Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

ANITA

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-07-30 22:42:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ANITA +36307175040 81765 erotikus masszázs

Paul01 a 2016-07 hónapi randiján történteket írta meg ANITA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Szombat van es délelőtt , vágynék valami nagyon jóra ezért fellépek a beszámolók.hu-ra. Nézelődök, keresgélek és a kedvencek között egyszercsak elém kerül Anita, akinek a kolleganői közül már egy-kettővel közelebbről is megismerkedtem, de Anita képei bár visszafogottak, ennek ellenére van bennük valami sejtelmesen izgató és szexi.Tárcsáztam és úgy gondoltam, hogy talán nem nyúlok nagyon mellé vele, és reméltem, hogy legalább egy jó minősítést majd kiérdemel a ténykedésével. Felvette a telefon és bájos, csicsergő hangon kérdésemre elmondta a lehetőségeket - szokásos- majd meg is állapodtunk egy délutáni időpontban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mammut felé vezető főútvonalon található a színhely, autóval, BKV-val jól és könnyen megközelíthető módon, a parkolás hétköznap nem lehet egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy régi építésű, de jó állapotban lévő épület, melynek felsőbb emeleti egyik lakása az adott hely. A lakás nem hagy semmiféle kívánnivalót maga után - a masszázs és az ezzel együtt kapható kiegészítő tevékenységek végzésére kifogástalanul alkalmas. A szoba, melyben az én kezelésem zajlott egy hatalmas szoba, masszázs ággyal és kanapéval felszerelt, hatalmas álló tükörrel - megfelelő szögben beállítva, hogy le ne maradjunk semmiről vizuálisan, és szimpatikus hangulatvilágítással és zenével tette még kellemesebbé az ottlétemet. Fürdő kifogástalan, tiszta és tusfürdő választék is kielégítő.Az intimitás abszolút biztosított, mert a lányok odafigyelnek erre nagyon.
ANITA külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Anita képei abszolút visszafogottak, a mellek nagyságára lehet következtetni és a popsi gömbölyded formája a képeken is jól látható. Szexis arc, formás lábak és sugárzó tekintet a szép mosoly mellett.
A valóságban mindezek megvannak és a közvetlen stílus meg a hihetetlen pozitív kisugárzás még sokat dob az értékelésen. Ami talán a képek alapján nem jön le, hogy a cicik bár nem kicsik, de kissé gravitálnak és a poci talán a képekhez képest kissé nagyobb. Az előbbiekben említett kisebb negatívumokért cserébe viszont Anita személyisége és főleg "tudása" bőven kárpótolja az Őt meglátogatót.
1. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 81765 erotikus masszázs
3. ANITA +36307175040 beszámoló Budapest 81765 erotikus masszázs4. ANITA +36307175040 beszámoló 2016-07-30 22:42:53 erotikus masszázs 817655. ANITA +36307175040 beszámoló 2016-07-30 22:42:53 erotikus masszázs 817656. ANITA +36307175040 beszámoló 2016-07-30 22:42:53 erotikus masszázs 81765
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Szokás szerint másfél órás masszázsra neveztem be, mert nekem fontos része a kezelésnek a kölcsönösség - és mint tudjuk az leginkább (legtöbb helyen) csak a hosszabb kezelésnek lehet része.
Ez Anitánál is így van, úgyhogy mikor megérkeztem és a kötelező gyakorlaton túl estem a fürdőben, visszaérkezve a szobába a már érkezésemkor megkezdett ismerkedést folytattuk. Gyorsan kihámoztam a melltartóból és kicsit később a bugyiból és heves csókolózásba kezdtem a melleivel, melyet úgy éreztem, hogy élvezettel nyugtázott - úgyhogy gondoltam továbblépek és gyengéd simogatásba kezdtem a délebbi területeken, lába között. Nem volt nehéz észrevenni, hogy ez még inkább kedvező fogadtatásra talált nála, úgyhogy a masszázspadra döntve őt elhelyezkedtem a lábai között és az amúgy már egyértelmű érzelmi reakciók fokozását határoztam el. A nagyon finom punci kényeztetése nyelvvel hol gyengéden, hol hevesebben aránylag gyorsan meghozta a várt eredményt és Anita hatalmasat élvezett - amit úgy éreztem igaz volt. Ezután lecsillapodva most ő kezdett neki az én kényeztetésemnek először a masszázságyon egy fergeteges csuszkamasszázs kíséretében, majd kérésemre a kanapén folytattuk, bár én már attól kész voltam, ahogy még éreztem a finom puncija reakcióit a nyelvem hegyén.