélve nem is csodálkozom, hogy a keresettebb masszőzök között van Bambi.
Váratlanul lett egy szabad órám két program között, így elkezdtem hívni a kedvenc listámról az éppen aktív hirdetőket. Egyikükhöz már nagyon régóta szeretnék visszamenni, de most nem sikerült elérnem. Aztán hívtam bambi számát. Diszpécser hölggyel sikerült beszélnem, az általam kért időpont nem volt jó, előtte fél órával viszont elérhető volt Bambi. Kértem egy kis időt, hogy sikerül-e átszerveznem a délutánt, de erre elég kevés reményt láttam. Hívtam még egy nagy kedvencet, őt sem értem el, majd érkezett egy visszahívó sms. Kiderült, hogy meg tudják oldani az általam kért időpontot, így le is ütöttem azt. (A sors iróniája, hogy a ház előtt sétáltam, amikor az elsőként keresett hölgy visszacsörgött, de akkor már nem tettem meg azt, hogy lemondom a randit - milyen jól is tettem. :) )
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK a sarkon tesz le, de korábban jártam ezen a címen már autóval, viszonylag közel sikerült akkor (fizetősen) parkolnom. A cím egyértelmű, házszám nagy táblán, fonódó villamostól 1 perc séta. A bejutás korábban problémás volt, beragadt az ajtó, most nyitva volt, de gyanítom, ezt a hibát már orvosolták.
Még egy baki, amikor hívtam a diszpécsert, hogy jöttem a megbeszélt időpontra, egy magasabb emeletet mondott, mint ahány emelete a háznak volt, szerintem összekevert két szalont, de ezt is gyorsan orvosoltuk. :)
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Előszobában cipő le, szoba a funkciójának teljesen megfelel, masszázspad arcnak lyukkal, kanapé, szobainas, polc az egyéb dolgoknak (szemüveg, óra stb). Félhomály, hangulatnak és a programnak megfelelő zene.
A fürdőszoba, ahogyan többen írták már, nem új, de nincs is lerobbanva. Kádban lehet zuhanyozni, a kifröcskölés ellen viszont semmi nem véd, csak a vendég figyelmessége. Tusfürdő van bőséggel, egyfajta márka több illatú változata, szájvíz műanyagpohárral, törölköző nem a legpuhább, legnedvszívóbb, de kifogástalan.
BAMBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján egészen stílusú lányra számítottam, az ajtónyitás után meg is lepődtem. Egy szép arcú, gyönyörű hajú, gazella alakú lány fogadott és vezetett be a szobába. Ha jól emlékszem, kétrészes fehérneműben volt. Cipő le, be a szobába, ahol már halk zene szólt. Ekkor már biztos voltam abban, hogy jó helyen járok. Ami még feltűnt, az a választékos és nagyon kulturált beszéde, figyelmessége, kedvessége.
Alakra tökéletes, szép, viszonylag hosszú lábak, formás popsi, izmos has. Nem az a kifejezett vékony alkat, inkább sportosnak, arányosnak mondanám. Felesleg nincs rajta, viszont látszik rajta a mozgás szeretete. Arca kedves, ovális, gyönyörű, ápolt, talán sötétbarna haja van, amit fogadáskor és búcsúzáskor kiengedve, a program alatt felkontyolva hordott. Ami még megfogott, a szeme és a mosolya.
Nemrég jöttem ki egy hallójárat gyulladásból, valószínűleg észlelte, hogy a halk beszédet nem 100%-osan értem, kedvesen megkérdezte, beszéljen-e hangosabban.
Rövid beszélgetés után (egyből megvolt a közös téma, a hőség "utálata") elvezetett a zuhanyzóba, felhívva a figyelmemet, hogy meg ne csússzak. :)
1. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 121948 erotikus masszázs
3. BAMBI +36303997293 beszámoló Budapest 121948 erotikus masszázs4. BAMBI +36303997293 beszámoló 2024-07-02 15:13:02 erotikus masszázs 1219485. BAMBI +36303997293 beszámoló 2024-07-02 15:13:02 erotikus masszázs 1219486. BAMBI +36303997293 beszámoló 2024-07-02 15:13:02 erotikus masszázs 121948
