Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-08-22 18:18:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 96526 erotikus masszázs

NO-KECMEC a 2018-08 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel tudtam, hogy a napokban fronthatás érkezik, keresnem kellett valami masszázs megoldást. (ilyenkor iszonyatosan fájnak a csontjaim)
Épp a napokban megjelent "ellenőrzőt" beszámolója révén jutottam el Anitához.
Voltam már nála, de én elcseszettnek éreztem a beszámolóm. (ti is úgy értékeltétek) :-Annyira komolyan vettem az utolsó beszijében leírtakat, hogy bejelentkeztem egy csukló nyalakodásra.
Itt sok baki lehetett mindenhol!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Itt az van nekem a rublikában (megközelítés?) Ha lehet kérdezni, kérdezném: tudja- e valaki, hogy eljuthatok a címre a 296-os busszal?
Ettől jobban érdekel, hogy működik- e a BKK utazástervezője? Érdekelne még az is, hogy GPS-el oda lehet találni?
Amit Tutira megnéztem, bicikli tároló nincs! Keresni kell rögzítési lehetőséget, de megoldható!
Parkolás fizetős és nehézkes, időigényes!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Helyszín? Ezen a helyszínen már többször voltam, itt hiába fogadnak a lányok lengében, mert emlékszem rá. Nagyon hasonló lehet az ízlésünk a berendezővel.
Az utolsó látogatásomkor még ötletet is "loptam" , amit itthon meg is valósítottam.
Fürdőben, zuhany és minden pipere.
ANITA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Itt nekem most az van, a kitöltendő rublikába, hogy "külső".
Kicsit zavarban vagyok, nem szívesen írnék magamról.
Mivel Anita arcképes fotókkal hirdet, írok inkább róla.
Hát Anita az igazi dögös Milf. A fotók nem adják vissza az arca szépségét, a fotókon én egy hidegen tartózkodó nőt látok. Ott az ajtó mögött, egy bájosan mosolygós hölgy fogadott, de még milyen hölgy!
Szép arc, formás idomok. Remélem senki nem várja el, hogy írjak a fenekéről, az lenne a vége, hogy hosszú beszivel vádolnátok. :-)
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 96526 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 96526 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-08-22 18:18:37 erotikus masszázs 965265. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-08-22 18:18:37 erotikus masszázs 965266. ANITA +36307175040 beszámoló 2018-08-22 18:18:37 erotikus masszázs 96526
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Remélem ezt még sokszor leírhatom, hogy én nem szeretem ha engem masszíroznak.
Ezt a részt mindég ki kell töltenem valamivel. Most úgy döntöttem, hogy Anita csókját írom masszázsnak.
Szájjal történő, ajakmasszázs!
Remélem innentől komolyan vesztek, mert Anitától kaptam az eddigi életem legjobb csókjait!!!
Itt már rögtön említem is ,hogy a privát dolgaim is benne vannak!
Nem olyan tudjuk le gyorsan, bedugom a nyelvem, kiveszem és már zárom a szám!
Nagyon finoman ajakbekapós, néha nyelvel érintős, később gyakran nyelvel érintős, ajakszívós, szopogatós. Számomra ez volt az ideális csók. (komolyan)
Innentől nem komolyan: mivel megvolt az ajakmasszázs és teljesen harmónikusan minden feszültség ki lett masszírozva az ajkaimból, jöhet a következő rész.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
A kényeztetést én kezdtem. Miután sikerült leválnom arról az édesen csókolós szájáról, a köldök felé haladtam, megpuszilgattam és bele, bele nyalintottam, közben simogattam a combjait és próbáltam a feneke alá nyúlni. Tovább haladok a combok közé, amik megnyíltak az érkezésemkor, ÓÓÓ egek mit látok!
Hát itt gondolatban messze túlszárnyaltam a masszázs kategóriát, írnám mire gondolok, de ismerlek titeket, ti is arra gondoltok. :-) Élve az adott lehetőséggel (nem a gondolatival) csókolom a combjait ahol csak tudom, elég mohón érkeztem a puncihoz. Persze próbálom magam visszafogni, mert nagyon beindított a látvány, és csak lágyan próbálok kezdeni de nem bírok magammal és tolom a nyelvem a nyílásba. Közben nyalogatom a csuklóját. Ó bocsánat csiklóját! Így nyalakodás közben a kezemmel szorítom a fejemhez a combjait (mivel itt a fülem takarva volt a hanghatásokról nem tudok nyilatkozni)
Így teljes csendben nézem az arcát, ami nekem nagyon izgató volt. Többször azt hittem, hogy ott vagyunk a csúcson, de valamit elbénázhattam, mert visszaestünk egy kicsit. Próbálom az arcából kitalálni, hogy jó ez neki, nagyon jól jelez azzal a szép arcával mert sikerült vezetnie. Remegett az a szép test és most már ő szorított a combjaival( imádtam ezt a pillanatot). A karját a szájába szorította, gondolom a hangok tompítására, részemről felesleges volt mert így a combok szorításában, én nem hallottam semmit. Remélem mások sem. Hazudok, remélem mások igen! :-)
Megnyugvás után, elhalmozott az isteni csókjaival, és haladt lefelé, végigcsókolgatva engem a hosszú úton. A célállomásnál, amit egy álló zászló jelzett, egy nagyon lágyan kellemes franciát kaptam.
Különleges volt, mert nem a gyors befejezés volt a lényeg. Sokszor kerültem a csúcs közelébe, de a röptetés el lett engedve. Ezt az édes Anita többször megismételte, én végig ki voltam feszülve és csak hörögtem. Az eddig legjobban elnyújtott kényeztetésem volt. Még most is csillog a szemem, mikor arra gondolok, hogy engedélyt kaptam a szájba befejezésre.
Maradékot nem tudom, mert mielőtt papírtörlőt láttam beszéltünk egy keveset.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt. Épp csak jeleztem, hogy valamit tettem, valahová, mert nem igazán lehetett látható helyre tenni.
Rózsacsokor
NO-KECMEC nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Dögös, kedves MILF. Odaadás, kedvesség. Lenyűgöző csókok.
Beszéljen már rá valaki, hogy vissza menjek! :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2020-07-23 08:48:50
Ez eddig a legjobb beszi! Tetszett! Csiilagos ötös!

2018-10-16 16:11:51
Jó beszit írtál, de ne vidd túlzásba a vicceskedést.

2018-10-10 16:29:33
Tökéletes beszámoló...Ha csak a szürke tényeket közöljük egymással abban nincs semmi fűszer,unalmassá válik idővel.

2018-08-27 16:58:16
Paródiának jó, beszámolónak nem. Amit a legjobban hiányolok, az a hölgy szolgáltatásának leírása. Az teljesen kimaradt.

2018-08-26 11:26:33
Szerintem menj vissza hozzá! Még nem voltam erotikus masszázson, de ha rászánom magam, adtál ötletet, hova menjek!
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 7db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 6db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.