Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-04-19 16:13:07

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves vfarkas!Örülök hogy sikerült a randit összehozni. Köszönöm szépen a beszámolót amit írtál.Nagyon jó kis részletes regénykét hoztál össze.Tetszik nagyon.Kedves vagy,és egy remek embert ismertem meg a személyedben.Igy elsőre is egyből egymásra hangolodtunk.Köszönöm szépen.És várlak szeretettel máskor is egy kis randira.Puszi Amanda

Beszámoló Amanda528 +36705553735 121271 szexpartner

vfarkas a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR-en kértem időpontot másnapra, de szándékomra telefonon is ráerősítettem... volna de piszok nehezen ment, mert vagy rosszkor csörögtem vagy valamilyen okból nem volt jó a vonal (csak statikus zajt hallottam ha felvette). Sokadik próbálkozást követően SMS-ben kérdeztem rá, hogy megnézné-e a VTR-t és válaszolna-e rá? Szinte azonnal jött a kedvező válasz, le is nyugtáztam rögtön.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megkapott cím pontos, van elég hely az autóknak és a parkolás ingyenes. BKK-fanok rendelkezésére áll több busz, de HÉV-vel is lehet menni mert nincs túl messze a megálló. Rövid sétával oda lehet találni. Nagyon kellemetlen, hideg szél és kis szemű, szúrós eső ellenére sikerült gyalog megérkeznem a helyszínre egy tipikus "békási" panelház szeles folyosójában lévő bejáratához. A bejutás telefonos navigációval vezérelt, azaz felhívtam Amandát és csilingelő hangon elmondta hogyan haladjak tovább az ajtóig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen, igényesen felújított panel lakás. Mindenütt tisztaság van, a fürdőben is megtalálható minden, amire szüksége van a vándoroknak az út porának lecsapatásához és a kívánatos higiénia visszaállításához. A játszótér főkét egy hatalmas és kényelmes franciaágyból áll, egy nagy méretű TV-vel szemközt (fehér homokos tengerpartok adják a móka háttérzenéjét, chill téma 100%-ban). A ruhákat szobainas veszi át a sarokban, átellenben éjjeliszekrény minden szükséges kellékkel felszerelve. Két kutyus van a lakásban, csak az egyikkel találkoztam érkezéskor, nagyon barátságos volt de nem túlzóan nyomulós.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amanda képeinek többsége nem túl új de minden részletében megfelel a valóságnak. Azt kell mondanom, bár ritkaság, de neki jól sikerült felvenni a harcot az idő múlásával. Érkezésnél nagyon tetszett, hogy egy laza utcai ruhában fogadott már a folyosón, ez kicsit engedte láttatni vékony és arányos termetét. Majd tisztálkodás után egy szál bugyiban láttam újra és le voltam nyűgözve a selymes, szolibarna bőrétől és természetes kisugárzásától. Érzékeny melleit és csinos derekát ekkor tudtam jobban szemügyre venni, az arckitakarástól sem kell tartani, szerintem helyes arca van és szépen mosolyog ha tesztek róla, hogy legyen min! :D
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 121271 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 121271 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2024-04-22 07:27:07 erotikus masszázs 1212715. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2024-04-22 07:27:07 erotikus masszázs 1212716. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2024-04-22 07:27:07 erotikus masszázs 121271
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Fürcsi után beugrottam a már csak bugyira vetkőzött Amadna mellé, felém fordult az ágyban és csókolózni kezdtünk. Lágyan, barátnősen csókolt és sokáig maradunk ennél a tevékenységnél, közben lassan fölé kerekedtem és úgy folytattuk. Csókok közben éledező hímtagomat szabad kezével simogatta cserében lassan elindultam délnek előbb az ikrek érdeklődését, majd lentebb a csiklóját próbáltam felkelteni. Ennek az lett a vége, hogy kissé elfáradva a lustábbik 69-es pózot javasoltam. Ahogy az öreg törzsfőnök mondta a viccben, "és akkor csak nyaltam, nyaltam" ... majd inkább élveztem Amanda változatos technikáját hosszú perceken keresztül. Egy idő múlva döntenem kellett a folytatásról, mert közel kerültem a határomhoz, és már szívesen lettem volna illatos puncijának szorításában, kértem a VV-t. Szempillantás alatt felpattintotta és folytatta még nyelvpörgetős játékát a szerszámon mindaddig, amíg missziben nem kértem a folytatást. Hamar magába fogadott, halk és ütemes nyögésekkel jelezte alkalmai partnerem, hogy jó helyen járok és pár perces gimnasztikát követően tele is pakoltam a gumit.
Tisztálkodást követően az ágyon összebújva beszélgettünk az élet dolgairól, tájékozott, intelligens beszélgető partner. Lassan felöltöztünk, semmi TP, búcsúpuszi, pà!
Elszámolás
Szerintem teljesen korrekt és arányos, a bővebb infó 2. részében megadott rózsával érkeztem. Ezeket távozásom előtt diszkréten otthagytam a TV alatti szekrény tetején.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében egy jól feltöltő együttlét volt számomra, bár első találkozás de nagyon jól megértettük egymást az ágyban és a többi témában is ami felmerült. Ha gyengéd, barátnős kényeztetésre vágysz, érdemes meglátogatni Őt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2024-05-20 21:10:06
Jól sikerült írás, nekem nagyon tetszett.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 27db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!