Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Adèl

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-14 15:24:28

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adèl +36307087750 120378 erotikus masszázs

csókkedvelő2 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Adèl hirdetővel
igéző szemek
fülledt erotika
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Adél már régi ismerősöm, nem először megyek hozzá. Telefonon hívtam, amikor jelezte, hogy elérhető (a másik honlapon pontos az elérhetősége). Két nappal későbbre beszéltük meg, amit VTR-en is rögzítettünk és aznap sms-ben megerősítettünk.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, a GPS odavisz. A Boráros tértől csak pár perc séta, így sokféle közüzemű járművel elérhető. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakást már korábbi beszámolómban leírtam, azóta nem változott, így onnan idézek.
A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
A tetthely egyébként egyedülálló a maga nemében, nem „szalon”, hanem szinte hihetetlen barátság tartja fenn, osztozva a fenntartáson. A két fős mag ugyanis rendszeresen talál hozzájuk méltó egy-két társat.
A vendégek elkülönítése nagyon jól szervezett, de szerencsére a lányok nem mindig bujkálnak, hanem találnak lehetőséget arra, hogy egy-egy törzsvendéget közösen csókkal búcsúztassanak. Így történt ez most is.
Adèl külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Adél két helyen is, elég sok képpel hirdet. A képek nem csalnak, Adél valóban egy molett kislány. Szerencsére egyénisége jól követi alkatát, mindig vidám, optimista életszemléletű, csupa mosoly és mély hangú bugyogó kacagás jellemzi. Az egész lényét áthatja a kiegyensúlyozott derű és kedvesség. Arcát tiszta, nyílt tekintete és csókos szája uralja.
Kérésemre egy vidám utcai ruhában fogadott, hogy attól a közös zuhanyozás miatt váljon meg.
1. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 120378 erotikus masszázs
3. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 120378 erotikus masszázs4. Adèl +36307087750 beszámoló 2024-01-16 12:50:43 erotikus masszázs 1203785. Adèl +36307087750 beszámoló 2024-01-16 12:50:43 erotikus masszázs 1203786. Adèl +36307087750 beszámoló 2024-01-16 12:50:43 erotikus masszázs 120378
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Egyéni igények:
5
Megérkezésemkor csókkal üdvözöltük egymást, Majd kis itókám átadása és cipő levétele után bevonultunk a szobába. Ott hamar elvesztettük jól öltözöttségünket és bevonultunk a zuhany alá. Itt történtek masszázsra utaló események is, miközben folyamatos csók közben megtisztogattuk egymáson azokat a testtájakat, amelyeket később beható ismerkedésre szántunk.
Visszatérve a szobába a fotelbe ültem, így Adél az ölembe térdelt, hogy további csókok kíséretében megbeszéljük a programot. Megállapodtunk, hogy a masszázst későbbre halasztjuk, az már csak a balvégzet, hogy arra később a kölcsönös érdeklődés hiánya miatt nem került sor.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
A kényeztetés még (és már) állva kezdődött egy hosszú csókcsatával. Adélt már egy korábbi beszámolómban is „csókkirálynőnek” neveztem és most is igazolta, hogy nem tévedtem. Nem is tagadja, hogy nagyon szeret csókolózni. Puha ajkának és fickós nyelvének bevetésével valósággal bele tud felejtkezni a csókba. Példátlan szenvedélyességgel tud belemerülni.
Kérésemre Adél kényeztetésével indítottunk. Adél hátára feküdt és én – könnyelműen – csókkal akartam kezdeni a kényeztetését. Ebből persze megint percekig tartó csókcsata alakult. Nagy önuralommal elszakadtam ajkaitól és végül eljutottam a már vágyott déli féltekére. Zárt nagyajkait széthúzva ráleltem a kis gyöngyre, ami némi kényeztetés után nedves duzzadó csiklóra változott. Közben előbb egy, majd két ujjam pedig a már nedves barlangba talált. Adél nagyon hálás közönség, szinte végtelen ideig tud élvezkedeni egész testének remegő tekergetésével, csodálatos mély, bensőséges hanghatások kíséretében. En csak azt éreztem, hogy örömére szolgál a kényeztetés, de Ő több orgazmust is említett utólag.
Csókigényem miatt felkúsztam ismét, de ujjaimat „helyükön” hagytam. Adél átkarolta a nyakam, és szinte belefojtott egy több percig tartó csókba, miközben kezei is találtak tennivalót.
Adél lingammal kezdte a kényeztetésemet, amit nagyon körültekintően, minden csatolt rész érintésével indított, bő olajozás mellett. A szakszerű kézi műveletek végzése közben azonban egyszer csak nem tudta tovább csak nézni és hamm bekapta. Innentől beindult a nagyon változatos francia óra. Nyelvével ás ajkával elsősorban a makkon játszik, időnként azonban mélyebbre is beveszi. Hogy színesebb legyen keresztbe fordult – zsákmányát el nem eresztve – hogy nekem is legyen lehetőségem tovább barátkozni a kedvenc fészkemmel. Ebbe úgy belemelegedtünk, hogy mindketten megtaláltuk örömünket.
Némi beszélgetős pihenés után még sort kerítettünk kedvencemre. Adél feljött csókolózni, úgy, hogy közben én ujjazhattam, míg Ő rámarkolt a barátomra. Ez méltó koronázása volt a napnak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásom szerint én előre letettem az időt és a NFVSZ extrát tartalmazó rózsáimat, nehogy a végére eszemet vesztve elfelejtkezzek róla.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Adélt a természetéből és alkatából fakadó derű és kedvesség teszi egyedülállóvá. Olyan természetességgel tud adni és kapni ami magával ragadó, igazi barátnős érzés, de a jobbik fajtából. Csókja pedig rendkívüli, benne van nagyfokú érzékisége, de ugyanakkor a lelke is. Ettől olyan bensőséges, hogy teljesen bele lehet felejtkezni.
Ugyanakkor élvezet vele beszélgetni is. Kedvesége, nyitottsága és intellektusa magával ragadó.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adèl erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 11:52:03
Regényszerű beszámolódban részletesen leírtad a randi összes fontos pillanatát.

