Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Alina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-06 14:59:03

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36208076233 118586 szexpartner

Bananahammock a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltük le az időpontot. Elsőre felvette a telefont, kedves volt és informatív.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Helyszín könnyen megközelíthető, parkolóhely volt bőven. Szerintem tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a környező épületekhez képest egy újabb házban van, bejutás egyszerű, lift gyors, lakás közvetlen a lift mellett. Belépve tisztaság fogadott, a tetthely egy fél szoba méretű, innen nyílik a fürdőszoba is, ami rendezett és el van látva mindennel ami szükséges a tisztálkodáshoz. Az ágy inkább magas mint széles, célnak abszolút megfelel.
Alina külseje
Abszolút megfelel a képeknek, semmi meglepetés nem érhet senkit. Mosolygós arc, formás alak, igazi szexi nő.
1. Alina +36208076233 beszámoló Budapest 118586 erotikus masszázs
3. Alina +36208076233 beszámoló Budapest 118586 erotikus masszázs4. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-06 19:57:02 erotikus masszázs 1185865. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-06 19:57:02 erotikus masszázs 1185866. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-06 19:57:02 erotikus masszázs 118586
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Érkezésem után megkínált innivalóval, lerendeztük az anyagiakat és beszélgettünk egy kicsit lévén ez volt az első találkozásunk. Majd elkezdtem vetkőzni és megmutatta a fürdőszobát. Amíg zuhanyoztam Alina az ágyon ült és egy tükörben pont rá lehetett látni, lehet ezt direkt így rakta a falra, hogy meggyőződjön a vendég alapos tisztálkodásáról :). Fürdőből kilépve beléptem a lábai közé miközben fent ült az ágyon és elkezdtünk egy ismerkedős csókolózást és kézzel való feltérképezést. Finom barnított bőre van, nekem tenyérbe illő cicikkel amikkel közelebbről is megismerkedtem miután Alina megszabadult a melltartótól. Felváltva ment a csókolózás és a mellek puszilgatása, simogatása. Ezek után Alina hanyatt feküdt az ágyon és így közelebbről is megismerkedhettem csodás puncijával ami nemcsak kellemes illatú volt hanem finom is. Ajkai picik így egy nagyon higiénikus és fiatal kehely benyomását keltette bennem. Pár perc elteltével hangja egyre emelkedett, csípőjének mozgása is egyre intenzívebb lett majd fejemet lába közé szorítva egy kellemes elélvezés szem és fültanúja lehettem. Viccesen meg is említette, hogy gyorsan kivégeztem. Jól esett ezt hallani. Helyet cseréltünk és én az ágyon ülve kaptam egy kellemes franciát, közben úgy helyezkedtem, hogy a nappali szemközti falán lévő tükörben nézhessen Alina formás fenekét ahogy bepucsítva ténykedik a farkammal. Kértem, hogy váltsunk 69-es pózba majd következett a gumihúzás. Először felfeküdt az ágyra és én az ágy mellett állva hatoltam be de mivel rövidebbek a lábaim az ágy magasságánál ezért Alina tanácsára váltottunk a pozíción és leszállt az ágyról, először szájjal csinálta egy kicsit, hogy merevségem újra megfelelő legyen majd az ágy felé fordulva felhasalt rá én pedig megcsodálhattam formás fenekét miközben állva hátulról behatoltam. Szerettem volna még más pozíciókat is kipróbálni de sajnos minden igyekezetem ellenére elélveztem. Mosolyogva megjegyezte, hogy bolond vagyok mert vissza akartam még tartani :).
Kimentünk a nappaliba és beszélgettünk egy jót. Utólag itt egy kicsit mintha tartotta volna a távolságot, de ezt lehet csak én gondolom.
Szeretnék még visszamenni hozzá.
Elszámolás
Extrát nem kértem. Elszámolás az elején történt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Szeretnék még visszamenni mert van még mit felfedezni, kipróbálni Alinával. És talán legközelebb én is oldottabb leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina szexpartner beszámolójáról


2023-07-07 06:59:48
Köszönöm az észrevételt. Írtam az adminnak, hogy javítsa a hibát. Természetesen nem ezt írtam az egyeztetés fejezetbe.

2023-07-07 05:33:00
Az egyeztetés fejezetben az oda nem illő szöveg valószínű, hogy nem az író hibája. A központban csúszhatott el valami.
Banana... beszélj egy Adminnal, kérd meg, hogy állitsa helyre az eredeti írást.

2023-07-06 23:55:16
Az Egyeztetés részben elkövetett baki ellenére adtam; köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 8db
(2024-02-27) : Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott.

(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

nagyon jó: 9db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 16db
(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.

(2024-01-08) : Ezután az ágynak dőltem állva, ő letérdelt elém és elkezdett szopni. Én néztem a műsort, az arcát, testét, markolásztam a melleit, tetszett a látvány és baromi jó érzés is volt ahogy csinálta.

(2023-12-29) : Ezután már az ágyon fekve kaptam tőle lendületes francia leckét. Jó volt, profi technikával csinálta, de nem hitette el hogy erre vágyik. (Ez utóbbi jellemző volt az egész együttlétre.)