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Zuhanyzás után hasra feküdtem a masszázspadon. Megkérdezte, van-e bármi betegségem, sérülésem, illetve, hogy a hajas fejbőrt masszírozhatja-e. Első kérdésére negatív, utóbbira pozitív választ adtam, és már kezdtem is érezni kezét a fejemen.
Nagyon kellemes érintése, meleg keze van Bambinak. Egy ideig a fejbőrt masszírozta, bennem pedig tudatosult, hogy itt most nagyon jó dolgom lesz... A vállaimhoz, hátamhoz érve már egyértelmű volt, hogy itt az átlagnál nagyobb a szakértelem, és érzésre egy szakszerű, közepesen erős masszázst kaptam. Persze, nagyon be volt állva a vállam, ennyi idő alatt csodát nem lehet tenni, de ami belefért, azt megkaptam, és nagyon jól esett. Majd mentünk lefelé a lábakhoz, combokhoz, fenékhez.
Nem sajnálta az olajat, néha jutott a zacsira is, mintegy véletlenül, persze, ilyenkor azt összeszedte, és bedolgozta. Közben persze beszélgettünk, mint kiderült, a korkülönbség ellenére sok mindenben egyformán gondolkodunk, sok a hasonlóság, akár a fő szabadidős tevékenységet, akár a világlátásunkat tekintve. A bemutatkozáskor még csak gyanús volt, itt már egyértelművé vált, hogy Bambi egy művelt, intelligens, a világra nyitott hölgy. A beszélgetés során egyértelművé vált, hogy itt az én lelki és testi egészségem, egyensúlyom, kikapcsolódásom van a középpontban. Itt nem lesz kölcsönösség, itt szigorúak a határok, korlátozottak a lehetőségek az interakciót tekintve. Mindez úgy, hogy erről egy szó sem esett, én pedig elengedtem magamat és sodródtam az árral.
Majd idővel jött a halk jelzés, hogy fordulhatok.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Lekerült a melltartó, és itt jött a következő döbbenet: Bambinak gyönyörű mellei vannak. Persze, olvastam mástól is, és valami sejlett a fehérneműn keresztül is, de most, hogy itt volt mindkettő a teljes valójában mellettem, "sokkoló" volt. Méretre inkább közepesek, mint kicsik, formára pedig a számomra tökéletesek. Sajnos, szóhoz sem jutottam, mert talán, ha jeleztem volna, több szerepet kapnak (ezt még ki kell derítenem...), de szerintem valamit levett Bambi a csodálatból, mert kedvesen elmosolyodott.
Olajos kézzel elkezdett elől is simogatni, mellkasomat, bimbóimat, majd combjaimat és rövidesen már lent járt, és elkezdte a mágiát. Mert, igen, amit ezen a téren Bambi művel, arra kevés a jelző. Még a masszázs közben voltam kétségeim az izgalmi állapotba kerülést illetően, olyan jól elbeszélgettünk, és annyira ellazított, ezek a kétségek viszont az első érintéseket követően elpárologtak, sőt, szinte biztos voltam, hogy a következő időszakot, legyen akármilyen hosszú is, legrégibb barátom vigyázzba állva fogja abszolválni.
Közben persze engedélyt kértem a simogatásra, és a hátát, combjait, majd a mellét is tudtam egy ideig simogatni, persze utóbbi nem állt kézre rendesen, hiszen Bambi a masszázságy mellett állt, és úgy hajolt felém, mindkét kezét használva. Nem tudom, pontosan mit csinált, mert hol becsukott szemmel élveztem ténykedését, hol őt néztem, de inkább az arcát és melleit, mint a kezét. Viszont a forró kezei olajjal síkosítva olyan mozdulatokat tettek, amiket korábban maximum elemeiben, és nagyon kevés helyen élveztem. Ami már korábban tudatosult bennem (ez a lány nagyon komoly tudással és képességekkel bír, nagyon ismeri az emberi testet és lelket), az most megerősítést nyert: Szerintem minden rezdülésemet érezte és lereagálta, a tevékenységét az én reakcióimhoz igazította, és úgy vitt finoman és lassan előre.