2024-01-17 00:06:51
Szép leírás és jellemzés Adélról, talán a legjobb, amit eddig olvastam.

2024-01-16 18:55:53
Végre egy kiváló ajánlólevél. Jó volt olvasni, derű és kedvesség, optimista életszemlélet és még sorolhatnám.
Jól érthetően indokoltad, miért is jó ide "betérni".
Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókAdèl legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-12) : Kb húsz perc lehetett hátra, ami alatt így kizárt lett volna az ismétlés, inkább egy lazító masszázst kértem levezetésként a hölgyektől. Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett.

felejthetetlen: 2db
(2023-12-26) : A talpamtól a nyakamig lassan végigmenve megkeresi (és meg is találja!!!) az erogén zónákat, és változó erősséggel és technikával kezelésbe veszi őket. Ujjbeggyel, körömmel, tenyérrel, szájjal, nyelvvel. Folyamatosan figyeli a reakcióimat.

(2023-08-27) : Masszázs és simogatás és izgatás egyszerre. Elég gyorsan felhúz magasra, aztán ott tart sokáig. Mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha valamit másként szeretnék.

nagyon jó: 7db
(2024-01-16) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt s ahogy helyet cseréltünk, szemtelenül lesmárolt. Ifjú éveim legjobb smacijait idézte lágy, nyelves csókja, mely nem hagyott kétséget afelől, hogy a hölgy is élvezi a pillanatnyi helyzetet.

(2023-11-16) : Masszázsa inkább simogató, nagyon finom mozdulatokkal nyomkod. A masszázzsal töltött idő tökéletes volt arra, hogy már az érkezés óta megkezdett beszélgetést- amit a fürdés megszakított- folytassuk. Elég sok témát érintettünk, és nagyon kellemesen elcsevegtünk különböző témákról.

(2023-04-15) : Visszatérésem után mindkettőjükel ölelkezés szájpuszi majd a nagy széles tatamira fekszem.Kétoldalról kezelésbe vesznek a lányok krémmel kezdenek masszírozni közben beszélgetünk Adél egy kicsit megismer Rebeka is elmondja ami rólam tudható.Kérdeznek merre jártam a szexbabáról is mesélek jót nevetgélünk a témán vidámak a lányok.Lassan befejezik nagyon kellemes volt kettőjük ténykedése.

: 2db
(2023-09-19) : Párna a fejem alá és kezdődött a mozi. Érzékien, finoman elkezdte szopni a farkam, nem pornósan, inkább kényeztetően, barátnősen.Eközben a tükörben lestem az altestét, amit ismét megkívántam, így kértem a 69-et. Ebben a pózban is eltöltöttünk pár percet, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett.

(2023-06-30) : Utána csere, én kerültem alulra és olajos testünket kicsit összegabalyítva kaptam egy kellően hosszú franciát, amit kérésemnek megfelelően váltogatott szájjal, kézzel - de mindvégig azzal a lelkesedéssel, amit csak a még "hangulatban" lévő lányok tudnak nyújtani :)

egyeztetési probléma: 1db
(2022-03-23) : Nem fogadott. A telefont a barátnője vette fel, korrekt volt, bemutatkozott és közölte, Adélnak el kellett mennie. De ő tudna fogadni, kb. 20 perc múlva. Mivel nem szeretem az ilyen szitukat, nem éltem a lehetőséggel. Nem tudom elfogadni, ha le van beszélve egy időpont, nem jelenek meg. Részemről felejtős a hely.