Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-06-11 15:46:00

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 118333 szexpartner

Motorcsónak a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
Üzenet váltás és VTR. Az időpont napokkal előre le volt egyeztetve.
Megközelítés
Nagyvárad tér környéki utca egyik lakótömbje. Korábbi alkalmak tapasztalatait is beleszámítva, mind a telefonos egyeztetés, mind pedig VTR-es bejelentkezés során pontos címet kaptam a látogatásaim során. Parkolásról nincs infóm. Tömegközlekedéssel szoktam eljutni a kiszemelt hölgyekhez.
Helyszín
Céleszközökkel jól felszerelt kis emeleti kuckó, aminek a legnagyobb részét a hálószoba teszi ki. A sokat megélt ágy némán tűri megpróbáltatásait. Nem ad ki nyikorgó, recsegő hangot. Méretre elég nagy és kényelmes. Az ágyra friss lepedő volt terítve. Falra és szekrényre tükrök vannak szerelve, bár a félhomály kissé elvesz a mozi élményből. Kérésre világosabbá tehető a helyszín. Tusolást, zuhanyfüggönnyel elkerített kádban lehet megoldani. Szájvíz, választható tusfürdők és friss törölköző van. A korlátozott számú vendég fogadásnak köszönhetően a kilépő sem volt cuppogásig tele vízzel.
Ashley külseje
Hát igen. A zsánerem, amióta láttam Bujtor István, Hamis a baba című filmjében bögyös macát. 7 évnyi visszajárás után is ugyanúgy felcsigáz Ashley látványa, mintha most látnám őt először. Volt rajta valami sötét színű testre feszülős felső, amivel korában tudta tartani terebélyes adottságait és egy bugyi. Ápoltan, illatosan fogadott, mint mindig. Nap/szolárium barnított bőrét tetkók ékesítik. Nagyon kívántam már. Hatalmas öleléssel és csóközönnel üdvözöltük egymást. Mintha csak a barátnőmhöz érkeztem volna haza. Számomra külön tetszik, hogy úgy extrán bögyös, hogy közben a feneke formás és feszes. Ami van rajta pluszban az javarészt előre összpontosult nála. Véletlenül többször meg is csúszott a kezem lefelé, miközben átöleltem. Cuccaim lerakodása közben itallal és eperrel kínált. Nagy dumás csaj lévén szerintem bárki könnyen feloldódik a társaságában.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118333 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 118333 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-06-12 09:24:04 erotikus masszázs 1183335. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-06-12 09:24:04 erotikus masszázs 1183336. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-06-12 09:24:04 erotikus masszázs 118333
Action
Nem könnyű átadni írásban azt a hangulatot, amit a vele eltöltött időben átélek, de bizony megpróbálom, ha már átadom főszereplőnknek a jól megérdemelt istennő besorolást. Előre szólok annak, aki szereti fikázni a beszámolókat, azok hossza miatt. Ez bizony az lesz. Olvasását, senkinek nem ajánlom.

A hangulat jellemzően. Vihorászós, csipkelődő, beszólogatós ökörködés, amivel még a farkamat tövig benyelős szopást is képesek vagyunk félbe szakítani egy-egy pillanatra, ha épp úgy adja ki. Maradék ruháitól megszabadulva az ágyon, háton elterülve várt rám. De hát hiába, „nagyon nincs is más dolga, mint egy jól tartott feleségnek. Csak fetreng és kacarászik”.

