A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Alina

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-07-05 15:06:45

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36208076233 118574 szexpartner

erzekikaland a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
A telefont elsőre nem vette fel, de mikor felszabadult küldött üzenetet. Felhívtam, nagyon gyorsan sikerült egyeztetni. Kedves hangja van.
Megközelítés
Bkv és autó szempontból is könnyen elérhető. A Dózsa György úti metró pár percre van gyalog. Csendes, nyugodt környéken elérhető. Kapucsengő és lift után már invitált is befelé.
Helyszín
Kicsi, de otthonos lakás. A fürdő teljesen rendben, tusfürdő és szájvíz a helyén. Az ágy pont megfelelő, ketten elférnek rajta.
Alina külseje
A képeken biztosan ő van, nekem leginkább az arca és a feneke jött be. Formás mellek, néhány diszkrét tetkó de nem zavaró. Korosztályában kifejezetten szép nő.
1. Alina +36208076233 beszámoló Budapest 118574 erotikus masszázs
3. Alina +36208076233 beszámoló Budapest 118574 erotikus masszázs4. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-05 18:38:12 erotikus masszázs 1185745. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-05 18:38:12 erotikus masszázs 1185746. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-05 18:38:12 erotikus masszázs 118574
Action
Csókokkal kezdtünk. Végigpusziltam a testét, az oldala csikisnek bizonyult, a továbbiakban nem csikiztem. Nyelvvel kényeztettem, nedvesedett rendesen. Miután úgy tűnt már élvez, én következtem, kifejezetten jól franciázott. El is tudtam volna menni így, de még nem akartam. Megbeszéltük hogy először a punciba aztán a popóba folytatjunk. Mindkettő élvezetes volt. A pópójában mentem el nagy hörgések közepette, nagyon finoman és puhán fogadta be a farkamat. Jelezte is hogy picit csendesebb legyek, a szomszédok miatt, noha ő szereti hallgatni a mikor egy férfi ennyire élvezi. Ő lovagolt meg a pópójával, mert vastag vagyok az ő befogadó képességéhez. Megkért hogy mossam le magam, aztán beszélgetéssel ment el az óra, valahogy nem is hiányzott a második menet ott és akkor.
Elszámolás
A megegyezés szerint történt, előre rendeztük a számlát. A megegyezés szerint alapban volt az óra ennyi, nincs komplikáció. Éna popó miatt kerestem, azt megkaptam ahogy kell.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az osszbenyomás kellemes volt. Úgy tűnt a beszélgetés alapján a napi valóság és társadalmi gondolok őt is nyomasztják, a beszélgetésben előkerültek. Talán nem ez a legjobb téma egy ilyen találkozón, de ilyen az élet...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina szexpartner beszámolójáról


2023-07-05 19:34:06
Ez jó, neked jelezte hogy csendesebb legyèl èlvezèskor, nálam meg több hangot szeretett volna mert èn tènyleg csendes voltam mint az èj, kettőnk átlaga pont jó. A külső leírást szerintem összecsaptad. A popó ès a nickneved is èrzèki kaland.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 6db
(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

(2023-01-10) : Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.

(2022-10-07) : Aztán felmásztam hozzá az ágyra és folytattuk hátulról, kitűnő kilátással a mozgó 'alkatrészekre'. Itt már nem tudtam hova tenni magam, úgyhogy átfordultunk misszibe és bár sok tervem lett volna a végén itt engedtem el magam összebújva.

nagyon jó: 9db
(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

(2023-07-06) : Helyet cseréltünk és én az ágyon ülve kaptam egy kellemes franciát, közben úgy helyezkedtem, hogy a nappali szemközti falán lévő tükörben nézhessen Alina formás fenekét ahogy bepucsítva ténykedik a farkammal. Kértem, hogy váltsunk 69-es pózba majd következett a gumihúzás.

: 11db
(2023-09-07) : Then we had a short blowjob intermission before we switched to anal with her on top in reverse cow-girl. We kept doing this until it was time for me to cum. She got on her knees and sucked me relentlessly until I finally came in her open mouth.

(2023-06-19) : majd megkérem hogy szemből csinálja, tapasztalt, jól kielemzi a farkam közben mélytorkot és kényszert abszolváljuk. Kényszerben ahogy rányomom, látványosan öklendezik egyik rátartós mozdulatomtól, így abbahagyom, viszont jelezte hogy semmi baj, ez természetes és ezzel jár, tehát folytathattam volna is akár.

(2023-05-12) : Ekkor felmásztam az ágyra, hanyatt fektetett és elkezdte szopni a farkam. Nagyon jól csinálta. Igazi, érzéki, olykor tövig nyelős franciaóra volt ez. Nagyon jó volt. Ekkor kérésemre 69-be fordultunk, hogy tovább kényeztethessem finom punciját.