Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Adèl

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-19 12:24:19

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Adèl +36307087750 119324 erotikus masszázs

Zsolti7304 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Adèl hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-n írtam neki, később telefonon is beszéltünk. Az első időpont amit felajánlottam már foglalt volt. De sikerült egy kicsit későbbre fixálni, egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Sokak által ismert helyszín, nem messze a Boráros tértől. Kocsival mentem, a közeli mellékutcában több hely is volt, “természetesen” fizetős. A kaput könnyű megtalálni, 2 perccel korábban érkeztem, gyorsan megcsörgettem, de 1-2 perc türelmet kért, mert a kollegina vendége éppen távozni készült. Hamarosan visszahívott és megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot. Kérte, hogy ne a megadott szinten szállják ki a liftből, amit készségesen teljesítettem. Mire leértem a lépcsőn, kopogni sem kellett, nyílt is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Másodszor voltam a szalonban, de most is makulátlan rend és tisztaság volt. Jó állapotú lakás, és természetesen a sarokkádas fürdő is okés volt. Legalább 10 féle tusfürdő, dezodorok, szájápolási termékek bőséges választéka áll rendelkezésre, eldobható poharakkal együtt. Nagy méretű és száraz törölközőket kaptam mindkét zuhanyzáshoz. Természetesen a kád előtti kilépő is száraz volt előtte és utána is. A szobában valami szekrény, egy fotel és egy tatami található, ami mellett egy tükörben lehet nézelődni a szeánsz közben. Diszkrét félhomály volt a szobában és halk zene szólt.
Adèl külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Arc kitakarással hirdet, de egyáltalán nem kell tartani tőle. Jelenleg szőkére festett a haja.
Egy bájos, mosolygós angyalka fogadott az ajtó takarásában, amikor beléptem a lakás ajtaján. Egyrészes csipkés, talán fekete bodyban várt. Nem túl magas és talán nem olyan feszes teste, mint ahogy a képeken tűnik. Mondjuk engem nem zavart. Pár diszkrét tetoválás található a testén, valamint egy köldök piercing.
1. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 119324 erotikus masszázs
3. Adèl +36307087750 beszámoló Budapest 119324 erotikus masszázs4. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-09-19 18:03:03 erotikus masszázs 1193245. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-09-19 18:03:03 erotikus masszázs 1193246. Adèl +36307087750 beszámoló 2023-09-19 18:03:03 erotikus masszázs 119324
Erotikus masszázs
Sajnos csalódást kell okoznom, mert ez egy igen rövid rész lesz. A fürdőből való visszatérésem után ismerkedős ölelkezéssel indítottunk, ami egy heves csókcsatába torkollott. Pedig előre megbeszéltük, hogy a masszázs lesz az első felvonás, de valahogy egyikünknek sem akaródzott abbahagyni a csókolózást.Igazából nekem nincs is hiányérzetem, a masszázs elmaradása miatt!
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ez a rész volt a másodiknak a tervben, de hát végül egy felvonásosra sikeredett a randink. Szóval hosszú percekig ment a smárolás, miközben letapogattuk egymás testét. Állva kezdtük, majd kb. 10 perc múlva javasoltam, hogy helyezzük vízszintesbe magunkat, ahol folytattuk azt, amit állva elkezdtünk. Egy pár percig ment a petting, majd engedélyt kértem a déli területek felfedezésére. Zöld jelzést kaptam, így finoman elkezdtem a selymes punci feltérképezését. Kis idő múlva intenzívebb fokozatba kapcsoltam a nyelvmunkámat, amit egyre hangosabban értékelt. Miközben nyalókáztam Adél a melleit simogatta, amiben hamarosan én is részt vettem. Egyszer csak megfogta a kezemet és a középső ujjamat a szájába vette és elkezdte szopni. A hangulat egyre forróbb lett és hangok is felerősödtek, valamint csípője rángatózni kezdett. Ekkor már egyre kényelmetlenebb volt a hason fekvés,. Kis levezetés után ismét csókot váltottunk, majd közölte, hogy ezt mindennap el tudná viselni, és jöhetnék mindennap.Ez igazán jól esett, majd kérte, hogy cseréljük helyet és most az én kényeztetésem következik. Nem igazán ellenkeztem! Párna a fejem alá és kezdődött a mozi. Érzékien, finoman elkezdte szopni a farkam, nem pornósan, inkább kényeztetően, barátnősen.Eközben a tükörben lestem az altestét, amit ismét megkívántam, így kértem a 69-et. Ebben a pózban is eltöltöttünk pár percet, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett. Időnként loptam egy-egy csókot, majd az ajkai között végzett ki. Kicsit még a szájában tartott, majd előkerült Szilvia és a nedves törlőkendő. Mindketten elégedetten nyugtáztuk a randinkat és elindultam zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapon kiírtaknak megfelelő korrekt elszámolás. Három extrát(NFVSZ, hajra élvezés, popsi kényeztetés) sorolt fel a randink elején, én a NFVSZ-t kértem. Megérkezésem után a polcra tettem az extrával növelt rózsaszálakat,. Nem kérte, de én így szoktam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon kellemes érzésekkel, teljesen kielégülve távoztam, mintha egy barátnőhöz ugrottam volna fel, egy lopott órára. A masszázs most kimaradt, de legközelebb hosszabb időre foglalok és akkor talán arra is jut idő.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adèl erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-20 01:36:30
Nem akarok már megint házsártos lenni de nekem ez a beszámoló kevés. Közhelyeket és szlengeket puffogtatsz végig semmi különös. Azért remélem nincs harag. Adél egyébként valóban egy csoda kis csaj.
Mutasd mindet

FunkciókAdèl legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-08-27) : Masszázs és simogatás és izgatás egyszerre. Elég gyorsan felhúz magasra, aztán ott tart sokáig. Mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha valamit másként szeretnék.

nagyon jó: 6db
(2023-11-16) : Masszázsa inkább simogató, nagyon finom mozdulatokkal nyomkod. A masszázzsal töltött idő tökéletes volt arra, hogy már az érkezés óta megkezdett beszélgetést- amit a fürdés megszakított- folytassuk. Elég sok témát érintettünk, és nagyon kellemesen elcsevegtünk különböző témákról.

(2023-04-15) : Visszatérésem után mindkettőjükel ölelkezés szájpuszi majd a nagy széles tatamira fekszem.Kétoldalról kezelésbe vesznek a lányok krémmel kezdenek masszírozni közben beszélgetünk Adél egy kicsit megismer Rebeka is elmondja ami rólam tudható.Kérdeznek merre jártam a szexbabáról is mesélek jót nevetgélünk a témán vidámak a lányok.Lassan befejezik nagyon kellemes volt kettőjük ténykedése.

(2023-01-19) : A szobában felvettük az „Ádám kosztümöket”, majd irány a zuhany. Hát itt azért történtek masszázsra utaló események, függőleges csúszkamasszázs formájában, ahol kéz a testen, test a testen, ajak az ajakon végezte a később csókra szánt testtájak felfrissítését.

: 1db
(2023-06-30) : Utána csere, én kerültem alulra és olajos testünket kicsit összegabalyítva kaptam egy kellően hosszú franciát, amit kérésemnek megfelelően váltogatott szájjal, kézzel - de mindvégig azzal a lelkesedéssel, amit csak a még "hangulatban" lévő lányok tudnak nyújtani :)

egyeztetési probléma: 1db
(2022-03-23) : Nem fogadott. A telefont a barátnője vette fel, korrekt volt, bemutatkozott és közölte, Adélnak el kellett mennie. De ő tudna fogadni, kb. 20 perc múlva. Mivel nem szeretem az ilyen szitukat, nem éltem a lehetőséggel. Nem tudom elfogadni, ha le van beszélve egy időpont, nem jelenek meg. Részemről felejtős a hely.