Nem kizárt, hogy tettem pár csipkelődő megjegyzést a fulladásveszély kiírására. Elég hamar a mellei között találtam az arcom. Mondom, neki, ha előre hajol, simán elmenne fülvédőnek is. Prezentáltam állításom valódiságát. Ashley fölém hajolt én meg teljesen befúrtam a fejem, a felette himbálózó mellei közé. Állításom nem volt túlzó. Mert simán közre tudta velük fogni a fejemet és nem csak a fülemig értek. Mellei közé szorulva motyogtam neki valamit. A hangszigeteléssel gondok vannak, mert a kacarászását így is hallottam. Azért, neki sem kell a szomszédba menni hülyeségért. Amikor kivettem a satuból fejemet, a párnára dőltem, ő meg ráejtette/dobálta arcomra melleit és azon nevetett, mennyire vicces számára, ahogy szétterül a képemen. A katapult ismét szóba került, amit már x évvel ezelőtt is megjegyzett nekem. A farkamat felhajtja, majd amikor elengedi, hatra csapódik hasam irányába. Eljátszadozott vele. Még azért hozzátettem a korábbi elnevezéshez a „középkori ostromgép” jelzőt is. Ashley mondta, hogy jó lenne komolyabbra venni a figurát. Ezért, mint a diák, aki jelent a tanárának, nyalásra jelentkeztem nála. Eléggé kesze-kusza, amit műveltünk. Haladtam lefelé a csókokkal, azért a szájához is visszatértem többször és a mellekbe is belegabalyodtam párszor mire leérkeztem.

A kehelyhez érve élvezettel vettem bele magam a nyalakodásba. Finom illatos vidéken barangoltam. Mind a csiklója, mind pedig a bimbói jól reagálnak a kényeztetésre. Fél éve nem találkoztunk és hiányzott már nagyon a társasága. Nagyon kívántam őt. Amit csak fokozott a hegycsúcsként felfelé meredő bimbók látványa alulnézetből. Arcát teljesen kitakarva a melleit összenyomva markolászta, bimbóit csavarva, húzva felfelé, kényeztette magát közben. Változatos nyelv és ajak technikával, lágy szellőként, sóhajtva, fújva a levegőt puncijára, igyekeztem csúcsra juttatni partnerem. Végéhez közeledve teste egyre fülledtebbé vált. Hangos nyögésekkel és az arcát párnába temetve adta tudtomra, élvezi, ami vele történik. Hogy ne maradjak adósa, igyekeztem visszaszolgáltatni számára, azt amit adott nekem. Puncinedves arccal adtam néhány szájra puszit neki. Persze eltolt magától, hogy ne tudjam ugyanannyira összenedvezni, mint amilyen az én képem volt. Kuncogva párnával fejbe csapott. Én, meg mint aki összeesik az ütéstől ráborultam a melleire. Végül csak összekentem magával.
Kortynyi szünet közben jobban fel tudtam mérni a közeget és megpillantottam a már korábban leírt tükröket. „Ezt ki kell próbálnom vele” jött az ihlet. Nézzem meg magunkat miközben rajtam munkálkodik a leányzó. Ilyet vele még úgy sem csináltam. Kezdő pózt illetően több ötlet is felmerült. Végül az ágy mellé álltam, Ashley pedig az ágy szélén térdelve franciára készen helyezkedett. Kértem némi világosítást, mert nem sokat lehetet látni. Ashley felpattant és elhúzta a sötétítő függönyt, kedvemre téve ezzel is. Kellemes ajak és nyelv technikával körülölelte farkamat, közben ujjaival a zacsit izgatta. Teljesen felkeményedve már mondanom sem kellett. Szinte látnoki érzékkel találta el, mikor akarok váltani szopatásból, hogy megdugjam őt. Már nyúlt is gumiért és érzékien szájjal helyezte fel nekem a védőfelszerelést.

Doggyban fordultunk. Szépen ütemesen belemozogva szolgáltatott örömöt számomra. Előre nyúltam, hogy megmarkoljam melleit. Beléjük kapaszkodva toltam neki, ahogy csak jól esett. Ashley persze ehhez is hozzáfűzte a magáét egy poénos megjegyzéssel. Reagálva az elhangzottakhoz, oldalara préseltem őket, mintha hátra lehetne tenni őket kapaszkodóknak. Hallván a csattogó hangot, kedvet kaptam rámarkolni a fenekére. Ezen a ponton dobtam el az agyam teljesen és kezdtem tolni neki egyre hevesebben. Többnyire ügyelek rá, hogy ne menjek át nagyon állatba, kellemetlenséget okozva partneremnek. Tisztába vagyok vele miért „nedves” a hirdetők többsége. Ezért szokott bennem lenni némi visszatartó erő. De most nem érdekelt semmi. Az a látvány, és ahogy hallottam a fenekét csattogni a combomnak verődve minden egyes lökésnél, megrészegített.

