Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Alina

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2023-07-10 22:34:58

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36304174290 118625 erotikus masszázs

niemandino a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az adriai nyaralásomból hazafelé tartva gondoltam megédesítem a hazatérés örömét.
A régi kapcsolataim megszűntek, új lányt kerestem, aki késő esze is dolgozik, merthogy a kompolás meg a 950 km autózás után csak estére érhettem Pestre,
Alina találtam aki a képei alapján is tetszett és pénteki napon 22:00 -ig rendel
Előző nap felhívtam, ő vette fel és 21:00 re le is beszéltünk egy randit. Nagyon kedves volt, mert bevállalta, hogyha késnék akkor is megvár!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Nos nagy szükségem is lett a toleranciájára, mert a Zágráb körüli dugók miatt pont egy órát csúsztam. Útközben jeleztem is neki, aki ígéretéhez híven meg is várt.
A Lurdy ház kórnyékén épült nagyon szép társasházak egyikéhez kellett mennem. Parkolás nagyon nem egyszerű, de végül is nem olyan messze találtam.
Nekem ismerős volt a környék, sőt a háztömb is, így kónnyen odataláltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás is szuper, vadi uj, mindennel felszerelve. Kádas tusoló is remek, tusfürdő, szájvíz, minden adott a kellemes együttléthez való felkészüléshez.
Szobában tatami, falon egy jól elhelyezett tükörrel.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alina arckitakarással hírdet. A képei alapján egy igen formás lányra számítottam, de az arcával kapcsolatban csak az intuícióimra hagyatkoztam.
Amikor beleptem a lakásba és megláttam, nagyon megörültem! A külső adottságok teljesen stimmeltek, fantasztikus idomait mindössze egy vékony szalagokból készített kétrészes szett takarta, vagy inkább láttatta. Azzal minden rendben volt, Számomra mégis az arca volt a leginkább érdekes, hogy pontosan egy ilyen lányt képzeltem el magamnak! Szép arcú, vidám, közvetlen, nyílt tekintetű lány állt előttem. Olyan lány akit a való életben is büszkén felvállalnám akár egy komolyabb kapcsolatban is.
Azonnal a hatása alá is kerültem.
1. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 118625 erotikus masszázs
3. Alina +36304174290 beszámoló Budapest 118625 erotikus masszázs4. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-11 09:19:54 erotikus masszázs 1186255. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-11 09:19:54 erotikus masszázs 1186256. Alina +36304174290 beszámoló 2023-07-11 09:19:54 erotikus masszázs 118625
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Alinával a szobába érkezve átbeszéltük a várható programot, amit két extrával fejeltem meg.
Megjegyezném, hogy Alina annyira természetesen közvetlen, hogy az első percektől régi ismerősként csevegtük át szinte az egész szeanszot. Természetesen a fontos részeknél, amikor mindkettőnk szája igen aktívan be volt vonva a kényeztetésbe, akkor azért nem.
A tusolás után visszaérkezve máris egy összebújós csókcsatával szakítottuk meg a csevegést, mely közben kihámoztam a szalagos kis szettjéből. Alina rendkívüli módon el tudta velem hitetni, hogy a legjobb formában lévő barátnőmet látogattam meg, aki már nagyon “ ki van éhezve” a rég nem látott férfival való vad es szenvedélyes élvezetekre.
Ez nagyon inspiráló volt számomra is. Bele vetettem magam a legvadabb pózokba a legbujább összefonódásokba. Nyaltam faltam ahol értem, miközben Alina sem tétlenkedett.
Nagyon szerettem volna a lehető leghosszabb ideig “kibírni” ezt a élvezet kavalkádot, így először én szerettem volna a csúcsra juttatni, ezért javasoltam, hogy én masszírozom meg, ami valójában először hátulról, majd előröl kezeimmelmvaló alapos cici, popsi, punci masszírozásból, erotikus benyúlásokból, a punci vad habzsi-dőzsijéből állt.
Alina is nagyon felvette a ritmust, éreztem, hogy élvezi a dolgot, főleg amikor a pucsítós hátulról nyelves nyalakodós pózra rásegítve végül is közösen csúcsra juttattuk őt.
Ezek után végignyúlva a matracon pihennem kellett kicsit, de szerencsére Alina ezt nem hagyta sokáig. Mert mos ő vett kezelésbe, a golyszikat masszírozva, a rudazatot nyalogatva, szopogatva isteni szájtechnikával, szinte semmi kézi rásegítéssel, az ütemet kellően kitapasztalva hosszan repített a csúcs felé, s hogy ez bekövetkezzen ujra 69 be fordultunk és én is aktívan viszonoztam ténykedését, aminek a végén ő már nem, de én a mennyekbe repültem!
Az utódok a szájában pihentek egy darabig a kábulatból lassan lankadó farkammal együtt, isteni érzés volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
5
Tulajdonképpen a szeansz első részében a masszázs előtt volt meg a mennyei kényeztetésem, utána némi pihi és újraéledő beszélgetés közben kaptam egy nagyon kellemes, minden végtagomra kiterjedő levezető, relaxáló amolyan közepesen gyúrogatós masszázst, amelyről végül is részleteket már nem tudnék felidézni, mert még mindig a kényeztető rész hatása alatt voltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt és az előre megbeszéltek szerinti volt. Miután először voltam nála, így a rózsaszálakat a szeansz elején diszkréten egy asztalkára helyeztem!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Alina egy fantasztikusan kedves, nagyon szép és formás igazi barátnős feelinget sugárzó profi masszázs tündér, akinek ténykedéséről nem is igazán tudok minden részletet kimerítően leírni, mert nem vagyok még közepesen sem jó (pornó) regény író, viszont az érzéseimet , amelyeket teljesen rabul ejtett, felkorbácsolt és a fellegekbe repített, remélem azokat át tudtam adni.
Egyet tudok még hozzátenni a férfi társaimnak, aki szeretné ezt átélni, személyesen kell kipróbálnia, nem hiszem, hogy csalódni fog.
Mindenesetre én öt nap után, már újra jelentkeztem Alinánál, s valószínűleg törzsvendége leszek:)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 21:32:26
Csak elvétve olvasni ennyire aprólékos külső leírást.

