Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Ana

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-25 23:25:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ana +36208049967 122161 szexpartner

Baunty2 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Ana hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, szerencsém volt egyből felvette. Ő kezeli a telefont.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
4
Minden alkalommal autóval mentem és találtam fizetős helyet a közelben.
Helyszín
Patika tisztaságú , amerikai konyhás lakás. Olyan higiénia van mint egy egészségügyi intézményben. Több alkalommal voltam már nála és mindig ilyen tisztaság, rend fogadott.
A háló a nappaliból nyílik, egy hatalmas franciaágy szolgál az aktus helyszínéül. Kádas fürdőszoba, több tusfürdő, ropogós törölköző. Szájfertőtlenítő + kis poharak . Az egész ház minden apró részlete tiszta üde állapotot mutat.
Ana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek tökéletesen megfelel. Kevés az olyan hirdető amely ennyire csalódás mentes. Pont olyan formákkal, idomokkal rendelkezik, mint a képeken. Minden alkalommal erotikus fekete fehérneműben fogadott, melyet egy selyem köntös takart. Elegáns megjelenés, magabiztos kisugárzás, kissé visszafogott, de kellően erotikus stílus. Arca nagyon szép vonásokkal rendelkezik. Degradáló lenne rá nézve, ha azt írnám, amit mások szoktak, hogy az arca nem okozott csalódást. Ha a csókja nem lenne az alapban akkor is érdemes lenne mindenkinek áldozni arra, hogy egy ilyen érzéki szájnak érezhesse finom játékát.
1. Ana +36208049967 beszámoló Budapest 122161 erotikus masszázs
3. Ana +36208049967 beszámoló Budapest 122161 erotikus masszázs4. Ana +36208049967 beszámoló 2024-07-26 08:53:53 erotikus masszázs 1221615. Ana +36208049967 beszámoló 2024-07-26 08:53:53 erotikus masszázs 1221616. Ana +36208049967 beszámoló 2024-07-26 08:53:53 erotikus masszázs 122161
Action
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Amíg gyönyörködtem tökéletes alakját sejtető fogadó szettjében, beszélgettünk pár mondatot. Megtudtam többek között, hogy a lakást csak a vendégek fogadására használja. Vidékről jár be dolgozni, ezért is fogad általában csak hivatali munkaidőben vendégeket.
Gyors zuhany után a hálóban várt, a köpenye már nem volt rajta. Megszabadítottam melltartójától. Nagyon szép, tenyérbe illő cicikkel ismerkedtem egy rövid ideig. Nagyon finoman csókol, abszolút barátnői hangulatot varázsol. Natúr franciával kezdett, melyben kimagasló játékossággal, odaadással bűvölte a félszemű kígyót:)
Minden kérésemnek azonnal eleget tett. Misszionárius pózban folytattuk, közben vissza - visszatérve a nyelves játékokhoz.
Kérésemre, kimentünk a nappaliba, az ott lévő kanapét vettük birtokba hogy kényelmesen támadhassam hátulról, miközben a kanapén térdelve, tökéletes pucsító pózt vett fel.
Befejezésként a kanapéra ültem, Ana elém térdelt és ismét megcsillogtatta francia tudását. Imádnivallóan finoman, szinte élvezettel szopta a farkamat. Gyönyörű látvány, ahogyan az érzéki ajkai körbefonják a merev hímtagot, szemembe néz miközben érzi, hogy nemsokára a szájába fogom ellőni a pásztoróránk felgyülemlett finom nedveit. Miközben élvezek a csókos ajkai közé, még mindig tartja a szemkontaktust. Hagyta, hogy az egész nedűt a szájába engedjem, melyből semmit sem hagyott kárba veszni, elegánsan nyelte le minden cseppjét.
Még beszélgettünk egy ideig, magánéletéről sport múltjáról elég sokat elárult. A végén volt még egy zuhany és angolosan távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A virágszálak száma * volt. Mivel alapban minden benne van extrát nem kellett igénybe venni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Véleményem szerint a lányok beszámolói sok esetben túlzóak, sok esetben csalódást okoznak.
De Ana valóban az egyik legszebb, legkorrektebb, legfinomabb örömlány. Senki nem fog csalódni aki őt választja.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ana szexpartner beszámolójáról


2024-07-28 13:07:53
A beszi egyik előnye, hogy az író több randi tapasztalat birtokában ír Anaáról. Valami közelebbi tájékozódási pont a megközelítésbe jó lenne? Mi ért 4-es az Odatalálás? Hozzállás, kezdeményezőség 3, de az akcióban azt írod, hogy " Minden kérésemnek azonnal eleget tett." az összegzés szerint " Senki nem fog csalódni aki őt választja" ez számomra ellentmondásnak tűnik. Ana személyisége tisztelettel van bemutatva, az akcióban technikájáról több pozitívum szerepel, arról, hogy miként reagál a történésekre keveset tudunk meg. Klassz, hogy van címke, pontozás és csokor. Mint más kommentben is szerepel, van kifejezés az írásban amelyet biztos, hogy nem használnék

2024-07-28 12:56:29
Nekem tetszett az írás, hatására kedvet is kaptam. A szavakon nem érdemes morfondirozni,hogy bántó vagy se. Nekünk írsz,nem neki,nevezd ahogyan legjobban lefedi a valóságot. Mi pedig tudjuk hogy mi mit jelent. Álszent dolgoknak pedig itt nincs hely. Senki nem ítélkezik főleg nem morális kérdésekben.

2024-07-26 11:59:52
Ez csak az én személyes véleményem, de... azt írtad, hogy: " Degradáló lenne rá nézve, ha azt írnám, amit mások szoktak, hogy az arca nem okozott csalódást.". Majd az utolsó sorodban örömlányként említed Őt. Ismételten jelzem, hogy ez szubjektív vélemény és nekem nem fér össze. Ettől függetlenül jó írás lett!
Mutasd mindet

FunkciókAna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2024-01-11) : Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában.

(2023-11-30) : Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom.

(2023-07-17) : A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját.

nagyon jó: 9db
(2024-07-31) : Csókja lágy, inkább szájrapuszis. Onnan lefelé haladva melleinél is időztem kicsi, a kitartóknak reagálnak a bimbók keményedéssel. Végül még egy állomással lentebb kerültem, az ottani terület is teljesen sima, és nagyon jól reagál.

(2024-02-19) : Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek,

(2023-07-24) : Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is,

: 7db
(2024-08-15) : Fürdőből kijövet már nincs rajta sem a szemüveg sem a köntös. Nagyon szép alakja van. Megkérdezi mit szeretnék. Általában franciával kezd, amit lágyan jó érzékkel csinál.

(2024-07-25) : Csók közben el-eltévedt a kezem, amire javasolta, hogy vegyem le a melltartót, ami után előbukkantak csodás mellei. El is időztem is itt egy kicsit.

(2024-05-30) : Kicsit elidőztem a gyönyörű ciciken, aztán végre megérkeztem a célhoz, ami egy gyönyörű, finom, illatos kélybarlang. Viszonylag hosszabb nyelvkurzus vette kezdetét aminek a végén sikerült levizsgáznom és még dícséretet is kaptam. Ezután fordultunk és én feküdtem hanyatt

rossz: 1db
(2018-01-05) : Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. ...