Persze, bevetette ajkait és nyelvét is, és hol a zacsit nyalta, szívta, hol nyelvével szánkázott végig a nyélen, hol a legérzékenyebb pontokat izgatta. Tényleg nem tudtam eldönteni, mikor játszik a kezével, mikor az ajkaival, mikor a nyelvével, és őszintén szólva, nem is érdekelt. Én itt már teljes tudatában voltam annak, hogy ez most egy másik műfaj, itt nekem semmi más dolgom nincsen, mint menni arrafelé, amerre Bambi vezet. Ekkor már a lábaim között térdelt a masszázsasztalon, amikor néha kinyitottam a szememet, akkor, észlelve, hogy éppen hol járok, elmosolyodott, én pedig hol a szemeit / arcát, hol a melleit néztem. Nem tudom (bár sejtem), hogy telepatikus vágyaimat észlelte-e, hogy jobb lenne azokkal a gyönyörű keblekkel valamilyen interakcióba lépni, de erre aznap nem került sor. Persze, néma gyereknek, lehetne mondani, de ott, akkor nem éreztem helyénvalónak megzavarni a folyamatot akár egy ilyen kéréssel is, és persze, az óra is ketyegett. Mindenesetre legközelebb inkább megyek másfél órára, de azokat a melleket érezni akarom. :) Viszont ez a vágy egy olyan incselkedés ízt adott a randinak, ami biztosan fokozta az érzékiséget, a végső eredményhez is hozzáadott valamennyit (ahogyan nyilván a keblek érintése, közelsége is adott volna hozzá valamennyit).
Ezt a kérdést viszonylag hamar elrendeztem magamban, és beértem a látvánnyal, amit Bambi kéjes mosolya (ami azt is magában hordozta, hogy "most az enyém vagy"...) még fokozott. Ekkor már csak ujjaival, kezével dolgozott, de olyan mozdulatokkal, bámulatos technikával, amilyet nagyon ritkán tapasztal meg az ember. Természetesen ennek meg is lett az eredménye, szerintem tudatosan pont akkor engedett el, amikor még annyi idő maradt, hogy visszatérjek, zuhanyozzak és fel tudjak öltözni az adott időkeretben.
Az első zuhanyzáshoz használt törölközővel áttörölt, és végighúzta rajtam, mintegy lezárásként.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Ebben a szalonban nagyon baráti árakkal dolgoznak még mindig, bár már közelít az átlaghoz. Nincs extra: Bugyi fent marad, nincs kölcsönösség, nincs NFVSZ, nincs csók. Szigorúak a határok, még ha kimondatlanul is. Itt egy terápiát kap az ember, legmagasabb minőségben, egy nagyon kedves, gyönyörű hölgytől.
A végén a komódon hagytam a diszpécser által közölt tiszteletdíjat, egy kisebb szobor alá kicsit bedugva, sem előtte, sem utána nem esett szó róla közöttünk. Megköszöntem a kezelést, és feltöltődve, az élmény hatása alatt távoztam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egyértelmű, hogy Bambi más ligában játszik, mint a hirdetők többsége. Ő ad, és szigorúan csak ő ad. Nem játszik el szerepet, nem ad illúziókat, a testiségnek egy olyan szegmensét nyitja viszont meg a vendég előtt, amire nagyon kevesen képesek. Nagyon ritkán járok lányokhoz, mert nagyon kevesen tudják azt adni, amit én keresek, de most nagyon örülök, hogy rátaláltam Bambira, mert ez az egyik irány, amiben eddig csak kerestem, nem találtam. A másik, amikor tökéletes illúziót kapsz, ahol inkább a szexualitás a lényeg, mint a feltöltődés, sem könnyű, de ott korábban szerencsém volt, és megtaláltam azt a keveset, akihez szívesen visszamegyek.
Bambi viszont teljesen más dimenzió. Itt lefekszel, elengeded magadat, és hagyod magadat sodródni az árral. Szinte biztosan megtörténik a csoda. Olyan odaadás, átélés, adni akarás az, ami érződik belőle, ami nagyon keveseknél. A határok megléte pedig jól kijelöli a szerepeket, egy percig sem kell gondolkodni, nem tudod túlgondolni a dolgokat.
Tökéletesen kitöltöttük az egy órát, ami utólag nagyon kevésnek tűnt, legközelebb minimum másfélre nevezek be, mert az nem kérdés, hogy amennyiben lehet, törzsvendég leszek. Ha egy későbbi alkalommal még a cicikkel is bővül az eszköztár, az már maga lesz a tökéletesség. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BAMBI erotikus masszázs beszámolójáról


