Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-11-19 19:15:18

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 119922 erotikus masszázs

Storno a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Mivel nem tudtam telefon közelben lenni , ezért VTR-en kerestem fel Alinát , viszonylag hamar elfogadta az időpontot.
Megközelítés
Autóval mentem , parkolni sajnos csak egy kicsit messzebb tudtam. Tömegközlekedéssel is könnyű megtalálni , villamostol pár perc séta a lakás. A bejutás egyértelmű , a lakást kicsit nehezebb megtalálni , de ha valaki jártas a panel lakásokban annak nem jelenthet nehézséget.
Helyszín
Lakás tökéletesen hozza nekem azt a képet amit a masszazsszalonokról gondolnék , annak ellenére is hogy ez egy lakás , nagyon igényesen van berendezve, és nincs zavaró tényező. A masszázs alatt halk zene szól.
Törölköző friss és tiszta, tusfurdo és szajviz is rendelkezésre áll. A fürdőkádnál a csaptelep kicsit megviccelt, bevallom ilyennel még nem találkoztam , de abszolváltam a fürdés részt is sikeresen.
Alina külseje
Alina a képeknek tökéletesen megfelel, ott kerek ahol az kell hogy legyen , fenék és mellek is tökéletesen passzolnak. Az arca engem különösebb meglepett , sokkal inkább azt hittem, valami “pornós” hölggyel fogok találkozni , Alina inkább az aranyos de mégis szexi szomszédlány tipus , ami nekem nagyon is tetszett. Egy 2 részből álló fehernemuben fogadott ami hamar beindította a fantáziám és alig vártam hogy lekerüljön végre róla.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 119922 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 119922 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-11-20 09:41:37 erotikus masszázs 1199225. Alina +36304174290 beszámoló 2023-11-20 09:41:37 erotikus masszázs 1199226. Alina +36304174290 beszámoló 2023-11-20 09:41:37 erotikus masszázs 119922
Erotikus masszázs
Mivel ez volt az első kalandom masszőznèl , nem érkeztem semmilyen elvarassal, csak úgy voltam vele hogy rámférne egy kis lazító masszazs , amit a partnernőm tökéletesen teljesített is. Egy csokis/kakaó illatú krémmel történt a masszázs , de megkérdezte olajat vagy krémet szeretnék-e. Tökéletes figyel a vendégre . Volt inkább csak simogatós, de volt határozott úgymond átgyúrás is. A lábamtol indult egyik oldalon , aztán a másikon is, utána rátért a hátamra, vállamra, kezeimre. Elég hosszasan masszírozott , de közben is folyamatosan tudtunk beszelgetni, voltak közös témáink bőségesen , válaszolt minden kérdésemre ami érdekelt , de ha épp ahhoz volt kedvem és csak feküdni szerettem volna és élvezni a ténykedését, azt is hagyta barmikor. A masszázs végefelé közeledve visszatért a combjaim belső feléhez , finom mozdulatokkal jelezve hogy lassan itt a levezetés része , tehát a felvezetés is megvolt . Tudja hol kell érinteni a másikat az biztos. Rákérdeztem a kölcsönösségre és nagy örömömre azt mondta hogy simán mehet.
Levezetés
Rakerdezett hogy maradjunk-e a masszázs padon , vagy inkább vonuljunk a hálószobába , az utóbbit választottam , mégis csak kényelmesebb az ágyon ténykedni. Kicsi simogatás , egymás testének felfedezése utàn megszabadítottam a tökéletes testet fedő ruhadaraboktól, és a hátára fektettem, hogy végre megkezdhessem a ténykedésem. A nyakátol indulva egészen a kelyhéig csokokat kapott minden porcikájára, aztán végre megizleltem a nagyon kis kívánatos kelyhét is. Ezt ebben a pózban folytattuk egy ideig, aztán Alina gondolt egyet, atfordult “kutyapozba” és irányította a fejem hogy ne csak a puncit, de az ánuszt is tudjam kenyeztetni. Finoman hátranyult és elkezdte izgatni magát kézzel miközben nyaltam, látszott hogy az a célja hogy neki is jó legyen. Mindezt oldalról egy tukorbol is tudtam nézni , de jobban el voltam foglalva azzal hogy elélvezzen. Egy idő után megjött a hangja is , ami csak mégjobban arra sarkallt hogy folytassam a tevékenységem, és a végén közös munkával sikerült is elrepíteni őt, úgy tűnt élvezte is , meg is jegyezte hogy alig bírta visszafogni magát , hogy ne legyen túl hangos. Ezek után meg se kellett szólaljak, egyből kezelésbe , vagyis inkább szájalásba vette a nemesebbik felem. Franciája kellemes , nem pornós, inkább baratnos , de figyel ra hogy a golyókat se hagyja ki a kenyeztetesbol. Faradtsagbol adódóan meg kellett dolgoznia rendesen rajtam , de ez egyáltalán nem zavarta. Pár perc után kertem hogy forduljunk 69-be mert így valószínűleg nekem is könnyebben fog menni az élvezés. Vegyesen váltogatta a kéz és száj használatot , megfelelő mélységgel be is vette , tényleg olyan érzés volt mintha csak egy szeretőmnél lennék aki azon van hogy nekem jó legyen.
Aztán szorgos tevékenysége meghozta a gyümölcsét és egy nagyot élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni nem ugrott egyből papirert. Az utódokat eltüntette szilviába, és nekem is segített eltakarítani a nem oda való dolgokat. Megkérdeztem idővel hogy állunk , de mondta mivel én voltam aznap az utolsó jelölt, így nyugodtan vettem még egy zuhanyt, rendeztük a pénzügyeket , aztán 2 puszi kíséretében elkísért az ajtóig, és távoztam.
Elszámolás
Az extrait személyesen elmondja, én ebből 1 darabot vettem igénybe , ezért lett annyi amennyi. Legközelebb a másik kettőt is valószínűleg igénybe fogom venni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nagyon jó érzésekkel távoztam , megkaptam amiért mentem, illetve egy csodálatos masszőr hölgyet ismertem meg Alina személyében. Az árszabás teljesen korrekt módon zajlik, a kapott szolgáltatás teljesen megéri. Ha a másik kategóriában hirdetne Alina biztosan törzsvendég lennèk nála , de valószínűleg ha időm engedi ès ő is fogad mèg így is meg fogom látogatni minél hamarabb.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-20 22:24:25
Elképesztő! Fantasztikus élmény lehetett.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-29) : Egy lépés még, míg egészen megkerülöm az asztalt, fej felől kínálva fel magam ennek az olajfényesen vonagló, káprázatos alakú bombázónak, aki fejét az asztalon hátrabiccentve, ajkaival és nyelvével alulról közelítve rajongja körül dorongom, majd szippant mohón szájába,

(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

felejthetetlen: 4db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 6db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 4db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N