Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-27 12:55:55

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 116914 szexpartner

apumisi a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
csodás cicik
legjobb mellszex
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Ashley számomra egy biztos pont az oldalon. A lányoknál tett látogatásaim során többször előfordult, hogy egyszer-kétszer visszatértem ugyanahhoz a hirdetőhöz. Viszont Ashleyhez 2-3 havonta muszáj elmennem, mert Ő nekem nem csak egy hirdető. Ha az oldalon nézelődök, beszámolót olvasok és látom, hogy "telefonon hívható" előfordul, hogy megcsörgetem. Persze nem akarom feltartani, de olyan vidám, kellemes beszélgetés kerekedik melynek a vége az hogy időpontot kell egyeztetnem. Nem csak egy kellemes szexre megyek, hanem ez szinte már terápia.
Szóval könnyen elérhető. Az oldalon írt üzenetre mindig válaszol, a telefont felveszi ha módjában áll. Ha nem, visszacsörget.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Nagyvárad tér közelében lévő egyik utcában található a kéjlak. A cím pontos és könnyen megtalálható. A ház jól számozott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a tevékenység űzésére pont megfelelő. Higiénia teljesen rendben van. Tusfürdő van bőven, törölköző jó nagy, illatos és száraz. A baszobában ágy, kanapé, szekrény, tükrök találhatóak.
Ashley külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amit kapunk a helyszínen az a képeknek maximálisan megfelel. Fotói között arcos kép is látható, így nincs zsákbamacska. Ashley fiatal, formás, csinos Hölgy. Ha mindez nem lenne elég kiemelném a hatalmas, szépséges, gyönyörűséges melleit. Szóval a "nagy cicis" lányok táborát erősíti, ott is zászlóvivő! Egyberészes ruhában várt, nagy mosollyal az arcán, mint mindig. Persze nem ma kezdte a csábítást, úgyhogy már az előszobában olyan trükkösen húzgálta a ruháját, hogy hol a mellei, hogy a puncija, hol a feneke kandikált ki hívogatóan. Nagyon vidám természetű csajszi, ami megpecsételi az ottlét hangulatát. Szinte végig nevettünk, mint általában.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 116914 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 116914 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-01-30 09:57:43 erotikus masszázs 1169145. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-01-30 09:57:43 erotikus masszázs 1169146. Ashley +36306851194 beszámoló 2023-01-30 09:57:43 erotikus masszázs 116914
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Belépve nevetéssel és csókkal várt. Mint írtam már az előszobában húzgálta a ruhácskáját, mutatva milyen finomságok várnak rám. Csók közben puszilgattam a részemre időlegesen felfedett melleit, fenekét, szeméremdombját. Gyors vetkőzés közben kellemes beszélgetés, nevetgélés és siettem tusolni. Persze utánam jött - nagy örömömre - és csodás mellei villantgatásával, simogatásával, formás feneke rázásával jelezte, hogy siessek mert Ő már készen áll. Alapos tus és öblítés után félig megtörölközve követtem a szobába. Állva csókolóztunk miközben simogattam ahol értem. Természetesen az óriási cicik vonzották eleinte a kezemet. Fülei és selymes nyaka után lehaladtam a világbajnok cicikhez. Habzsoltam Őket mintha nem lenne holnap. Nem lehet betelni Velük annyira kellemes élményt nyújtanak. Leült az ágyra a Drága és lágy franciába kezdett. Jól benedvesítette a cerkát, majd benyálazta a cicik közötti bársonyos területet és beillesztette a műszert egyik kedvenc tartózkodási helyére. Isteni a mellszex is Nála! Nagy nehezen elszakadtam majd ismét franciával kedveskedett. Lágyan, ugyanakkor mélyen végzi. Nem akar kivégezni csak szépen visz előre. Kérésemre 69 következett. Ashleyvel a következő a koreográfia: Csók hosszasan, majd lassan haladt fölöttem a cerka irányába. Melleivel betemette az arcomat. Hagyta, hogy ismét mellextázisba kerüljek, majd a cerkára rabolt. Nagyszerű kényeztetést kaptam, miközben nyaltam, faltam a finom punciját. Ezután hanyatt feküdt a Kedves és széttárta combjait. Borotvált, illatos punci tárult elém. A kisajkai szépen megduzzadtak, melyeket beszippantva tele is volt a szám. Hosszasan nyalakodtam. A hanghatások alapján tagadhatatlanul élvezte az Édes a kényeztetést. Gumit húzott és missziben kezdtünk. Lassan indítottam, kiélvezve a kezdeti erős szorítást, majd szépen gyorsítottam. Őrjítő érzés ahogyan Ashley közeledik az orgazmus felé. Zilál, sóhajtozik, nyög. Majd egy kispárnát használ hangtompítónak és remegve élvez. Eszméletlen! Ezután kutyusba kértem a Drágaságot. Fenekét végig puszilgattam, majd beillesztettem a cerót. Itt még szűkebb volt mint szemből, igy saját érdekemből finoman nyomultam. Kellemes látvány volt eközben az íves hátának, formás fenekének, punci és a popsi bejáratának tanulmányozása. Gyorsítás után arcát az ágyon lévő párnába temette és ismét elélvezett. Szerencsére ezt is " túléltem". Járattam még kicsit majd közölte a Drága, hogy szeretne bele ülni. Hátamra vágtam magam és Ashley finoman beleereszkedett. Eszméletlen látvány és érzés amikor egy ilyen Gyönyörűséges NŐ lovagol. A mosolya, illetve orgazmustól kéjes arca, tekintete. Az arcom előtt himbálódzó hatalmas cicik látványa. Tekergő dereka, kívánatos punci bejárata. Szóval mindezek együtt elsodortak és sikerült egyszerre elélvezni Kedvesemmel. Nyeregben maradt míg kiadtam mindent magamból. Leszáll, és megtisztogatott.
Az órámból 10 perc maradt, melyet kellemes beszélgetés közben a Csodás cicik simogatásával illetve arcom közéjük való temetésével töltöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra? Ennél több nem is kell mint amit Ashley megad. Vidám természetével, csodás testével elsodorja a látogatót. Élvezi amit csinál. Olyan nyomot hagy az emberben amit nem lehet elfelejteni. Minden találkánk során ugyanazt a profizmust tapasztaltam. Ezért írtam az elején, hogy egy biztos pont az oldalon. Ja és nincs elszállva sem magától, sem az áraival. A bővebb infóban bárki lekérheti baráti árait.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ashley jó választás annak aki nem akar kockáztatni, viszont szeretne egy fiatal, vígkedélyű, csinos és formás testű, nagycicis lánnyal egy kellemes randit átélni.
Ha az oldalon hirdető Hölgyeknek egy előzetes felkészítésen kellene részt venniük, akkor ott Ashley kellene legyen az egyik szakoktató.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2024-04-08) : Ashley vette kezébe az irányítást. Melleivel simogatta lompit. Szegényem teljesen eltévedve bolyongott a hatalmas " homokdűnék " között. Siklott közöttük ide oda és igen csak begerjedt.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 47db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.