Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Adèl

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-16 10:44:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adèl +36307087750 120391 erotikus masszázs

sexty_nine a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Adèl hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Kapcsolatunk nem újkeletű, én már jó ideje ácsingózom utána. Most vágyaim tettre sarkalltak és megcsörgettem. Sokat nem kérdeztem, adatlapja minden fontos információt tartalmaz. Hangja kedves, koromtól nem ijedt meg, VTR-en ment a foglalás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Részemről csakis bringával, a Soroksári túloldalán senkit nem zavart a vasparipa. Boráros tér 5 perc séta, szóval a tömegközlekedés adja magát. Autóval azért van benne rizikó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Nem volt ismeretlen a tetthely előttem. Szalon, de nem volt nagy mozgás. Szépen fel van újítva, állítólag a lányok maguk festették ki. Szoba tágas, van hely benne bőven, földön matrac, ledsor ad diszkrét fényt, zene nem bömböl, lehet mellette beszélgetni. Száraz törcsi előtte, utána!!!
Adèl külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Higiénia:
5
Tetszett:
4
Adél nem egy nádszálkisasszony, ezt képei korrekt módon előrevetítik. Nekem pont ezeken a telt idomokon akadt meg a szemem, amik a helyszínen egy erős buja kisugárzással párosultak. Arca utcán nem vonzaná tekintetem, ajkait viszont nagyon érzékien tudja használni.
1. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 120391 erotikus masszázs
3. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 120391 erotikus masszázs4. Adèl +36307087750 beszámoló 2024-01-16 13:17:08 erotikus masszázs 1203915. Adèl +36307087750 beszámoló 2024-01-16 13:17:08 erotikus masszázs 1203916. Adèl +36307087750 beszámoló 2024-01-16 13:17:08 erotikus masszázs 120391
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Első meglepetés akkor ért, mikor megkérdezte, szeretnék-e masszázst? Ez tapasztalatom szerint mindig kötelező eleme a szeánszoknak, szinte már várni szoktam. Rövid gondolkodás után kértem. Nem bántam meg, mert ugyan szakszerűnek nem nevezném, de egy kis felvezető ismerkedésnek igen. Nem tudom, mikor vette le fogadó ruháját, de a tükörben már csupasz valójában láthattam. Úgy 15-20 perc után már nem masszírozott csak dumáltunk, ezért magamtól fordultam meg.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
3
Kértem, hogy elölről is gyúrjon kicsit, de ő ezt már kizárólag legnemesebb szervem tekintetében abszolválta. Nem tartott sokáig és már puha ajkai fogságban vergődtem. Sokáig nem hagytam tevékenykedni, mert idomaival kívántam megismerkedni. Kértem, hogy feküdjön hanyatt s ahogy helyet cseréltünk, szemtelenül lesmárolt. Ifjú éveim legjobb smacijait idézte lágy, nyelves csókja, mely nem hagyott kétséget afelől, hogy a hölgy is élvezi a pillanatnyi helyzetet. Hanyatt feküdt, én pedig kapkodva csókoltam végig pociját, hónalját, arcát és húsos ajkait. A rám jellemző higgadtság romokban hevert. Azonnal rárepültem a célterületre, ami meglepetésemre már alapos kenésen esett át. Mondta is a hölgy, hogy szereti az erotikát. E felől nem maradt semmi kétségem. Hangja itinerként szolgált, mit hogyan csináljak. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy bármit csinálok, az bejön neki. Alapvetően nyelvemmel borítottam fel puncija kémhatását, de ha elfáradtam vagy csókra éheztem, ujjaimat nyelte el hüvelye. Ilyenkor önként tüntette el felajzott szerszámom selymes ajka. Nehéz egy ilyen felállást abbahagyni, de be akartam mutatkozni formás hátsójának is. Kértem, hogy térdeljen fel, mellkasával feküdjön le és adjon utat zabolátlan vágyaimnak. Popsija ugyan terebélyesebb de olyan kemény, hogy alig tudtam szétnyitni, hogy ánuszát stimuláljam. Nyelvem szánkázott a két helyszín között. Ő ekkor sem maradt tétlen, ügyesen nyúlt falloszomért és tartotta fenn lankadatlan figyelmem. Melleiről még nem szóltam, noha párszor markomba zártam a kis hegyes szépségeket. Szabad és kell is őket kényeztetni! Klasszikus 69 formáció következett, egyszerűen fel akartam falni ekkor már száraznak nem nevezhető punciját. Bár bitangul élvezte a drága, elélveznie nem sikerült és ezt nem is játszotta el. Talán ekkor kértem, hogy villantson valamit lingam tudásából. Én hanyatt, ő meg olajjal kezdte érzékien masszírozni a makkot. Nem először csinálhatta, az biztos! De nem bírt magával, hamar szájába vett ismét. Most már a járulékos alkatrészek is megkapták odaadó figyelmét valamint a gát irányába is tett egy alapos kitérőt. Dilemma elé voltam állítva, hiszen bármit is csináltunk, az maga volt a bűnbeesés. Aztán a kis lator bekéredzkedett a cicik közé és ott szánkázott, időnként az ajkak adtak neki további kenést. Valahogy kiszabadultam vesztes helyzetemből, alkalmi párom nagyobb fokozatra kapcsolt ahogy én is az ujjaimmal odalenn, a löveget cickóihoz nyomta és beteljesítette küldetését.

