Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-21 10:42:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 119640 szexpartner

Iminko_ a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
fergeteges humor
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés már zajlott egy ideje, másfél vagy talán két éve próbáltam Ashleyt elérni, de mindig közbejött valami vagy nekem vagy neki. Szerencsémre ezúttal máskép történt a dolog :). VTR-on keresztül egyeztettem vele még pár nappal a randi előtt. Ashley egy kedves, türelmes lány, még az üzenetekben igyekszik minden információt átadni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Tömegközlekedéssel mentem így a parkolással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, tömeggel a művelet egyszerű volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás kicsi, kellemes, meghitt, megfelelően bútorozott. Ahogy szokták írni a célnak tökéletes, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy Ashley lakása a célnak legtökéletesebb, egy kényelmes kis zug, kedves kis kalandokra :).
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ennyi próbálkozás után már nagyon izgatott voltam és az az igazság a látvány még a kis fantáziálásaimat is felülmúlta :). Egy gyönyörű formás nő nyitott ajtót, szép lábak, kissé gömbölyded lehengerlő test, hatalmas kerek mellek és egy kedves, gyönyörű, mosolygós arc, megláttam és azt hittem rögtön elolvadok. Egy pár rózsaszínes hosszú zokni volt rajta, amire csak azért emlékszem mert megkérdezte, zavarna-e ha közben rajta marad és bár általában zavarni szokott, rajta annyira bejött nekem, hogy maradhatott :). A felsőről vannak még elmék képeim rózsaszínű volt nagy dekoltázst engedett a gyönyörű kebleinek :).
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119640 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119640 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-10-24 09:33:13 erotikus masszázs 1196405. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-10-24 09:33:13 erotikus masszázs 1196406. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-10-24 09:33:13 erotikus masszázs 119640
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ashley egy végtelenül kedves és humoros csaj, aranyos, kedves hanggal megáldva. Az elején vízzel kínált, kicsit beszélgettünk, majd törölközőt kaptam és irány a tusoló. Onnan visszatérve már meztelenül fogadott, mindössze a korábban említett zokni maradt rajta, ami ezúttal nekem nagyon bejött :). Mellé feküdtem és kicsit még beszélgettünk, simogattuk egymást, majd csókcsatába mentünk át. A barátnősfeelinget szoktam preferálni és Ashley is jelezte nekem, hogy azt ő is jobban szereti, így a gyönyörű testét szépen lefelé haladva mindenhol végig kóstoltam :). A finom puha ajkait, a kecses vékony nyakát, a gyönyörű természetes kebleit, a puha selymes hasát, derekát, a formás combjait, amíg el nem értem a kedvenc kis helyemre. Ashley még írásban jelezte nekem, hogy az ujjazás az új spirálja miatt most nem lehetséges, szerencsére ez a lehetőség pont hidegen hagyott :). A formás combaival kezdtem, belül csókolgattam, majd rátértem az ambrózia nektárjára. Ha valakik egyes lányokhoz az ujjazás miatt járnak, akkor azt mondanám, hogy én a francia miatt. Buzgón ízlelgettem Ashley-t, elég sokáig (ha nem szólnak rám ilyenkor, el is feledkezhetek magamról :)) szerencsére Ashley is a tudomásomra adta, hogy élvezi a dolgot, majd pár hangosabb jelzés és pár a hajamba túrás után közölte velem, hogy éppen itt az ideje, hogy szexeljünk is. Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :) közben pedig a formás fenekét és combjait simogathattam. A francia után gumi fel és nekikezdett a cowboykislány előadásnak :). Én ámultan bámultam a kedves mosolygós gyönyörű arcot, a természetes, csodálatos telt kebleket, majd lovaglóban újabb csókcsata következet, aztán a pozitúrán is változtatott egy kicsit, hogy azt is láthassam minkét a kis fegyverem ki be jár benne :). Ezt követően átmentünk misszibe, ott újabb csókok ajkakra, arcra, keblekre, nyakra. Közel 1,90 magas vagyok, de hatalmas telt keblein alig tudtam áthajolni, hogy ajkaimmal kecses vékony nyakát elérjem :). Után felegyenesettem, formás gyönyörű lábait a vállamra vettem és úgy csináltuk amíg el nem fáradtam. Ismét alulra kerültem, gumi le és előbb egy isteni franciát kaptam, majd ugyan azt folytattuk 69-ben. Ezen a ponton a látványa, az íze és persze ott lent puha, kedves, figyelmes ajkai majdnem a végjátékba üldöztek, de még időben szóltam, hogy várjunk. Kértem, hogy nézzen rá az időre, mert ennyi küzdelem után mire elértem őt, minden egyes percet ki szeretnék használni :). Ismét 69-ben folytattuk, majd gumi ismét fel és egy hosszabb kiadósabb kutyus következett :), alkalmam nyílt jobban megvizslatni azt a gyönyörű, kerek, formás, popsit :). Végül kimerültségemben leült velem szemben az ágy szélére és kézzel rásegített kicsit és a hatalmas keblein fejezhettem be kis légyottunkat. Újabb csók, hogy még őrizgethessem kicsit az ízét és megköszönjem neki ezt a csodálatos órát :).
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem igazán szoktam extrákhoz ragaszkodni, nekem egy barétnősfeeling az igazi ideállom, szerencsémre, Ashleyben erre hasonlatos érdeklődésű partnerre akadtam :). VTR-on érdeklődtem, ott tisztán mindent közölt, így például a végül számomra nem is fontos ujjazás mostani akadályát is, így nem tudom elképzelni, hogy bárkit csalódás érhetne, minden töviről hegyire közölve van az oldalán, illetve írásban is igyekszik minél pontosabb képet adni az esetleges változásokról. Egy korrekt, barátságos és kedves csaj :).
Rózsacsokor
Iminko_ nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ashley egy kedves, jó fej csaj, szex közben nem rest vicces megszólalásokra, egy saját kis boldog laza aurával rendelkezik amiből kinyúl, megragad és beleránt, ha akarod, ha nem, de a végén úgy is arra jutsz, hogy akarni fogod :). Elég sok tortúra volt mire ennyi idő után sikerült összefutni vele, maga is mondta, hogy néha elég kemény dió szabad időpontra lelni nála és ez már szerintem sokat elmond, de mint ahogy a mesében szól "Aki nem hiszi, az járjon utána!". Javaslom, hogy legyünk kitartóak, mert kár lenne egy ilyen lányt elhalasztani.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 41db
(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 55db
(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-28) : Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le.

(2023-08-16) : Majd ismét a popsim kényeztetése következett, bepucsítottam és ő csak falta. Közben néha a heréimet és a farkam sem hagyta magára. Nagyon ügyes volt, imádtam. Majd az hanyatfekve ismét a mélytorok következett, néhány perc alatt teljesen kivégzett.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.