Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Amanda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 01:53:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amanda +36306923930 120765 erotikus masszázs

Straval_Gabriev_2 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Amanda hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Már nagyon régóta szemeztem Amanda hirdetésével, és eléggé kalandos sok VTR egyeztetés után sikeresen össze tudtunk hozni egy randit. Sajnos a logisztika hol nálam, hol nála közbeszólt, de hát minden jó, ha jó a vége.
VTR-en könnyű elérni és választ is kapunk egy órán belül szóval ez plusz pont, illetve külön köszönet a rugalmasságáért. :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Corvin-negyed környéke, szóval BKK szempontjából M3 metró ill. 4-6 villamos optimális. Jól frekventált helyen van. A magam részéről tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyszínt, szóval aki autóval menne az számoljon a parkolás adta nehézségekkel, bár gondolom ott valahol csak van parkoló ház. (Ott a Futó utca felől mintha lenne. )
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A Corvin Pláza mögötti sétány egyik luxus apartmanja a címünk, szóval a helyszínnel nincs semmi gond. A lakás ízléses modern, új-építésű. Fürdőben zuhanykabin van, a fürdő maga a masszázs szobából nyílik. Minden higiéniai cikk megtalálható, szóval jól felszerelt.
A szobában belépve rögtön szemben az ágy amin a masszázs zajlott, illetve bal kéz felől a falon tükör és szemközt az ággyal tükrös gardrób szekrény, szóval lehet mozizni a levezetéskor, de erre majd lentebb kitérek.
Amanda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arckitakarással hirdet szóval ez ilyenkor számomra mindig nagy rizikó faktor, de már előttem páran dalba öntötték szépségét, úgyhogy nem volt így lutri. Az arca nagyon bájos, vonásai szelídek, nekem az osztály szépe jut eszembe róla, ha asszociálnom kellene, Ő tipikusan az a lány akibe minden fiú belezúg az osztálytársak közül. :)
Keblei szépek, nekem kimondottan tetszettek a mellbimbói. Testalkata átlagosnak mondanám, de a pozitív értelemben, minden nagyon rendben van ott gömbölyödik ahol kell. Igazi kis kincs. Ami még nekem nagyon tetszett a bokája és a lábfeje, kimondottan szexinek találtam.
1. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 120765 erotikus masszázs
3. Amanda +36306923930 beszámoló Budapest 120765 erotikus masszázs4. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-02-26 09:42:10 erotikus masszázs 1207655. Amanda +36306923930 beszámoló 2024-02-26 09:42:10 erotikus masszázs 120765
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdőből visszatérve a derekamra csavart törölközővel érkeztem, amit feltettem a szobainasra száradni, és arccal előre helyet foglaltam az ágyon. Ekkor Amanda megszabadult a melltartójától, a bugyi végig fennmaradt a randi ideje alatt. Olajjal bekente a hátamat és elkezdődött a masszázs. Deréktól felfelé vállak, majd vissza lefelé, vádli irányában haladt. Kellemes középerős relaxmasszázst kaptam, kicsit olyan mint mikor otthon a kedvesünket megkérjük hogy masszírozzon meg egy fárasztó munkanap után, ez a feeling volt, de persze érződött benne a tanult masszázs mozdulatsorai.
Kedvesen kommunikált közben, de egy ponton én halkultam el mert jólesett elengedni magam, csak élvezni a dolgot.
Persze a belső időérzetem nem csalt, szóval vártam a varázs szót:
- Lehet megfordulni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A fürdőbe menet előtt intéztük a virágcsokor átadást, itt esett szó az extrákról. Kettő lett felajánlva a csók és a NFVSZ, szóval én mohón lecsaptam mindkettőre. Ennek fényében a masszázs végeztével fordultam a hátamra. Finom puha kacsójával cirógatta a mellkasomat majd beolajozta felső testét és egy kicsit elkezdett csúszkálni, közben olyan barátnősen cicázott. Felcsúszik egészen szinte orr az orral összeér, majd egy gyengéd csókban forr össze. Kicsit félszeg, de utána megadja magát, nyelv a nyelvvel és megízlelem édes ajkait.
Ezek után el voltunk így jó pár percig, majd gyengéden jobb oldalamon helyet foglal, közelebb hajol az ölembe és gyengéden ajkaival elkezd kényeztetni. Teljesen bepucsít közben így a jobb oldalra eső tükörben tudom szemlélni a kirakatba kitett dolgokat. :)
Szopása gyengéd barátnő feelingű, olykor kézzel rásegít. Bő tíz perces kényeztetés után megadtam magamat és ajkai között ért a vég. Nem kapkodósan végül egy nedves törlőkendőben végezték.
Utána még hozzám bújt, simogatta a mellkasom és egy nyúlfarknyi időt kitöltve tudtunk még beszélgetni.
Gyorsan telik az idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás korrekt volt, alap óra szám plusz kettő extrával.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 34 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes érzésekkel távoztam, pedzegettem hogy egyik barátommal visszatérnénk, és szívesen repetáznék, a barátom meg bejelentkezne egyik barátnőjéhez a szalonban. Szóval jövőbelátó tervek vannak. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-27 22:45:27
Kedves TiborX és Őrült_professzor!
Egy kis infóval kiegészíteném a tisztán látás végett. :)
Amandával itt VTR-en 2023 augusztus 18. 15:40 óta beszélek/egyeztetek ezt ki ctrl C az üziből. :)
A felhasználó profilja AmandaPB ami inaktív hirdetőként szerepel, ha megnézitek az adatlapját a gyorskeresőben, akkor láthatjátok, hogy a hirdetése már Corvin_Angyalai alatt fut.
Ezt a randit 02.17. fixáltam a VTR-en 02.22.-re és ezt pár napra rá (most volt időm) tudtam megírni 02.26. éjjel.
Az hogy Admint vagy Webit miért nem kérte meg hogy a régi besziket hozzácsatolja az új profilhoz azt Ő tudja.
Remélem tudtam segíteni. :)

2024-02-27 00:06:45
TiborX, nekem az tűnt fel, hogy "Arckitakarással hirdet szóval ez ilyenkor számomra mindig nagy rizikó faktor, de már előttem páran dalba öntötték szépségét, úgyhogy nem volt így lutri.", összhangban az oldalon való megjelenéssel, ahogy írtad is. Nem szeretnék vádaskodni, megnéztem a másik oldalt, ahol Amanda tavaly március óta van jelen, 19 darab beszámolóval.
Fogadjuk el, hogy Straval_Gabriev_2 onnan szedte az információit, csak elfelejtette megemlíteni.

2024-02-26 21:01:21
"Már nagyon régóta szemeztem Amanda hirdetésével", ami amúgy 02.24.-én került fel mint új hirdető, és 02.26.-án jelent meg a beszi. Lehet hogy van akinek 1 nap is "nagyon régóta", de azért fura ez így.

2024-02-26 12:41:59
Köszi a beszámolót!
Már csak azt nem tudom, hogy az adatlapos extrák akkor mégsem élnek és a bugyi máskor is fennmarad-e?
De remélem, a többi MT majd megfejti nekünk...
Mutasd mindet

FunkciókAmanda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2024-04-26) : Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában.

(2024-04-12) : Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges.

(2024-03-13) : Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam.

nagyon jó: 1db
(2024-04-14) : Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

: 3db
(2024-04-28) : Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.]

(2024-04-09) : A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye.

(2024-04-09) : Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.