Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-28 23:30:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 119102 szexpartner

Kopaszkukac1 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
VTR-en írtam, majd kis levelezés során kialakítottuk rugalmasan a talit. Gyorsan s jól kommunikál Ashley. Korábban laza s közvetlen sms váltásaink voltak, de a tali akkor nem jött össze.
Megközelítés
100 méteren belül volt kb. 8-10 üres parkolóhely, melyből egy árnyékosat igénybe vettem szgk-val. Cím pontos, csak a lépcsőházat és a lakást kell helyben pontosítani.
Helyszín
Frissen kifestett lakás. Egyedül használja. Még a visszarendezés (képek, stb.) hiányos volt. Higiénia rendben, fürdő is kifejezetten felújított, ill. tiszta.
Ashley külseje
A képek nem maiak ami nem szokatlan. Javasoltam Ashleynek, hogy pár friss képet is tegyen ki. Karaktere hasonló, talán egy kicsit most több van rajta. A van mit fogni rajta kategória, ami úgy vélem a többség kedvence. Mellesleg pedig kiemelkedő és kézbevehető élmény!!!
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119102 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119102 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-29 09:18:20 erotikus masszázs 1191025. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-29 09:18:20 erotikus masszázs 1191026. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-29 09:18:20 erotikus masszázs 119102
Action
Első találkozó. Külsőleg ill. helyszín tekintetében némileg másra számoltam, viszont a lazaság, a jókedv és a szeximádat az elvitt mindent!
Ismerkedős beszélgetés volt az elején, ahol már kacérkodott velem. Kaptam 2 törcsit, s irány a fürdő. Visszatérve a kellemesen behűtött szobába egyből fel kellett melegítenem a lehűlt testrészeit, illetve az átfázott kezemnek is kaptam melegedő helyet. Majd megsütött! Hoppá! A kölcsönös egymással törődés egy pontján úgy döntöttem, hogy előre veszem őt. Melle, puncija izgatásra remekül reagál, ami nem véletlen, hisz maga is szereti az erotikát, s nem puszta pénzgyűjtési kényszerből van jelen. Puncinyalás közben az ujjammal is izgattam a G pontját, ami többlet élvezetett adott neki, de végül egy hoszabb erősebb orgazmusba sikerült vinnem külső kényeztetéssel. Nem kell túlfinomkodni, belevaló, élvezi, kívánja, ami igazán jólesik a férfiembernek (is). Ezt követően több pózból kezelésbe vette a cerkát, valamint a golyókat. Kérdezte, hogy törődése csússzon-e lejjebb, de azzal nem éltem. Megbeszéltük, hogy egyikőnknek se érdemi extra élvezet a popsinyalás, bár nem is kellemetlen azért, s szívesen meg is tesszük adott esetben. Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le. Elmondtam neki, hogy ha jó kedvben vagyok, igen gyorsan csúcstra jutok, ami szerepet is kapott, hisz az uccsó 15 percbe belefért egy remek numera, meg a fürdés, öltözés, s további beszélgetés. Isteni volt, hogy fölém helyezkedve cirógatott a melleivel, s érezhettem annak a súlyát magamon.
Elszámolás
A hozzáállása, s az általa teremtett humort sem nélkülöző légkör remek volt, így * rózsával megtoldottam az egyébként korrekt virágcsokrát.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az előbbiekben már kifejtettem a benyomásaim, erényeit. Még egyszer ráerősítek: azaz kölcsönösen élvezetes a légkör ami inspiráló, fantasztikus mellei vannak, s kacér, belevaló csaj, akinek jó a társaságába lenni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 41db
(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 55db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-16) : Majd ismét a popsim kényeztetése következett, bepucsítottam és ő csak falta. Közben néha a heréimet és a farkam sem hagyta magára. Nagyon ügyes volt, imádtam. Majd az hanyatfekve ismét a mélytorok következett, néhány perc alatt teljesen kivégzett.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.