Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Alina

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-05 15:06:45

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alina +36208076233 118574 szexpartner

erzekikaland a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Alina hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
A telefont elsőre nem vette fel, de mikor felszabadult küldött üzenetet. Felhívtam, nagyon gyorsan sikerült egyeztetni. Kedves hangja van.
Megközelítés
Bkv és autó szempontból is könnyen elérhető. A Dózsa György úti metró pár percre van gyalog. Csendes, nyugodt környéken elérhető. Kapucsengő és lift után már invitált is befelé.
Helyszín
Kicsi, de otthonos lakás. A fürdő teljesen rendben, tusfürdő és szájvíz a helyén. Az ágy pont megfelelő, ketten elférnek rajta.
Alina külseje
A képeken biztosan ő van, nekem leginkább az arca és a feneke jött be. Formás mellek, néhány diszkrét tetkó de nem zavaró. Korosztályában kifejezetten szép nő.
1. Alina +36208076233 beszámoló Budapest 118574 erotikus masszázs
3. Alina +36208076233 beszámoló Budapest 118574 erotikus masszázs4. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-05 18:38:12 erotikus masszázs 1185745. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-05 18:38:12 erotikus masszázs 1185746. Alina +36208076233 beszámoló 2023-07-05 18:38:12 erotikus masszázs 118574
Action
Csókokkal kezdtünk. Végigpusziltam a testét, az oldala csikisnek bizonyult, a továbbiakban nem csikiztem. Nyelvvel kényeztettem, nedvesedett rendesen. Miután úgy tűnt már élvez, én következtem, kifejezetten jól franciázott. El is tudtam volna menni így, de még nem akartam. Megbeszéltük hogy először a punciba aztán a popóba folytatjunk. Mindkettő élvezetes volt. A pópójában mentem el nagy hörgések közepette, nagyon finoman és puhán fogadta be a farkamat. Jelezte is hogy picit csendesebb legyek, a szomszédok miatt, noha ő szereti hallgatni a mikor egy férfi ennyire élvezi. Ő lovagolt meg a pópójával, mert vastag vagyok az ő befogadó képességéhez. Megkért hogy mossam le magam, aztán beszélgetéssel ment el az óra, valahogy nem is hiányzott a második menet ott és akkor.
Elszámolás
A megegyezés szerint történt, előre rendeztük a számlát. A megegyezés szerint alapban volt az óra ennyi, nincs komplikáció. Éna popó miatt kerestem, azt megkaptam ahogy kell.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az osszbenyomás kellemes volt. Úgy tűnt a beszélgetés alapján a napi valóság és társadalmi gondolok őt is nyomasztják, a beszélgetésben előkerültek. Talán nem ez a legjobb téma egy ilyen találkozón, de ilyen az élet...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina szexpartner beszámolójáról


2023-07-05 19:34:06
Ez jó, neked jelezte hogy csendesebb legyèl èlvezèskor, nálam meg több hangot szeretett volna mert èn tènyleg csendes voltam mint az èj, kettőnk átlaga pont jó. A külső leírást szerintem összecsaptad. A popó ès a nickneved is èrzèki kaland.
Mutasd mindet

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-20) : Franciás kényeztetéssel kezdtünk. Nagyon ügyesen csinálta, kérésre a golyókat is kezelésbe vette, először óvatosan nyalogatva, majd kérésre szájba is vette őket. Rendkívül jó franciában részesültem,

(2022-09-20) : Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát.

felejthetetlen: 8db
(2024-02-27) : Egyszer csak a szájába vett és egy fergeteges változatos szakszerű franciát kaptam. Néha használta a kezét, de 95%-ban az ajkaival ténykedett, ami nagyon jó esett. A kezdeti lágy szopás csakhamar egy rutinos bőnyálas oboázásba torkolott.

(2023-12-22) : Kényszerfrancia szerepel az adatlapon, de előre nem beszéltük meg, így nem álltam neki vadulni. Élveztem az ügyes ténykedését, aztán amikor gumit ajánlott elfogadtam. Felhúztuk, síkosítás és már nyeregbe is pattant. Nagyon ügyesen lovagol, amivel engem hamar ki lehet végezni,

(2023-08-17) : Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt,

nagyon jó: 9db
(2023-12-20) : Mituán tisztáztuk a prefernciáimat, szenzációs franciaórát tartott nekem. Mindenféle módon nyalta-falta-szopta-verte a farkamat, szóval nem csak egy unott bólogatás volt, hanem egy teljeskörű kényeztetés. Nagyon frankó volt.

(2023-11-29) : A szoba falán lévő tükör trükkös helyen van. Léna láthatta, hogy alapos munkát végzek-e, viszont én is láthattam, ahogy Ő készülődik. Mire visszatértem csak a bugyi és a melltartó volt rajta és az ágy szélén ült. Elé álltam, simogatásokkal és csókokkal indítottunk. Nagyon finoman csókol. Puhán, nem tolakodóan használja a nyelvét. Nagyon kellemes volt. Közben simogattam, ahol értem. Meg akartam szabadítani a melltartójától, aminek kapcsát hátul kerestem, pedig elöl volt :-D Így inkább levette Ő. Most már hozzáfértem a cicikhez is. Finoman simogattam, masszíroztam, puszilgattam őket. Szerintem jólesett neki. Már nagyon vágytam rá, hogy megismerjem lejjebb is, ezért hátra döntöttem és finoman levettem a bugyiját.

(2023-09-12) : A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg

: 18db
(2024-07-07) : Majd ő vette kezelésbe a farkam és tényleg nagyon jó a francia tudása kéz nélkül csinálja izgató barátnő érzetet keltve Semmi unott gépies dolog nincs igazi Nő finom franciával . Majd amikor elég kemény lettem gumit húzott és beleült kiszolgálta magát nagyon jól mozog csípő el is finoman .

(2024-06-01) : Ekkor még ernyedt voltam de a szájával gyorsan keménnyé varázsolt. Kértem hogy szép lassan csinálja. Egyik legfantasztikusabb orál volt. Kezet támasztásanak használt, de szinte csak a szája dolgozott nagyon lágyan, bő nyállal

(2024-01-13) : A francia tudása nagyon jó, határozottan, és jó technikával franciázik(+ olyan szívótechnikával csinálja, hogy a homlokom behorpad), hogy kb. 1-2 percig, ha bírtam.