A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-18 16:21:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 119024 szexpartner

apumisi a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Itt az oldalon üzenetben kerestem meg hétfőn. Péntekre azaz a mai napra kértem időpontot. Hamar jött a válasz, hogy megkaptam a mai legelső időpontot. Ezután vtr-en rögzítettem és vártam.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A Nagyvarad tértől kb 5 perc séta. BKK több járata közlekedik erre. A ház jól számozott, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás erre a célra van fönntartva. Fürdőben kádban zuhanyfüggöny mögött zuhanyozhatunk. Tusfürdő, szájvíz, törölköző rendben. A baszobában kanapé a ruháknak és egy ágy a huncutkodásra. Tükrös szekrények is növelik a vizuális élményt. Tisztaság van és a higiénia rendben.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek teljesen megfelelő, fiatal, vidám természetű, formás testű, selymes és illatos bőrű, hatalmas cicis szépség. Imádja a szexet, le sem tagadhatná! Nekem Ő a N1!
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119024 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 119024 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-18 19:36:53 erotikus masszázs 1190245. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-18 19:36:53 erotikus masszázs 1190246. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-08-18 19:36:53 erotikus masszázs 119024
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Biztosra akartam menni, így Ashleyt választottam ismét randi partnernek.
Nagyon vágytam már arra a vidám, közvetlen, buja, odaadó együttlétre, amit számomra Ő minden ottlétem alatt megadott.
Amint beléptem kezdődött az incselkedés. Puszit kaptam, fogadó kisruháját ciciknél lefelé, popsinál és puncinál felfelé húzgálta. Eközben kacagva érdeklődött dolgokról. Persze sosem tudok a mondókájára figyelni ha az óriás didkók előkerülnek.
Elküldött tusolni, addig Ő zenét kapcsolt. Amint végzett bejött a fürdőbe és a ruháját levéve cicijeit emelgette, fenekét riszálta és kérdezte: "soká jössz még, tetszenek a cicijeim, és a fenekem? Befejezve az alapos tisztálkodást kiugrottam a kádból és törölköztem is gyorsan. Mondta nem baj ha vizes maradok és indult a szobába és az ágyra feküdt. Az ajtóban megálltam egy pillanatra és bámultam a csodás testét ahogy előttem feküdt. Az egyik lábát magasba elemve kinyújtotta, melleit masszírozta és csak kuncogott. Szóval ért a csábításhoz az biztos!
Isteni és igazi csókot kaptam, miközben simogattam testét, bársonyos bőrét. Kezeim leginkább a ciciknél álltak meg. Fejemet közzéjük temettem, majd a didiket arcomra simítottam. Csodás érzés! Úgy életem végéig elüdültem volna ott! No de vannak még további finomságok! Hasán lehaladtam a puncihoz. Frissen borotvált, illatos, izgatásra jól reagáló, a kisajkak szinte követelik a kényeztetést. A csikló hamar előbújt rejtekéből. Szóval itt is jól éreztem ám magam! Kellemes élmény a puncit nyalogatni és imádom ahogy a parnát keresi miközben az orgamusa közeledik. Betemeti arcát vele és szinte bele kiabálva élvez. Kicsit csitul és kommentálja az érzéseit. Akkora élményt éltem át, gondoltam megismétlem. Ekkor már egy újjam finoman becsúsztattam és g pontját masszíroztam lefetyelés közben. Így még mélyebb orgasmust élt át a Kedves.
Kis szusszanás után mondta, hogy Ő következik. Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér. Érezte, hogy így hamar véget ér utunk, ezért egy pillanat alatt felpattintotta a gumit. Áttette egyik lábát fölöttem és nyeregbe pattant. De hogy! Szépen lovagolni kezdett miközben mosolygott rajtam ahogy gyönyörködtem az előttem himbálódzó, csodás gigacicikben. Tekergette fenekét és persze tovább incselkedett. Hanyatt fektettem és szemből támadva mozogtam kellemes vendéglátómban. Azt gondoltam így időt nyerhetek ha én kontrolálom a mozgást, de mosolya, az elterült didik ringása és a Drága nyögése, zihálása nem könnyítették meg a dolgomat. Kértem a kutyust természetesen fel is vette a pozíciót. Szép lassan kezdtem, miközben markolásztam formás fenekét és vizuálisan tanulmányoztam popsi bejáratát, ami sajnos nem opció. Ha már incselkedünk persze vágyamnak hangot adtam, melyre meg is kaptam a vicces válaszát. Éreztem, hogy közel járok, ezért megkértem, hogy szokásához híven lovaglóban végezzen ki. Nyeregbe pattant nagy mosollyal a huncut arcán és bemutatta szokásos gyakorlatát. Mintha nem lett volna elég a szűk punci szorítása, a didik észveszítő táncolása, kéjes mosolya, incselkedő megjegyzései még gugoló lovaglásba váltott, így láttatva puncija bejáratát. Hatalmasat lőttem a gumiba. Megvárt míg kirángatózom magam, letisztogatott és beszélgettünk, vagyis nevetgéltünk kicsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az árak nyilvánosak és nagyon barátiak! Mindemellett Ashleynél profi szolgaltatást kapunk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ahogy írtam biztosra akartam menni, azt kaptam amit már nem igen lehet fokozni. Ja és jó 20 évvel fiatalabb a Kedves!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

felejthetetlen: 41db
(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 56db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-28) : Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.