2023-07-14 06:11:53
Remek beszámoló egy igazán csodás élményről! Gratulálok!

2023-07-12 12:08:33
Ne szerénykedj, mert remek élménybeszámolót írtál!
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-03-25) : Csodás ajkaitól szabadulva igyekszem a legaprólékosabban, nem siettetve a dolgokat, végigpuszilgatni, nyalogatni falogatni a nyakat, mellkasát, a ciciknél kellő időig ízlelgetve, a hasán folytatva, kitérőket tartava a hívogatóan széttárt combjai belső oldalaira is

(2023-12-14) : Alina eszméletlenül jöl tud bánni a bránerral, nyalja, falja szopogatja, oldlró, felülről, s agolyszik felől is ténykedok. Isteni érezni, hogy finom szálacskája le föl siklik a meredező farkamon,

(2023-11-28) : Masszázs vége felé visszatért combom belső feléhez finom mozdulatokkal jelezte hogy a masszázs lassan a végéhez ér és felajánlotta hogy menjünk be a hálószobába a francia ágyra ,természetesen nem mondtam nemet!

felejthetetlen: 3db
(2024-02-26) : Emlékeim szerint szakszerű, de nem túl erős masszázst kaptam, kellemesen elbeszélgettünk közben, bár Alina nem az a szószátyár típus, de könnyű vele megtalálni a hangot.

(2024-02-11) : Maga a masszázs simogatós, néha erősebb mozdulatokkal, de alapos és szakszerű , mivel ez tanulva volt, amiről beszélgettünk is. Lábaktól indulva , combok, hát, vàll , nyak , mindenhol àt lettem gyúrva , egy kellemes illatú krémmel ,

(2024-02-04) : Miután ezt is megbeszéltük fel is feküdtem a padra és vártam a lazító masszázst. Alina el is kezdte végi gyúrni krémmel a testem. A lábamnál kezdte és végig minden testrészemen. Még a tenyerem sem maradt ki. Nem nagyon erős a masszázsa, de nem is pusztán csak simogatás. Engem kellően le szokott lazítani. Külön tetszik Alina comb és fenékmasszázsa. Nemcsak azért mert közben hozzá ér az intem testrészeimhez, hanem mért tényleg jót tesz a hátsómnak.

nagyon jó: 7db
(2024-01-08) : Folyamatosan tartva a szemkontaktust és a mosolyt az arcán megvált a ruháitól majd feljött mellém az ágyra. Mivel már párszor találkoztunk pár ötletet feldobtam a lehetséges folytatásra Amira igent mondott és azzal lendülettel el is heveredett az ágyon.

(2023-12-30) : A vége felé egy egy mozdulattal simitással elkalandozott a zacskó felé, mondhatni izgató volt. A masszás kifejezettem jól esett, de mivel a kényeztetés része sokkkkkal jobban igy szerintem legközelebb mert az tuti, hogy lesz legközelebb szóval szerintem a masszást elhagyom,

(2023-12-23) : Szakavatott kezei vannak, ez érződik a mozdulatokon, nem erősen masszíroz, viszont üdítően finom így is. Fenekemet is átmasszírozza, de inkább szakszerűségről és igényességről beszélnék, mint erotikáról

: 4db
(2024-03-22) : Egyéni kérésemnek megfelelően inkább somagatás volt, gyengéd masszás. Közben én is simiztem őt, ahol értem. Amikor a célt elérte, és kellően ellazított, hangulatba hozott, kértem, hogy haladjunk a következő napirendi pontra.

(2023-10-21) : Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni

(2023-07-03) : A masszázs a szeánsz közepén történt, de most nem is ez miatt kerestem Alina társaságát. Az eslő lövés után igazából kis regenerálódó/beszélgetős masszázs volt, kis simogatásokkal fűszerezve. Láb, hát gyúrás után benyúlások hívták fel a figyelmemet, hogy a második menet következhet lassan. N