Maradt még 25 percünk, kedvesen a karomra hajtotta fejét és kérésemre mesélt a leszbikus szerelem rejtelmeiről. Egy életem egy halálom, egyszer benevezek egy ilyen szeánszra, talán épp ebben a szalonban. Időm végére járt, elhúztam tusolni, érzékeny búcsú, díszmenet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindig előre teszem le egy borítékban, ez ne felhőzze be a foglalkozás hangulatát. Hozzá sem nyúlt. (Februártól lesz egy kis upgrade!) Jelképes a felár a VSZ-ért. Ha az alapcsomag része, élni szoktam vele, de nekem nincs bajom a kézi befejezéssel sem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Legjobb élményeim közé kell sorolnom Adél masszázsát, én nyomát sem fedeztem fel a gépiességnek. Ez a lány imádja az erotikát s képes önfeledten megélni azt. Noha mint masszőrt látogattam meg, a hamisítatlan szeretkezés élményével távoztam, és ezen az az apró tény sem változtat, hogy aktus mindkettőnk részéről elképzelhetetlen lett volna.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adèl erotikus masszázs beszámolójáról


2024-01-23 06:13:42
A publikum tájékoztatása céljára tökéletes beszámolót írtál! Gratulálok!

2024-01-18 23:01:46
remek beszámoló! informatív, nem terjengős, nem túl közönséges

2024-01-16 15:09:40
Tetszett randitok megörökítése,nagyszerű írás, jó ajanlólevél!

2024-01-16 13:29:14
Remek,remek írás Adél bemutatása nagy ajánló.
A tartalomból sem hiányzott semmire sőt.

Köszi
Mutasd mindet

FunkciókAdèl legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-12) : Kb húsz perc lehetett hátra, ami alatt így kizárt lett volna az ismétlés, inkább egy lazító masszázst kértem levezetésként a hölgyektől. Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-14) : Adél lingammal kezdte a kényeztetésemet, amit nagyon körültekintően, minden csatolt rész érintésével indított, bő olajozás mellett. A szakszerű kézi műveletek végzése közben azonban egyszer csak nem tudta tovább csak nézni és hamm bekapta.

(2023-12-26) : A talpamtól a nyakamig lassan végigmenve megkeresi (és meg is találja!!!) az erogén zónákat, és változó erősséggel és technikával kezelésbe veszi őket. Ujjbeggyel, körömmel, tenyérrel, szájjal, nyelvvel. Folyamatosan figyeli a reakcióimat.

(2023-08-27) : Masszázs és simogatás és izgatás egyszerre. Elég gyorsan felhúz magasra, aztán ott tart sokáig. Mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha valamit másként szeretnék.

nagyon jó: 6db
(2023-11-16) : Masszázsa inkább simogató, nagyon finom mozdulatokkal nyomkod. A masszázzsal töltött idő tökéletes volt arra, hogy már az érkezés óta megkezdett beszélgetést- amit a fürdés megszakított- folytassuk. Elég sok témát érintettünk, és nagyon kellemesen elcsevegtünk különböző témákról.

(2023-04-15) : Visszatérésem után mindkettőjükel ölelkezés szájpuszi majd a nagy széles tatamira fekszem.Kétoldalról kezelésbe vesznek a lányok krémmel kezdenek masszírozni közben beszélgetünk Adél egy kicsit megismer Rebeka is elmondja ami rólam tudható.Kérdeznek merre jártam a szexbabáról is mesélek jót nevetgélünk a témán vidámak a lányok.Lassan befejezik nagyon kellemes volt kettőjük ténykedése.

(2023-01-19) : A szobában felvettük az „Ádám kosztümöket”, majd irány a zuhany. Hát itt azért történtek masszázsra utaló események, függőleges csúszkamasszázs formájában, ahol kéz a testen, test a testen, ajak az ajakon végezte a később csókra szánt testtájak felfrissítését.

: 2db
(2023-09-19) : Párna a fejem alá és kezdődött a mozi. Érzékien, finoman elkezdte szopni a farkam, nem pornósan, inkább kényeztetően, barátnősen.Eközben a tükörben lestem az altestét, amit ismét megkívántam, így kértem a 69-et. Ebben a pózban is eltöltöttünk pár percet, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett.

(2023-06-30) : Utána csere, én kerültem alulra és olajos testünket kicsit összegabalyítva kaptam egy kellően hosszú franciát, amit kérésemnek megfelelően váltogatott szájjal, kézzel - de mindvégig azzal a lelkesedéssel, amit csak a még "hangulatban" lévő lányok tudnak nyújtani :)

egyeztetési probléma: 1db
(2022-03-23) : Nem fogadott. A telefont a barátnője vette fel, korrekt volt, bemutatkozott és közölte, Adélnak el kellett mennie. De ő tudna fogadni, kb. 20 perc múlva. Mivel nem szeretem az ilyen szitukat, nem éltem a lehetőséggel. Nem tudom elfogadni, ha le van beszélve egy időpont, nem jelenek meg. Részemről felejtős a hely.