Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-31 20:03:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 118857 szexpartner

Tiborpeter a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
fergeteges humor
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Uraim, Ashley-vel beszéltem VTR-en és chat-ban is. Telefonon emlékeim szerint nem, bár felajánlottam, hogy hívom, hallja a hangomat és hogy képes vagyok 2 értelmes mondatot egymás mögé rakni -:) A hirdetését itt láttam (egyébként csak itt nézelődök), rugalmas volt minden. Ashley kifejezetten aranyosan reagált írásban. Pár hete van bent a kedvencek között, most kedvem is volt meglátogatni és végül volt is közös metszete azoknak az időpont szeleteknek, amelyben mindketten ráértünk.Minden simán ment, bár az első ajánlott időpontban nem tudtunk találkozni. mindazonáltal Ashley magától ajánlott másik időpontot. Na és akkor gyorsan most leírom, hogy csak "JÓ" értékelést tudok adni, nem azért mert Ashley nem volt fantasztikus, hanem azért mert nem tudok mást beállítani. Vagy béna vagyok, vagy még nem tartok ott -:) Ashley Felejthetetlen!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újra csak azt tudom írni, mint szokásosan, egy majom is odatalál gépjárművel, a BKV-ről nem tudok nyilatkozni. Szerintem minden van. A közeli utcában sok parkoló hely. Fizetős minden. Amire érdemes még vigyázni, hogy olyan helyre parkolj, amit nem tiltanak táblával. Fizess valami app-pal, és már kocoghatsz is Ashley felé. Az utca valóban az Üllőire nyílik. Több háztömb van, Ashley megadja, hogy melyikbe menj. Nem közvetlenül az utcáról nyílik a kapuajtó, hanem van egy kis park és onnan kell megközelíteni a kaput/lakást. Könnyű, nem tudsz eltévedni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás a célnak megfelel, engem soha nem zavar, ha picit avittos. Az ágy is rendben van, nem túl magas, nem nyikorog, de nem is egy mai darab. Az ablakok az utcára nyílnak. A fürdő hozza a lakás hangulatát, volt sokféle tusfürdő. Higiénia ok. Ashley-nek annyit üzenek, hogy a törülköző lehetne jobban nedvszívó, de egyébént minden ok.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ashley egy picit teltebb, mint a képeken, a ruhára annyira emlékszek, hogy a hatalmas ciciken és a szép szemén kívül nemigen tudtam hová nézni. Ashley-nek van egy olyan szexuális kisugárzása, ami egyedi. A cicik hatalmasak, imádnivalóan szopkodni, simizni, és paskolni valók, elveszik az ember bennük. Nyilván egy ekkora cici már gravitál, de speciel engem ez izgat. Ashley haja össze volt fogva. A szeánsz végén kértem, hogy engedje ki. Uraim, ha láttatok már gyönyörű, hosszú hajat...
Ashley nem szereti, ha a hajához érnek, de látnom kellett, hogy milyen erős és hosszú. A csaj eredendően eszement közvetlen, mintha ezer éve ismernéd, maximálisan (régi)barátnő feeling. És persze valóban itt mindenki a legnagyobb macho, de ha mégis izgulsz egy kicsit, akkor Ashley ezt a közvetlenségével, természetességével, aranyosságával oldja. A ciciket látva belépéskor azonnal merev lett a farkam, sokat nem is beszélgettünk, bár kaptam vizet, hanem kihámoztam a ciciket és elkezdtem minden módon kényeztetni őket. A kezeim elkalandoztak a puncika felé is, finom simogatásra. A farkamat Ashley húzogatta, simogatta, dörzsölte. Gyorsan elhúztam zuhanyozni, mert csókolni akartam már a csajt. A fürdőből kilépve merev fasszal feküdtem le Ashley mellé. Van rajta pár tetoválás, de egyáltalán nem zavaró. Jó illata van.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118857 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118857 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-07-31 20:05:00 erotikus masszázs 1188575. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-07-31 20:05:00 erotikus masszázs 1188576. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-07-31 20:05:00 erotikus masszázs 118857
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Nem szoktam csókolózni, sem puncit nyalni, bár a kísértés nagy volt. Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást. Megkúrtam a hatalmas ciciket is, teljesen elveszett a faszom a cicik között, de néha becsúszott a szájába is. Zacsit is simiz, mellbimbódat is, mindent. Közben simogattam a punciját is, ujjazni is lehet, finoman, erotikusan, amit nem hagyhattam ki. Amikor már vagy 20-25 perce így játszadoztunk, mondtam neki, hogy "Ashley meg akarlak kúrni", gyere bébi add fel a védőfelszerelést. Missziben hatoltam be a finom, meleg puncijába. 5 perc után meguntam, meg még mindig fáj a térdem, kértem, hogy vegye le rólam a gumit és szopjon tovább jó keményen, de lassan. És szopott, nem fáradt el, hol elnyelte a botomat, hol csak félig, néha kivettem a szájából, megpaskoltam a farkammal az arcát mindenhol. Eltelt úgy 40 perc, és poénból rákérdeztem, hogy te Ashley beleélvezheték a szádba? Esküszöm nem gondoltam komolyan, de a válasz egy nagy kövér igen volt. És még akkor sem gondoltam komolyan, mert a ciciket kúrva akartam elélvezni. És kérem, finoman de begyorsított a szopás közben. Szája folyamatosan egyre erősebben szorította a merev faszomat, pumpálta, szívta, én meg csak lassan passzív elszenvedője voltam annak, hogy már nem tudtam kontrollálni az események folyamát. Hatalmasat élveztem Ashley szájába, aki nagyon finoman, lassan és alaposan szívott ki, nem erőltette, nem unta, nem akaratoskodott. Megvárta, míg az utolsó csepp is elhagyja a farkamat. Zseniálisan leszopott. Miután minden a szájában landolt és a farkam is kezdett lenyugodni, az utódik a Sylvia-ban végézték. Pontosítok, Sindy-ben -:).
Ashley sokat nevet, szex közben is, én meg ezt nagyon élvezem. Nevet sex előtt, közben (nem "ki"nevet, hanem együtt nevettek a hülyeségeken) és sex után is nevettek. Volt még 15 percem, csomó mindenről dumáltunk, zuhi, puszi és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ashley maga az extra, korrekt minden, amit vállal, azt teljesíti is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sok lánnyal volt már dolgom, de Ashley azok közé tartozik, akik maximálisan közel tudnak hozzád kerülni. Nincsen semmilyen feszengés, elfogadás van, legfőképpen azért mert Ashley is képes arra, hogy olyannak fogadja el magát, akinek nem kell álarcot húzni és természetesen tud viselkedni, önazonosan, hitelesen, szeretve az erotikát. Visszajárós, barátnős feeling, abszolút csak ajánlani tudom. Eljövetelemet követően megköszöntem neki írásban a session-t és azt kívántam neki, hogy maradjon olyan, amilyennek megismertem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 40db
(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

(2023-05-19) : Ezután csere ő kezdett el szájjal kényeztetni már majdnem szétrobbant a farkam annyira kívántam. Nagyon egyedi technikával csinálja úgyhogy muszáj volt rövidesen gumit kérni mert nem akartam anélkül távozni hogy nem merüljek bele a puncijába is. S

nagyon jó: 28db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-05-27) : Hosszas, kőkemény pornos szopást kaptam tőle, minimális kézzel, “ bár engem a kezezés sosem zavar, ha valaki jól csinálja “, és hamar el is ért a vég a szájába, kérésemre. Második felvonás előtt beszélgettünk.

(2023-05-12) : ezután megfordult és 69 be kezdtünk , már nagyon éreztem hogy itt túl sok inger ér hamar vége lesz a mókának . Úgyhogy kértem hogy gumizzon fel , ezután lassan rám ereszkedett fentről .

: 56db
(2023-10-21) : Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :)

(2023-10-10) : Darabig elvoltunk, majd ő kezdte a franciát. Mondtam hogy kéz nélkül csinálja, mert jobban szeretem meg tovább is bírom. Így is csinálta ám. Mélytorkosan is csinálta, a golyókkal is foglalkozott, fullos volt. Utána csere mert én is akartam nyaldosni. Nem vagyok nagypályás, de próbálkoztam.

(2023-08-28) : Annyira jól franciázott, hogy nem is váltottunk át, hanem végig vitt az úton, s ügyesen játszott még kicsit az izgalmi csúcson is, meg közvetlen utána. Ezután kis tisztálkodás, majd laza beszélgetés, barátkozás volt. Nagyon jófej, normális, aki egynsúlyban van az élettel és a környezetéável - legalábbis nekem így jött le.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.