2024-07-06 18:31:12
Szépen kidolgozott, részletes beszámoló! Csak így tovább!

2024-07-03 16:54:31
Tökéletes írás,élvezettel olvastam minden sorát.

2024-07-03 06:23:38
Aki csak rá néz a Barátnő feeling -3, és nem olvassa el az összefoglalót nem érti meg a magas szalag minősítést. Fantasztikus beszi, Bambiről nagyon átfogó képet ad. Köszönet az élmény adónak és az élmény megosztónak!

2024-07-02 21:39:53
Perfekt beszi. Kösz a megosztást.

2024-07-02 20:49:53
Zseniális összefoglaló egy különleges szeánsz ről. Én pontosan értem minden mondatát.
Mutasd mindet

FunkciókBAMBI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2023-09-15) : A masszázst fehérneműben végezte, először kikérdezett arról, hogy van-e fájó pontom, majd a hátammal kezdte a masszírozást. Teljesen szakszerűnek éreztem a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesnek is. Kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner.

(2022-11-09) : De itt jött az első meglepetés, erősséget tekintve közepesnek mondanám, de a szakszerűséget illetően, kiemelkedő. Talptól felfelé indul, bár többször visszatér ugyanazokra a testrészekre. Egyértelműen masszázs, semmi "vétlen" nyúlkálás.

(2022-10-15) : Bambi alkatilag őzike, technikailag MŰVÉSZNŐ! Maga a csoda, varázslat. Hosszasan játszik két kézzel az eszközön, és az utolsó előtti pillanatban lejjebb tekeri a lángot. Spannolás a végsőkig. Felhúz, visszavesz. Sokáig, őrületesen. Végül persze eredmény is van. Méghozzá emlékezetes.

nagyon jó: 2db
(2023-01-23) : Teátrálisan csorgatta az egyik kezéből a másikba mielőtt rám tette volna. Tenyeréből, ami mellé folyt az a combomon csorgott végig. Végül az egész az ágyékomon landolt. Térdemtől a köldökömig síkos voltam. Ezt a részt masszírozta át, de olyan érzékien jó technikával, hogy az óta is belebizsergek, ha rá gondolok.

(2022-11-12) : A sarkamtól kezdve tényleg a fejem búbjáig ( azt természetesen megkérdezte, hogy a fejemre is kiterjedhet-e áldásos tevékenysége) alaposan átmasszírozott. Nem átgyúrt, nem nem megdolgozott, hanem közepesen erős, inkább simogatós technikával minden izomrostomat és ezzel együtt a lelki világomat is felfrissítette.

: 4db
(2024-07-24) : Fordulásra azért mindketten figyeltünk és maradt is idő, tulajdonképpen ahogy hozzáérsz utána végig ezt várod, nagyon finom száj, jó nyelvjáték, külön kiemelem hogy a golyókkal is becsülettel foglalkozik. Sokáig nem bírtam, de próbálta elnyújtani, amit szintén egy kedves gesztusnak véltem,

(2023-10-19) : Először is megsimogatta a vádlim, a lábfejem, a talpam... (én folyamat beszélek, de elakadt a szavam) Mint amikor a suttogó a lovakkal kezd kommunikálni és a ló vele szembenéz, megáll, és átadja magát.

(2023-09-07) : Puha ujjbegyeivel lágyan simogatta a fejbőrömet. Hajamat és a homlokomat is megcirógatta. A végén a tarkómat és a nyakamat nyomkodta át. Ha az elején mondja, hogy ez lenne a számomra a tervezett programja, akkor lehet, hogy nem lelkesedem volna érte.