Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Alexa

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-02-13 16:14:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Alexa +36308769466 113104 szexpartner

_Alex a 2022-02 hónapi randiján történteket írta meg Alexa hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon kerestem fel Alexát szombaton, és nagy örömömre másnapra kaptam is időpontot. Nagyon kedves volt, és még nevetgéltünk is egy kicsit, hogy mennyire hasonlít a nevünk. A telefonban mondta a címet, a csokor méretet. Reggel azonban kaptam egy SMS-t, hogy tudnánk-e egy órával később kezdeni. Én ráértem, így visszaírtam, hogy semmi akadálya.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon könnyű megtalálni a címet, nagy számokkal ki van írva a ház oldalára. A kapuból felhívtam Alexát, hogy megérkeztem, de még kért néhány perc türelmet, így a kapunál vártam. Pár perc múlva csörgött is, hogy jöhetek. Megadta a kódot, amivel bejutottam a kapun. A lépcsőházban is könnyű megtalálni az ajtót, de szerintem nincs lift, szóval a harmadikra fel kell lépcsőzni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Alexa a saját lakásában rendel, ezért tényleg csak mi ketten voltunk, ami tetszett. A lakás csak egy szobából és a fürdőből áll. Tiszta, higiénikus, és Alexa nagyon hangulatosan berendezte. Még gyertyákat, igen, valódi gyertyákat is gyújtott. Ezt kedves gesztusnak találtam. Kaptam egy pohár vizet, és volt hely pakolni. A szeánsz francia ágyon zajlott, amin több rétegben is friss lepedő fogadott.
Alexa külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Alexa tényleg nagyon szép lány, vékony, feszes, izmos, magas. A kiírt adatoknak és képeknek megfelel. Feszes, szolizott bőre van, nagyon szép hosszú lábai, közepes méretű természetes cicik, és igényesen megcsinált szőke haja. Finom illatúan fogadott. Ami külön tetszett, az a karakteres arca. Szerintem kifejezetten szép szája és szeme van. Szexi fehérneműben és kérésemnek megfelelően magassarkúban fogadott.
1. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 113104 erotikus masszázs
3. Alexa +36308769466 beszámoló Budapest 113104 erotikus masszázs4. Alexa +36308769466 beszámoló 2022-02-14 16:27:04 erotikus masszázs 1131045. Alexa +36308769466 beszámoló 2022-02-14 16:27:04 erotikus masszázs 1131046. Alexa +36308769466 beszámoló 2022-02-14 16:27:04 erotikus masszázs 113104
Action
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Aktus:
4
Pornós feeling:
4
Gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a beszámolót, mert valahogy kettős érzésekkel távoztam, ami nyilván szubjektív. De igazából pont ezért érdemes szerintem megírni, én is kíváncsi lennék egy ilyenre. Alexa tényleg kedves lány, de már az elejétől valami izgatottságot, távolságtartást éreztem rajta. Próbáltam beszélgetéssel oldani a hangulatot, de nem múlt el, így kerek perec rákérdeztem, hogy izgul-e. És megbeszéltük, hogy nem, csak ilyen pörgős típus. Kicsit olyan, mintha fel lenne húzva, nagyon aktív, jön-megy, tesz-vesz, de emiatt olyan, mintha nem élné meg a pillanatot, hogy ott vagytok ketten. Emiatt barátnő feelinget egyáltalán nem éreztem, pontosan éreztem végig, hogy a csokor miatt kaphatok valamit. Beszélgettünk, aranyos volt. Simogattam, amire nem túl lelkes reakciókat kaptam, így mondtam, hogy inkább ő simizzen. Hát ha akcióba lendül, akkor lelkes (mint mondtam, nagyon aktív), tud adni, de semmilyen vonzalmat nem éreztem részéről. Gumis franciát kértem, amit meg is kaptam némi nyögdécseléssel. Elfogadtam, hogy ez most ilyen lesz, és a pozitívumokra koncentráltam:
Egy gyönyörű, kecses nő kényeztet, és megteszi, amihez csak kedvem van, sőt megpróbálja elhitetni, hogy élvezi. Hát akkor nyomjuk! Misszionárius pózban kezdtünk, láb lent, aztán a nyakamban. Utána kutyus. Alexa formás, feszes feneke és hosszú lábai szép látványt nyújtottak. Jött a lovacska, ami szintén nem az érzékiségről szólt, hanem jó keményen meglovagolt Alexa, mint egy cowgirl. El is fáradt benne, így újra misszi, majd kutyusban szerettem volna befejezni. A formás popsi és kecses lábak között érkezett a beteljesülés. Alexa már nyújtotta is a papírtörlőt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A telefonban megbeszélt csokrot a záró zuhany után a kapott pohár mellé helyeztem az asztalra. Alexa kedvesen megköszönte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Úgy tudnám összefoglalni, hogy Alexa korrekt volt. Viszel egy csokrot egy gyönyörű, vékony, magas, ápolt lánynak, aki kedves és teljesíti, amit kérsz. Se több, se kevesebb. Szerintem én más élmények után fogok nézni, de egyáltalán nem neveznék rossz időtöltésnek egy ilyen csini lánnyal eltöltött órát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról


2022-02-18 05:32:51
Korrekt írás. Nem tud mindig minden tökéletes lenni. Kösz!

2022-02-16 22:18:40
Minden fontos információ benne volt az írásodban, abszolút korrekt volt. Így kell ezt!

2022-02-15 01:10:10
Fontos megírni, hogy milyennek érezted a randit. Bár néha nagy durci van belőle, de ha többen állítanak valamit, akkor az egy idő után átmegy.

2022-02-14 19:41:00
Köszönöm a beszamolót Alex!😘

2022-02-14 18:31:29
Nagyon jó beszámolót írtál, és baj lenne, ha ilyenek nem íródnának. Nem tudom, hogy érzékeli-e a makktársak többsége: Európa egyik legjobb városában élünk ilyen tekintetben, és pont ez az oldal és az ilyen beszik követelik ki ezt a minőséget, amelyet mi itt megszoktunk. Köszi.
Mutasd mindet

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-01-26) : El is kezdtem simogatni puszilgatni azokat a részeket amik közel voltak hozzám. Mivel az órát menet közbe sajnos nem sikerült hosszabbítani így a viszonylag rövid, de egy órához mérten hosszú bevezető ismerkedés miatt az Action részre már nem túl sok idő maradt...De már a látvány és kedves érzéki simogatás hatására megindult lent a férfiasságom így nemsoka rá már gumírozhattuk is. És már lovasleckéket is kezdett Lexi bemutatni nyergemben.

(2021-04-28) : Alexa mellém heveredett és folytattuk ahol abbahagytuk. Kellemes rezgéseket éreztem a testén és ez valahogy nagyon feldobott. Hanyatt feküdtem és egy kellemes, lágy orális gyönyörben lehetett részem. A mohó szopás után, ami valóban igazi barátnős volt már pattant is fel a gumi a helyére. Alexa a hátára feküdt és én elhelyezkedtem a remek formára faragott lábai között.

(2021-02-10) : Ezt követően Lexie kezelésbe vette az ezredest, ingerlően szopogatta, közben a golyókat is ingerelte és simogatta és ez így együtt nagyon kellemes élményt okozott. A hangulatot egy nagyon ingerlő melles csúszkával fokozta, amelynél a kemény mellei kiemelkedő szerepet kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni, gumit kértem, amit szájacskájával a megfelelő helyre illesztett. Ekkor már libegő érzés fogott el, de még

nagyon jó: 6db
(2024-04-25) : Kellemesen szűk puncija így is finom volt. Nem szerettem volna úgy elhagyni a helyszínt, hogy szép popsiját nem látom szex közben, de előtte egy kicsit miszibe váltottunk.

(2021-08-18) : Alexa rendesen csókolt, nem csak puszilgatott és a nyakamat, mellkasomat is kényeztette. Már éppen komolyabbra fordította volna a dolgot, amikor kértem, hogy inkább ő feküdjön le és én kényeztetném egy kicsit. Némi további smárolás után kicsit a cickókkal is foglalkoztam, de aztán felvettem a pozitúrát a kölcsönös franciához.

(2021-06-23) : Jó technikával csinálta, lágyan, kéz nélkül, néhol apróbb mélyebb megmozdulásokkal is, jó élmény és látvány volt. Kérdezte egy idő után, hogy jöhet-e a gumi, de kértem, hogy először váltsunk szerepet és is meg szeretném kóstolni. Így hátára feküdt én meg megízleltem ápolt punciját, néhol kis ujjazás is belefért, de nem volt se elég hosszas , se sikeres ténykedésem,

: 20db
(2022-04-01) : Kényeztetni való, finom minden porcikája amit lelkesen meg is tettem. Mikor éreztem hogy lassan vége a mókának, hasra fordítottam és hátulról a lábát kicsit szétfeszítve, derekát letolva a matracra, lassan, mélyen beléhatolva egy pár mozdulat után lett végem. Izgató volt, ahogy Lexi markolja lepedőt, ahogy a farkam beléhatol ez a látvány is hozzájárult az orbitális orgazmushoz ,

(2022-03-08) : Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes. Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is. Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

(2022-02-04) : Szexi fenekét és lüktető farkam nézve igazán ünnepi hangulatba kerültem. Lexi szerintem nem a rombolós szexre vágyó partner, szóval kellő határozottsággal, de nem túltolva dugtam. Utána gumi le ismét kérésemre szopás, majd váltás 69be és végül egy mámorító kézimunka amire kitört a gejzír.