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hát amit Anita a férfival tud csinálni, az minden képzeletemet felülmúlta - pedig nem vagyok már mai gyerek. Elkezdett nyalni-falni, csókolni fejem bubjától a talpamig ill a golyókig - mert itt megrekedt, vagy én nem engedtem tovább erre már nem emlékszem, és mindezt olyan érzékien, ahogy azt csak elképzelni tudja az ember. Érzéki csókok nyakba, fülbe, szájra, szájba - és igen elvesztettem a szüzességem - azt hittem, hogy ezt soha senkivel nem fogom megtenni (okokat nem részletezném) és nem tudtam ellenállni annyira hevesen és ugyanakkor érzelmekkel tele és érzékien csókolt, hogy teljesen ráizgultam a csókolózásra és egy pillanat alatt adtam fel az elveimet, - forró csókolózásba törtünk ki. Ennél már csak a cicik, mellkasom és az ágyékom csókolgatása, majd a golyók és a farkam kényeztetése volt izgalmasabb, ahogy azt mesteri szinten művelve az egekig felhúzva aztán végül megadva magam én is óriásit élveztem. Kis pihegés után máris a puncin és az általa okozott élvezeteken járt az agyam és ezért helycserét javasoltam, most én helyezkedtem el a kanapén felhúzott lábakkal fekvő Anita lábai között és legjobb tudásom szerint ismét elrepítettem a csodák birodalmába élvezve közben heves és izgató reakcióit.
Ezt követte a masszázs, amit egy nagyon kellemes, barátnős, simogatós, közben sokat beszélgetős, testápolós ténykedésnek neveznék. Anita nagyon aranyos, csacsogós beszélgetőpartner - repül vele az idő - s mikor megkérdeztem, hogy hogy állunk - ugye hagy még időt egy kis levezetésre is - akkor már csak éppen hogy negyed óra volt még hátra. Gyors kitörülközés az olajból, majd Anitát az ágyon megtámadva még egy jó pontot tudtam szerezni a lábai között, amit aztán persze a korrektség jegyében ő is még egy huszáros hajrában viszonzott. Ezek után egy együtt fürdés, öltözés, ajándék átadása és távozás volt a program - pedig szívem szerint maradtam volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondott, a szokásos átlagnak megfelelő.
Rózsacsokor
Paul01 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Anita nem egy csitri, de ez inkább előnye mint hátránya. Tudja mitől döglik a pasi és ezt meg is mutatja.
Rendkívül kellemes jelenség, izgató és szexi - imádtam minden percét az együtt töltött időnek vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ANITA erotikus masszázs beszámolójáról


2016-11-17 20:05:18
Hogy a szuzesseged elvesztese mit jelent, azt nem tudtam megfejteni, de hogy 1 huron pendultetek, annak igen orulok!

2016-08-01 18:00:35
Nem kérdés, mostani írásod, jobb lett, mint az előző, bár a magasztos jelzők, nem pótolhatják, a hogyan csinálta kérdésre, az elmaradt választ. Ami hiányzott, azt viszont pótoltad, bár helyenként burkolt, de hangulatosan megfogalmazott mondataiddal. Az élményeid, maximálisan lejöttek.
Mutasd mindet

FunkciókANITA legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2022-12-18) : Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is. A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam,

(2018-03-17) : .Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.

(2017-06-16) : A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam

felejthetetlen: 6db
(2022-01-17) : Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni.

(2021-07-02) : Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

(2020-10-21) : Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci

nagyon jó: 7db
(2023-02-12) : Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben. Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele.

(2021-04-18) : lérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.

(2020-08-31) : Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt. Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-)

: 10db
(2021-12-15) : Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.

(2020-08-22) : Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet.........

(2020-02-11) : Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat.