Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ariana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-16 21:43:40

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ariana +36704064952 119300 erotikus masszázs

Lingvista a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Ariana hirdetővel
gyönyörű arc
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Talán már törzsvendégnek mondhatom magam a Corvin Szalonban, amikor felhívtam őket, nem volt még konkrét választásom, de a telefonos hölgy (akivel hosszan beszélgettem, és aki nem is akárki, de erről nem mondhatok bővebbet...) az új lányt, Arianát ajánlotta, és én elfogadtam az ajánlatot. VTR-ben is megerősítettem a megbeszélt időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mit mondhatnék erről újat, a Corvin Plaza tőszomszédságában van, annak minden ismert parkolási és tömegközlekedési előnyével.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
5
A helyszín sem változott, egy perc sétával közelíthető meg a Plazának a sétány felőli kijáratától. Új építésű ház majdnem legfelső emeletén van, a lakás apró szobákból áll, amelyek a célnak teljesen megfelelnek. Többször voltam már ebben a szobában is, nagy, puha matrac hever a földön, mellette hosszú (és hasznos) tükör. A fürdő zuhanyfülkés, jó állapotú, szájvíz is rendelkezésre áll, viszont tusfürdőből szinte semmi választék nincs.
A szobában félhomály, amit nem túlzottan kedvelek, mert szeretek gyönyörködni a lányokban. Erre a problémára még sosem kaptam ilyen radikális megoldást: mikor udvariasan említettem, hogy jó lenne kicsit több fény, Ariana egyszerűen felkapcsolta a villanyt. Kérdeztem, őt nem zavarja-e (engem nem, minél több a fény, annál jobb), nem zavarta. Verőfényben folyt le az egész szeánsz. :)
Ariana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt aztán – elvileg – nincs zsákbamacska, Ariana arcos, retusálatlan fotókkal hirdet. Nem kell megijedni az "elvileg"-től, ha különbség van, az számomra inkább pozitív volt. Ariana ugyanis nem annyira "mű", nem annyira mesterkélt, nem annyira pornósztáros, nem annyira agyonkozmetikázott mint amennyire a fotók sejtetik. Teste ugyan tele van tetkókkal, de mégis egy nagyfokú természetesség van a lényében. A fotók szerintem nem éppen frissek, de Ariana arca nagyon szép, nagyon kedves, fantasztikus bámulni őt, főleg, amikor élvez. Szeme gyönyörű, értelmes, kacér. Azzal szemben, amit a fotók sugallanak, inkább olyan benyomásom volt, mintha a gyerek osztálytársának az anyjával jöttem volna össze, akivel régóta flörtölgetünk egymással az iskola kijáratánál.
Ariana magas, az oldalon kiírt 170 cm megfelelhet a valóságnak. A kora 30 körül lehet, átmenet a ropogós tini és a milf között. Arányai tetszetősek, feneke kerek, combja hosszú és izmos, bőre puha, melle kicsi, de formás, puha, jól markolható és érzékeny. Hasa környékén látszik leginkább a kora.
Ami viszont a lényeg, a személyisége, amely nagyon természetesen, barátnős. Talán nem vagyok elbizakodott, de kicsit bejöttem neki, beszélgettünk, flörtölgettünk, viccelődtünk, civil randi hatása volt az egésznek, és ez nagyot dobott az élményen.
1. Ariana +36704064952 beszámoló Budapest 119300 erotikus masszázs
3. Ariana +36704064952 beszámoló Budapest 119300 erotikus masszázs4. Ariana +36704064952 beszámoló 2023-09-18 09:28:09 erotikus masszázs 1193005. Ariana +36704064952 beszámoló 2023-09-18 09:28:09 erotikus masszázs 1193006. Ariana +36704064952 beszámoló 2023-09-18 09:28:09 erotikus masszázs 119300
Erotikus masszázs
Masszázsa, amelyet nem húztunk túl sokáig, inkább érzéki, mint kemény. Közben végig beszélgettünk, és csupán a helyzet intim, barátnős jellegétől hamar vigyázzba álltam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Először én kényeztettem őt. Lágyan simogatni kezdtem a csiklóját, amire nagyon jól reagált. Innentől kezdve nem nagyon tudtam levenni a szemem gyönyörű arcáról, amelyen sóhajok kísérte lágy fintorok futottak rendszeresen át, szemét be-behunyta, érzékien élvezte tevékenységemet. Mint említettem, a szoba fényárban úszott, és ez egy rendkívüli élményt tett lehetővé: premier plánban figyelhettem meg fényes csiklóját, amint a kényeztetés hatására folyamatosan nő. Azt se tudtam, hova nézzek, erre, vagy érzéki arcára. Lassan, nagyon lassan haladt csak a menyország felé, ezért kérte, hogy vegyük igénybe a játékszerét, egy kétágú, csiklót és hüvelyt egyszerre kényeztető rezgő szerszámot. Előbb én, majd ő csinálta magának, és végül, amikor a csiklója már vagy kétszeresére nőtt, lágyan elélvezett. Csodálatos látvány volt!
Eddigre persze már alaposan felizgultam, kis szusszanás után kezelésbe is vett. Franciája érzéki, lágy, a DT nem az ő szakterülete, ezt ki is jelentette. Így viszont maximálisan barátnős hangulata volt ennek a szopásnak, mindketten eléggé beleéltük magunkat. Felvetettem, hogy szívesen élveznék gyönyörű arcára, de ezt is elhárította, bevallotta, hogy nem rajong a geciért. Végül hátamra feküdve azt kértem, hogy végezzen ki kézzel, jól elhúzva az izgatásomat, és közben nézzen egyfolytában a szemembe. Ezt viszont tökéletesen teljesítette, aminek köszönhetően egy hatalmas orgazmusban volt részem. A mellkasomig föllőttem, ő is meglepődött rajta.
A hátralévő néhány percet csevegéssel töltöttük, tovább erősítve a GF-feelinget. Elmondta, hogy tulajdonképpen szemüveges, meg is mutatta magát szemüvegben, és így még jobban tetszett!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Feltétlenül megéri kategória, főleg, ha elfogadod a korlátait. Az extrái méltányosak, szintén megérősek.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 29 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ariana gyönyörű lány a fiatalság és a milf jelleg határán, készséges, barátságos, természetes és közvetlen. Élvezése gyönyörű, és az enyémet is azzá tette.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ariana erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-26 22:15:54
Terjedelmes és informatív beszámolót hoztál össze.
Mutasd mindet