Ashley hasra feküdt én pedig benne maradva követtem őt. Szexi látványt nyújtott a feneke takarásából kikandikáló punci és a mellek látványa, ahogy kipréselődnek oldalra miközben rajtuk fekszik. Még egy darabig toltam így neki, aztán az egyik lendületesebb mozdulatnál kicsúsztam belőle. Ahogy esik, úgy puffan alapon. Legyen akkor pózváltás. A „kivégző” pózt választottam. Szokás szerint szólt, hogy nem bírja így sokáig. Sebaj, mert én sem. Ashley nyeregbe pattant. Fölém guggolva kezdett, vágtázni a farkamon. Közben, hogy segítsek megtartani kebleinek nagy súlyát kezeskedtem értük. Elképesztő látványt nyújt, ahogy a tenyerembe belepasszírozva ringnak fölöttem. Élvezés után nem azonnal szállt le rólam, hanem egy picit még csücsült rajtam, úgy hogy tövig benne voltam. Csodálatos élmény volt. Teljesen kész voltam tőle. Mozdulni is alig bírtam. Ashley miután lecuppant rólam, lehámozta a gumit és letörölgetett.

Két forduló közti szünetben beszélgettünk. Ennek részleteire nem térek ki külön. Belekezdtünk a második menetbe, de nem álltam még teljesen készen rá. Így a kézi levezetésre esett a voksom. Ashley oldalasan helyezkedett hozzám képest és úgy kezdte kiverni. Így a hátán kívül nem láttam semmit, csak éreztem, amit csinál. Mivel nem keményedtem teljesen meg, erőteljesebb mozdulatokkal kezdte verni a szerszámot, de még túl érzékeny volt ahhoz, hogy ez jól essen. Inkább lágyabb, műkörmös, zacsi környékét cirógatós kényeztetés volt nyerő. Ezt jeleztem is felé. Az idő vészesen fogyott én pedig akartam még élvezni egyet. Szükség volt vizuális élményre is. Kértem, hogy helyezkedjen szembe velem, így többet láthatok belőle. Először csúszkázni kezdett a farkamon, de mondta, hogy nem bírja sokáig. Pedig jól esett. Végül keresztbe feküdtem az ágyon, ő elém térdelt az ágy mellett és bekente a melleit olajjal. Elővette a korábbi erotikus masszőz múltjából megszerzett tudását. Befogta farkam a mellei közé és így verte ki nekem. A látvány, a kézimunka és az olaj megtették hatásukat.

Ashley a zuhanyzó felé vette az irányt. Érzékeny a bőre arra az olajra, amit használt. Ezért gyorsan megindult lemosni magáról. Én még nem tértem teljesen magamhoz az élvezés hatása alól, de muszáj volt utána mennem és megcsodálni, a látványt, amit nyújt tusolás közben. Ezzel a fantasztikus emlék képsorral távozhattam tőle.
Elszámolás
Annyit hagytam nála, ami ki van írva az adatlapján 1,5 órás programra. Az alap csomagban elég sok mindent vállal. Extrát nem kellet igénybe vennem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
10. találkozónkra 10 pontot adok ennek a hölgyeménynek. Sok jó élménnyel gazdagodtam neki köszönhetően, amit nem írtam meg korábban. Többszöri alkalommal élveztem a szájába/melleire. Az egyik alkalom csak masszázzsal telt. Én masszíroztam őt. Jó sok csöcsörészés és puncizás kíséretében. Kevés olyan porcikája van, amit nem barangoltam be eddig. Jól összecsiszolódtunk az évek során.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 48db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.